Türkan hanım söylemeden edemeyeceğim... Çok incesiniz ne güzel herkese teker teker cevap yazmışsınız...
Türkan hanım söylemeden edemeyeceğim... Çok incesiniz ne güzel herkese teker teker cevap yazmışsınız...
41 kere maşallah.
nice seneler görün hep birlikte sağlıkla,,,,,,,,
Darısı basımıza insallah
Annen çok güzelmiş.Allah sağlıkla daha nice yıllar nasip etsin
cybel2001 yazdı:
Gerektiğinde "teşekkür etmek" gerektiğinde "özür dilemek" hiç gocunmadan yaptığım iki şey..
Hem sizlere teşekkür etmeye değmez mi ? Bence değer..
İncelikten çok olması gereken bişey diye düşünüyorum ben.. Daha önceleri özel ileti ile teşekkür ediyordum, epeyidir forumdan ediyorum.. Hem forumum öne geliyor iyi oluyor..
Teşekkür ederim canım.. Aminnnnn.. Darısı başınıza..NU®AY yazdı:
41 kere maşallah.
nice seneler görün hep birlikte sağlıkla,,,,,,,,
Darısı basımıza insallah
Anneciğim güzeldir.. Teşekkür ederim hayatım güzel dileklerin için..canom yazdı:
Annen çok güzelmiş.Allah sağlıkla daha nice yıllar nasip etsin
mutluluklari daim olsun nice nice yildönümleri dilerim.
annen nekadar güzelmis türkan
Teşekkür ederim Zeynep'ciğim..01zeynep yazdı:
mutluluklari daim olsun nice nice yildönümleri dilerim.
annen nekadar güzelmis türkan
Kızına bak anasını anla işte..
Türkan-Dilara yazdı:
Maalesef canım anneciğimin sağlığı çok iyi değil.. Kilolu olduğu için bacakları çok şişiyor, geçen seneki hastane olayından sonra eskisi gibi olamadı hiç... Yüksek tansiyonu da var sürekli ilaç kullanıyor, idare ediyor işte öyle böyle..tugbanaz yazdı:
Geçmiş olsun.Umarım şu an iyidir.Sonradan kilo almak Onun için de zor olmuştur.Türkan-Dilara yazdı:
Amin canım, çok teşekkürler.. Annem menapoza kadar incecik ve çok güzeldi, menapozla birlikte metabolizması durdu ve kilo almaya başladı ki normalde çok yiyen bir insan da değildir.. Üstüste sağlık problemleri, ameliyat, hastaneler derken kilosu aldı başını gitti, şimdi veremiyor..tugbanaz yazdı:
Allah ayırmasın,mutlulukları daim olsun.
Bu arada annen ne kadar güzelmiş Türkan abla
Aman sağlığı yerinde olsunda kilo verilir..
Annemde de yüksek tansiyon var,çok zor dimi!
Telefon edip hergün ilacını aldın mı diye soruyorum,Allah onları başımızdan eksik etmesin
tugbanaz yazdı:
Maalesef canım anneciğimin sağlığı çok iyi değil.. Kilolu olduğu için bacakları çok şişiyor, geçen seneki hastane olayından sonra eskisi gibi olamadı hiç... Yüksek tansiyonu da var sürekli ilaç kullanıyor, idare ediyor işte öyle böyle..
Annemde de yüksek tansiyon var,çok zor dimi!
Telefon edip hergün ilacını aldın mı diye soruyorum,Allah onları başımızdan eksik etmesin[/quote]
Zor olmaz mı ? Ben de hergün soruyorum ilacını aldın değil mi diye... Bu sıcaklarda insan daha da fazla korkuyor Allah korusun...