6. Sayfa - Toplam 11 Sayfa var BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 101 sonuçtan 51 ile 60 arasındakiler gösteriliyor.

Re: sizce istanbuldaki en iyi özel ilkögretim okulları hangisi ?tecrübeli olanlar yazarmı?

bengi_güneş yazdı:
    Merhaba

Benim oğlum Çamlıca Bilfen'de.. Bu sene 3. sınıfta ve ben okuldan memnunum..

ÖDevlerimiz çok yoğun değil. Okula başlamadan önce hep eğitiminin ağır olduğunu v.s. duyardım ve biraz endişenlendirirdi ama ağır bir eğititm görmedik. Arkadaşımın kızı devlet okuluna gidiyor ve aynı konuları işliyorlar ki onlar daha öndeler bizden. Şimdiden çarpım tablosunu ezberlettiler. Biz hala ritmik sayma şeklinde devam ediyoruz.

Bu arada ilkokulda öğretmen okuldan çok daha önemli bence..
    Oğlumun sınıfında ilk gün veli toplantısında öğretmenle tanıştık kaynaştık..Bitikten sonra yanımdaki veli " Ohh rahat bir nefes aldım. Cennette gibiyim" dedi. "Nasıl yani? dedim. okulunuz çok mu ağırdı" (Çocuğu kurayla bizim okulu kazanmış,korkarak kayıt etmiş) "Hem de nasıl ağırdı anlatamam dedi ve bir kaç şey anlattı ..

Ya bence önce öğretmen sonra öğrenci ve de aile ..

Re: sizce istanbuldaki en iyi özel ilkögretim okulları hangisi ?tecrübeli olanlar yazarmı?

merhaba ..

bilfende eskiden yönetici oldugunuzu okudum.bu sektörün içinden biri olarak size bir şey sormak istiyorum ielev egitim kurumları sizce nasıl? çocugumu vermeyi tavsiye edermisisniz

sevgiler......

istek vakfi okullari ve marmara egitim kurumlari ile ilgili kimse bir sey yazmamis. varsa cocuklarini bu okullara gonderen tecrubeli anneler, onlarin da fikirlerini/yorumlarini alabilir miyiz?

tesekkurler...

selinka2003 yazdı:
    merhaba ..

bilfende eskiden yönetici oldugunuzu okudum.bu sektörün içinden biri olarak size bir şey sormak istiyorum ielev egitim kurumları sizce nasıl? çocugumu vermeyi tavsiye edermisisniz

sevgiler......
    Merhaba ielev vakıf okuludur anaokulundan itibaren yarım gün almanca eğitim verir benim pskolog bir arkadaşım orda çalıyor 3 sene anaokulundaydı bu sene ilköğretime geçti gayet memnun eğitimin ii olduğunu hep söyler Sevgilerimle

Konuya uzağım ancak komşumuzun oğlu bu sene 1. sınıfa başladı, bahçeşehir koleji, ve anneye nasıl gidiyor diye sorduğumda; bir anda günde 9 saat lik eğitimin çocuğu sıktığını ve bundan dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyledi ve daha ilginci bazı velilerin bu duruma karşı çıktığını üstüne üstlük " bilfen koleji 10 saat (?) eğitim veriyor, saati arttırın yoksa çocuğumuzu oraya veririz" dediklerini söyledi?!?!?!!...
    7 yaşına yeni girmiş bir çocuğun 9-10 saat bırak akademik bir ortamda herhangi bir şey öğrenmesini , arkadaşıyla oyun bile oynayabileceğini sanmıyorum…

Hele Velilerin bunu neden istediklerini hiç anlamış değilim? Daha uzun saatler istemelerindeki amaç nedir??
    -“Çok iyi bir eğitim alması mı” ( Zaman ve eğitim kalitesi doğru orantılı değildir)
    -“Çocuğun evden uzak kalması mı” (Saçmalama ne alakası var demeyin, kar yağdı okul tatil oldu diye üzülen veliler , ve aynı şekilde okul tatil oldu diye sevinen öğretmenler biliyorum(o 9-10 saatlik eğitimi de bu öğretmen veriyor)....)
    - “o kadar para saydık karşılığını alalım” mantığı mı ( e çocuk?)
    Nedir?
    Eskiden benim bildiğim bu saatler standarttı (gerçi özel okulda okumadım ilkokulu ama hep böyle 9-10 saat miydi?) şimdi okullar kendilerimi belirliyor anlamadım ki???

Dediğim gibi konuya uzağım hatta yıllar sonra bayağı bir uzak kaldığımı farkettim...
    Merve için şunu düşünüyorum , ileride mümkünse şöyle makul saatlerde ilköğretim 1. sınıf öğrencisine uygun eğitim veren bir okul arayacağım..(özel devlet farketmez..)

Aşağıdaki liste 2008 OKS İstanbul'un ilk 15 okulun başarılarına göre sıralandığı listedir. Son 3-4 yılki listelere de internetten bakarsaniz bu seneki listede yer alan bir kaç süpriz okulun dışında fazla bir oynama olmadığını gorebilirsiniz. Sanırım bu listeler aydınlatıcı olur.

İSTANBUL ÜSKÜDAR ÖZEL BİLFEN ÇAMLICA İLKÖĞRETİM OKULU 219 439,169 432,075
    2 İSTANBUL BAKIRKÖY ÖZEL TAŞ İLKÖĞRETİM OKULU 59 434,120 425,955
    3 İSTANBUL KADIKÖY ÖZEL ATAŞEHİR BİLFEN İLKÖĞRETİM OKULU 145 434,084 426,882
    4 İSTANBUL KARTAL ÖZEL KÜÇÜK PRENS İLKÖĞRETİM OKULU 59 433,448 425,240
    5 İSTANBUL ÜSKÜDAR ÖZEL BİLFEN KOŞUYOLU İLKÖĞRETİM OKULU 26 431,807 422,427
    6 İSTANBUL BAKIRKÖY ÖZEL FLORYA FİNAL İLKÖĞRETİM OKULU 23 426,787 418,039
    7 İSTANBUL ÜSKÜDAR ÖZEL ÜSKÜDAR S.E.V. İLKÖĞRETİM OKULU 105 425,680 419,283
    8 İSTANBUL SARIYER İ.T.Ü. GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DR.NATUK BİRKAN İLKÖĞ 43 423,749 415,578
    9 İSTANBUL BAKIRKÖY ÖZEL BAKIRKÖY FATİH İLKÖĞRETİM OKULU 37 419,707 412,033
    10 İSTANBUL KADIKÖY ÖZEL DOĞUŞ İLKÖĞRETİM OKULU 46 417,062 408,846
    11 İSTANBUL BEŞİKTAŞ ÖZEL MEF İLKÖĞRETİM OKULU 73 414,968 409,488
    12 İSTANBUL ERKEK LİSELİLER EĞT. VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİ 55 414,002 406,902
    13 İSTANBUL KADIKÖY ÖZEL EFDAL İLKÖĞRETİM OKULU 36 410,184 400,874
    14 İSTANBUL MALTEPE ÖZEL NİLÜFER ÇOŞKUN İLKÖĞRETİM OKULU 65 406,956 398,064
    15 İSTANBUL ÜMRANİYE ÖZEL ALEV İLKÖĞRETİM OKULU 72 405,812 397,897

handevrem yazdı:
    Konuya uzağım ancak komşumuzun oğlu bu sene 1. sınıfa başladı, bahçeşehir koleji, ve anneye nasıl gidiyor diye sorduğumda; bir anda günde 9 saat lik eğitimin çocuğu sıktığını ve bundan dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyledi ve daha ilginci bazı velilerin bu duruma karşı çıktığını üstüne üstlük " bilfen koleji 10 saat (?) eğitim veriyor, saati arttırın yoksa çocuğumuzu oraya veririz" dediklerini söyledi?!?!?!!...
    7 yaşına yeni girmiş bir çocuğun 9-10 saat bırak akademik bir ortamda herhangi bir şey öğrenmesini , arkadaşıyla oyun bile oynayabileceğini sanmıyorum…

Hele Velilerin bunu neden istediklerini hiç anlamış değilim? Daha uzun saatler istemelerindeki amaç nedir??
    -“Çok iyi bir eğitim alması mı” ( Zaman ve eğitim kalitesi doğru orantılı değildir)
    -“Çocuğun evden uzak kalması mı” (Saçmalama ne alakası var demeyin, kar yağdı okul tatil oldu diye üzülen veliler , ve aynı şekilde okul tatil oldu diye sevinen öğretmenler biliyorum(o 9-10 saatlik eğitimi de bu öğretmen veriyor)....)
    - “o kadar para saydık karşılığını alalım” mantığı mı ( e çocuk?)
    Nedir?
    Eskiden benim bildiğim bu saatler standarttı (gerçi özel okulda okumadım ilkokulu ama hep böyle 9-10 saat miydi?) şimdi okullar kendilerimi belirliyor anlamadım ki???

Dediğim gibi konuya uzağım hatta yıllar sonra bayağı bir uzak kaldığımı farkettim...
    Merve için şunu düşünüyorum , ileride mümkünse şöyle makul saatlerde ilköğretim 1. sınıf öğrencisine uygun eğitim veren bir okul arayacağım..(özel devlet farketmez..)
    Bu ne ya ? Ben zaten eterince üzülüyorum sabah 07.00-16.00 arasında okulda çocuğum,velilerdeki hırs inanamıyorum..

doğa okulları listede yok. acaba doğu okullarına çocuğu yada yakını giden var mı.

6.7.8 sınıflar için bnde özel okul düşünenlerdenim.

Bizim 08.10-15.05 arası okulumuz. Diğer zamanlar serviste geçirdiği saatler.

Hakikaten yazık çocuklara Ben yarım gün olmasını çok isterdim.

bizimde 8:30 - 14:30

yaa bu okullar neden hep farklı saatlerde başlayıp bitiyor.

bi standartı yok mu

Anci yazdı:
    Bizim 08.10-15.05 arası okulumuz. Diğer zamanlar serviste geçirdiği saatler.

Hakikaten yazık çocuklara Ben yarım gün olmasını çok isterdim.