allah rahmet eylesin.
allah eşinin acısını unutturucak başka acı yaşatmasın inşallah.
allah rahmet eylesin.
Nur içinde yatsın.. İçim tuhaf oldu.Yarına kimin ne olacağı belli değil..
amin inşallahEREN_BEREN yazdı:
allah rahmet eylesin.
ben de son 7 aydır tek buna dua ediyorum allahım nolur bugünlerimizi bu acımızı unutturma diyorum
Tülin ölümün her türlüsü kötü hele ki yaşlar genç olunca ve arkada kalanlar daha da genç olunca
Geçtiğimiz Kasım ayında en yakın dostumuzu kaybettik acısı hala içimizde hele ki eşini ve 2 yaşında ki oğlunu gördükçe daha da kötü oluyoruz
Bu haftasonu yine Kartalkaya'daydık yine içim cız etti,94 senesinde batonumu kırmıştım Murat kırık batonla beni görünce bir espiri yapmıştı senelerce güldük ama artık kayarken tek hissettiğim sızı........
Ne diyeyim Allah sabır versin arkadaşım,ne desek boş...
Vildan yazdı:
Tülin ölümün her türlüsü kötü hele ki yaşlar genç olunca ve arkada kalanlar daha da genç olunca
Geçtiğimiz Kasım ayında en yakın dostumuzu kaybettik acısı hala içimizde hele ki eşini ve 2 yaşında ki oğlunu gördükçe daha da kötü oluyoruz
Bu haftasonu yine Kartalkaya'daydık yine içim cız etti,94 senesinde batonumu kırmıştım Murat kırık batonla beni görünce bir espiri yapmıştı senelerce güldük ama artık kayarken tek hissettiğim sızı........
Ne diyeyim Allah sabır versin arkadaşım,ne desek boş...
sağol canım
bu arada sizin de başınız sağ olsun
Tülin Hanım, kaybınızla ilgili olarak üzüntünüzü bütün içtenliğimle paylaştığımı söylemek dışında bir şey gelmiyor elimden. Ama belki başka bir konuda sizi biraz rahatlatabilirim.
Bizim anne tarafında beş tane delikanlı var. Kardeşim, teyzemin iki oğlu ve dayılarımın birer oğlu. Büyük dayımı kaybettiğimizde oğlu sizinkiyle aynı yaşlardaydı. Ve şunu samimiyetle söyleyebilirim ki bu delikanlılar içinde en güçlü, en aklı başında, en kendiyle barışık olan büyük dayımın oğludur. Güzel okudu, güzel bir evlilik yaptı, güzel bir insan oldu. Hala da yarım saat biraraya gelsek gözlerimizden yaş gelene kadar güldürür bizi
Nur icinde yatsin .
Ne mutlu Hazar`a ki senin gibi guclu bir annesi var.
Hersey gonlunuzce olsun
nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah tülincim seni tebrik ederim sen yinede çok güçlü birisin bunu biliyorum çocuğun var onun içinde güçlü olmak zorundasın bazen allah bazı kullarını çok sevip erken yanına alır allah daha çok sevmiş tülincim
başın sağolsun kelimelr boğazımda düğümlendi allah sabır versin.
nur içinde tatsın
mekanı cennet olsun