Cemile'ye söyleyim de yollasın bunlardan bana.
Ben de ona Adapazarı kabağı yollarım.
Cemile'ye söyleyim de yollasın bunlardan bana.
Ben de ona Adapazarı kabağı yollarım.
Biz son zamanlarda bu markayı tüketiyoruz, Fin ve Eston çikolatalarının yanında: Green & Black’s Organic Chocolate, Britanya malı. Çok lezzetli ve organik.
Benim favorim bu; aynı zamanda 'adil ticaret' damgası bulunuyor. Yani üretici daha az sömürülmüş.
Leonidas bir Belcika markasi'dir ve muhtesemdir cikolatalari.
Bu arada hanimlar, agzimi sulandirdiniz, onumuzdeki gunlerde Koln'deki Cikolata muzesine giderim artik Emre ile.
Bayılırım.Hiç düşünmem yerim Bbam yurt dısındayken her gelişinde abartısız bir valiz dolusu getirirdi.Ablamla nasıl payklaşırdık yaww Çoçuktum o zaman.Kimselere vermezdim birde.
benim en sevdiğimde bunlar çok canım çekti şimdi yaa
ben genelde sütlü cikolata--yada isirinca icinden baska sey cikan tarzda cikolatalar seviyorum .
dark cikolata hic sevmem..ama en güzel cikolata dark cikolatadir derler
neden acaba ???
dark sevenler ,dark cikolatanin nesi hosunuza gidiyor ?
ben de hic cikolata duskunu degilim
burada en cok godiva cikolatalarini seviyorum gercekten yemek istersem, yoksa benim cikolata filan aklima gelmiyor
iyiki açmışım bu forumu gözüm gönlüm açıldı valla.uff negüzel çikolatalar varmış meğerse,sağolun arkadaşlar.
Kübra,RüyA yazdı:
Esra'cım,Esra_Aytekin yazdı:
Bunları burada bulmak mümkün değil Kübra...
Ne yapsak ki?
İstanbul'a taşındığınızda neden şık bir çikolata butiği açmıyorsun? Harika bir iş olur bence. İthal edersin. Artık dünyanın öbür ucundan mal getirtmek kolay. Çikolataya hayır diyebilen az insan vardır.
Şimdilik İstanbul'a taşınma gibi bir düşüncemiz yok.
Acaba diyorum Allah mı söyletti seni?
Çok güzel bir fikir ama...
Yakışır da bana.
Ben tam bir çukulata delisiyim