[size=xx-large]MELEZ PRENS FİLMİNİN TÜM DÜNYADAKİ ÇIKIŞ TARİHİ 19 TEMMUZ 2009'A ERTELENMİŞTİR![/size]
[size=xx-small]küfürleri bana değil WB'ye edin![/size]
[size=xx-large]MELEZ PRENS FİLMİNİN TÜM DÜNYADAKİ ÇIKIŞ TARİHİ 19 TEMMUZ 2009'A ERTELENMİŞTİR![/size]
[size=xx-small]küfürleri bana değil WB'ye edin![/size]
inanamiyorum yaaa, nasilyaparlar böyle birsey
offf yaaaa,
ve hattaZey.neP yazdı:
offf yaaaa,
!'^+%&/())=? diyorum başka da birşey demiyorum Ginny'im
Daniel'ın bu resmini Warner Bross'a armağan ediyorum!
E biliyom ben bu haberi...
Yıldızlar epey önce fısıldadı.
Size niye söylemediler ya da neden ben size iletmedim.
Bak şimdi.
al bendende okadar :-xharry_potter yazdı:
ve hattaZey.neP yazdı:
offf yaaaa,
!'^+%&/())=? diyorum başka da birşey demiyorum Ginny'im
Daniel'ın bu resmini Warner Bross'a armağan ediyorum!
neden ama neden?? 8 ay bu yaa, dile kolay, zaten daha 3 ay vardi, 11 ay daha mi bekliycez simdi
Twilight filminin, bu karari vermelerinde etkili oldugunu dusunuyorum ben. Eeeee kazandiklari parayi paylasmak istemediler sanirim. Halbu ki ben ikisini de seyredecektim, bosuna degistirdiler tarihi.
Neyse beklerken oyalanalim.
Narcissa ve Snape bozulamaz yemin'le karsinizda.
Snape'im her zaman ki gibi pek hasin. Kiyafetine de bayildim, ilk defa siyah disinda bir renkle gordum onu.
Sayfanin asagisina dogru Harry'nin buyume tablosu esliginde filmlerin kazancini goruyorsunuz.
Film cikana kadar yayinlanmis olan fotograflar sayesinde zaten filmi seyretmis gibi olacagiz. Uzulmeyin cadilar.
Pis WB! :-x
Bakin bakin
Lili Potter'i oynayan aktristin roportaji. Deathly Hallows filmlerinde oynayacakmis. Harry Potter filmlerinde gorunmek hosuna gidiyormus.
Geraldine Somerville
harika bir haber bu, sonunda degisik resimlerinide görecegiz lillyninladybug yazdı:
Lili Potter'i oynayan aktristin roportaji. Deathly Hallows filmlerinde oynayacakmis. Harry Potter filmlerinde gorunmek hosuna gidiyormus.
Geraldine Somerville
fotolarda harika lillycim, cok tesekkür ederim.