Sen bana adresini yaz özelden sana 1.sezonu gönderirim. 2.sezonu ne yaptım bulamıyoruz. 3.sü de var ayrıca.
Çzellike 3. sezonu mucizebebk temin etmişti.
Sen bana adresini yaz özelden sana 1.sezonu gönderirim. 2.sezonu ne yaptım bulamıyoruz. 3.sü de var ayrıca.
önce bi dvdleri buldurayımda bizimkine bakalım sarcakmı dizi valla siz konuşdukça merak ediyomsahende yazdı:
izle kız gülşen ama söz ver bir oturuşta en az 4 bölüm izleyeceksin 4. bölümden sonrada sabaha kadar devam edersin artık.
Çünki duyumlarıma göre ilk 2 bölüüm çok sarmamış insanları .
Zaten bu diziyi ilk çektiklerinde o kadar çok para harcamışlar ki ve diziyi eğenmemiş yapımcılar yayından kaldırmaya kalkmışlar sonra insanlar telefonları kilitlemişler ve kovdukları dizi yönetmenlerini yalvar yakar geri çağırmak zorunda kalmışlar
Teşekkür ederim işlem tamamdır.medip yazdı:
Bu dizide herşey var..Geçmiş-şimdi ki zaman-gelecek..Ama bağlantıyı nasıl kurucaz orası meçhul))
Dizinin sonu hakkında hiçbir fikir yürütemiyorum.Çünkü her bir bölüm başka soru işaretlerine neden oluyor.İzleyip, görücez..
memleketteydim izleyemedim kahroldum.haftasonu tekrarını da yakalayamdım.ne olur yazsanıza bu sezonun tekrar bölümlerinin bitmesini bekleyemeyeceğim.nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
Tekrar bölümleri yayınlanacak , onları izle kaçırma .
Anlatmakla olmaz sen de biliyorsun, her bir dakikası soru işaretleri dolu, seyretmek lazım.
yildiz_ozd yazdı:
memleketteydim izleyemedim kahroldum.haftasonu tekrarını da yakalayamdım.ne olur yazsanıza bu sezonun tekrar bölümlerinin bitmesini bekleyemeyeceğim.nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
3. sezona kavustum oh bee
Sahende ,
Lost ta Lost dedin Heroes bitti Lost a başladık . 1 .sezon 12. bölümdeyim .. Tamam ilginç bir dizi , tamam heyecanlı ama yine diyorum Heroes izledikten sonra cok yavan geliyor yaa
Jack , ucurumdan yuvarlanıyor , tam düşüp ölecek elinin altına bir sarmasık geliyor onu tutup kurtuluyor .. Yok Locke feneri atıyor diger adama o bir kapagın üstüne düşüyor ..Bunlar ne yaa ..Daha ilginç bişiler bulamıyorlar mı ?
Yine de izlicem ama
Şimdi merak ettiğim şeyler var ..
- Hani anket yapılmıstı Jack kimi seçecek diye ..Kate i ve diğer kız kim ?
- Bu Kate gerçekten kötü bir kız mı ?
- Pilotu falan öldüren yaratık ne ?
- Peki Ethan ilk gelenlerden mi adaya ?
- Claire in bebeği nolcak ? Neden medyum ısrarla onu ucaga bindirdi ..?
- Bunların hepsi hayal mi cıkacak ?
- 3 sezon izlemeye nasıl dayandınız cok yavaş ilerliyor yaww
Şimdi bu senin merak etmemiş halin mi Çiğdem?
Yakında hızlanacak merak etme...idilara yazdı:
Sahende ,
Lost ta Lost dedin Heroes bitti Lost a başladık . 1 .sezon 12. bölümdeyim .. Tamam ilginç bir dizi , tamam heyecanlı ama yine diyorum Heroes izledikten sonra cok yavan geliyor yaa
Jack , ucurumdan yuvarlanıyor , tam düşüp ölecek elinin altına bir sarmasık geliyor onu tutup kurtuluyor .. Yok Locke feneri atıyor diger adama o bir kapagın üstüne düşüyor ..Bunlar ne yaa ..Daha ilginç bişiler bulamıyorlar mı ?
Yine de izlicem ama
Şimdi merak ettiğim şeyler var ..
- Hani anket yapılmıstı Jack kimi seçecek diye ..Kate i ve diğer kız kim ?
- Bu Kate gerçekten kötü bir kız mı ?
- Pilotu falan öldüren yaratık ne ?
- Peki Ethan ilk gelenlerden mi adaya ?
- Claire in bebeği nolcak ? Neden medyum ısrarla onu ucaga bindirdi ..?
- Bunların hepsi hayal mi cıkacak ?
- 3 sezon izlemeye nasıl dayandınız cok yavaş ilerliyor yaww
Ama "ADA" hala bir sır....