Yok yahu.Sol baştaki sensin,ay yoksa sağ baştaki miydin ?nerdogan yazdı:
Demek bensiz toplantı yapacaksınız..
Yok yahu.Sol baştaki sensin,ay yoksa sağ baştaki miydin ?nerdogan yazdı:
Demek bensiz toplantı yapacaksınız..
Anci yazdı:
Sölim mi siteye he Günseli sölim miiiiiii?Nartaneleri yazdı:
Bende buzpaten kaymalarina cok bakardim
Neyü
Sizi de ihmal ettim.
Site düzenli olarak altı ayda bir dışarı atıyor beni. Düzelip tamir olup geliyorum
Bari öne çekeyim de katkım olsun.
Ben de arada bir öne alıp köşeme çekliyorum.Heralde sıkılıyo diyorum tiniminiler
Anci yazdı:
Ben de arada bir öne alıp köşeme çekliyorum.Heralde sıkılıyo diyorum tiniminiler
ben de diyordum ki belki yokluğumu ikizim farkeder.
Nerdeeee?
Ama ikizim ben biliyorum ki sen tamirdesin ondan yani.Şimdi buraya desem ki incim ikizim tamirde ,yeni yetmeler okur neler demez hakkında di mi yani?Inci&Deniz yazdı:
Anci yazdı:
ben de diyordum ki belki yokluğumu ikizim farkeder.
Nerdeeee?
Not: Bugün ciddi ciddi seni buraya soracaktım..Hatta yoklama yapacaktım.Yapacağımdır
Anci yazdı:
Not: Bugün ciddi ciddi seni buraya soracaktım..Hatta yoklama yapacaktım.Yapacağımdır
a) Dabi dabi
b) At at kalede ben varım.
c) Hadi leeeeyyyyynnnn
d) hepsi
Seç birini
e bi biscrem versemInci&Deniz yazdı:
Anci yazdı:
a) Dabi dabi
b) At at kalede ben varım.
c) Hadi leeeeyyyyynnnn
d) hepsi
Seç birini
Valla şaka yapmıyom ya,hatta gece gece düşündüm bunu
Ay adım yalancı çoban gibi yalancı Anci'ye çıkacak bühüüüüü
üzülme üzülme ben inanmış gibi yaparım
Ay neyse ikizim pek bi alıngan bugun.Silkelenip yeni bir konu yazıyorum
Lisedeydim sanırım.TRT de bir çocuk programı vardı ,ordaki karga kukla Ciciş okulda herkesin esprilerine kattığı bir karakter olmuştu.Bir tiyatro sanatçımız eline geçiriyordu ,onla karşılıklı konuşuyordu,koca kız ben de çok eğleniyordum .(Tiyatrocunun adını unuttum, hoş bir kadındı.Aynı zamanda seslendirme yapıyordu sanırım.)ÇOk severek ben de izliyordum itiraf edeyim.Var mı hatırlayan ?