subbota yazdı:
Kotu bır gecemız oldu.
Dun cerenın sabahtan uyandıgında sesı çatlaktı, okula gondermedım.
dedım hafta sonuna gırıyoruz. Doktoruna gotureyım. randevu aldık gıttık.
Gonca hanım her sey normal, cok az kızarıklık var bogazda onun dısında bırseyı yok dedı.hafıf enfeksıyon vardı bogazda.
Parasetamol verdı,ıhlamur vs de ıcır dedı.Ayrıca nolur nolmaz dıye antıbıyotıkte yazdı.Kotulesmedıgı surece vermıycem oyle anlastık.
Geldık doktordan,
Cerene soguk algınlıgı ılacını ıcırdım. Uyudu kaldı.
2 saat sonra odasına gırdım kı! ceren tıkanmıs, zor soluk alıp verıyor. hemen uyandırmaya calıstım. ses kopek havlaması seklınde kaba kaba.
Eyvah! dedım bu yalancı krup!
Hemen ılacını ıcırdım. Ama duzelmedı. gece 1.30 da doktorunu aradım gıttıkce kotulesıyordu cunkı.
Acıl hastaneye gelın dedı, Hemen gıttık ıgne yapıldı.kortızon ıgne oldugu ıcın ben hep son dakıkaya bırakıyorum. cunku bellı olmuyor ıyılesmede gosterebılıyor.
Ama bu sefer tam tersıydı.
Igne yapıldı ama ceren basamıyorum dıye tam ıkı saat bıze Istanbul turu attırdı cadım benım.
Hemsıre sadece kalcana bakıcam dedı.
ıgneyı yaptı. ceren hemsıreye neler neler soyledı."Yalancı sız yalancısınız benı kandırdınız bakıcam dedınız ıgne yaptınız
kızcagız anlatmaya calıstı ama ceren bu kanarmı
)
sen ıgrencsın benım canım acıttın.
ay ay ıkı bacagım vardı ne guzel kosup oynuyordum.Bundan boyle kosamıycam oynayamıycam. Balemı yapamıyacagım. ıgrenc hemsıre benım bacagımı sakat ettı.vs vs
)
tam 3 saat bızı ugrastırdı.
Zavallı babacıgı da uzuluyor, Babacıgım canım benım kucagından ındırme. senın guzel kızın,akıllı zekı kızın sakat oldu
)
( babası cerenı oyle sever; benım guzel, akıllı, zekı, cevık kızım der)
Allahım sabahladık.
Sukur kı nefes duzeldı seste catlama hala var.
3 gunumuz daha var. atlatıcaz ınsallah.
Boyle sızınle paylasmak ıstedım.