Özlem'cim bencede kilo bahane olmuş bu evliliğin bitmesinde.
Eminim başka sebeplerde vardır.
Bu arada bende rejimdeyim ama kendim için,sağlığım için rejimdeyim.
(Küçük bir itiraf eşiminde biraz katkısı var tabiki) Malum
sevgiler
Özlem'cim bencede kilo bahane olmuş bu evliliğin bitmesinde.
Eminim başka sebeplerde vardır.
Bu arada bende rejimdeyim ama kendim için,sağlığım için rejimdeyim.
(Küçük bir itiraf eşiminde biraz katkısı var tabiki) Malum
sevgiler
Ben esimi cok begeniyorum,benim icin daha yakisiklisi yok. Tabiki sirf dis gorunusu degil onu sevmemin sebebi,cok daha onemli seyler var.Zaten evliyiz bir elmanin yarisiyiz artik..Ama Ben onun kilo almasindan rahatsizlik duyuyorum sagligi icinde goruntusu icinde cunku insanlarin ona hayranlik dolu bakislarindan, onu begenmekten,begenilmekten mutluyum.. Benim icin fizik onemliydi bekarken simdi de onemli, Bakimlilik kadar kilo alimina da esimin dikkat etmesini istiyorum. Bu gune kadar cok kilo aldim dimi hayatim sorularina yok ben seni boyle seviyorum seklinde cevapladim ama. Artik biraz dikkat etmenin zamani diyorum sinirdasin geri donemeyeceksin biraz daha gidersen)..
SUCLUMUYUM SIMDI?
Hikayeye gelince az bilgiden dolayi yanitlaya miyacagim, kadin zayiflamayi denemismi baska problemleri varmiydi? 50 kilo evlendigi kadin 100 kilo olmussa adamin kilo ver deme hakki vardir bence, Erkek icin de gecerli..
İlahi Gamze, çok hoşsun!!!
Cok dogru tespitlerin var.Bende imzami altina eklemek istedim yazdiklarinin.Kadiniz ya, herseyden sorumlu olmak zorundayiz.
Gülsüncüm,
İnanmıyorum ya ... Allah bilir aşk evliliği yapmış biridir bu bey ...
Eşi olacak kişi adına gerçekten üzücü bir durum ... Hay Allah ...
Evet bencede aşk evliliğidir . Bir de böyle sanal çapkınlar var...
Bir de yanlış adres ben o kişi değilim diye cevap yazmıştım.
bana gelen cevapta taktik değiştirdi. Bakar mısın:
Kusura bakmayın sızı karıstırmısım.sımdı hatırladım sızı lions
cıkısında
gordum.ve gercekten cok hos bır bayansınız. ızmırlıyım ve ızmırde yasıyorum su an bır ıs nedenıyle eskisehirdeyim
bir
>surelıgıne.cocuk yok. resmımı tekrar yolluyorum. amacım sadece dostca
>sonucta ıkımızde evlıyız.dostca bır sohbete varsanız lutfen cok kısa
bır
>alo
>dıyın. 0-536...............
Tabiiki daha fazla uzatacak değilim. Eşi adına üzüldüm doğrusu.
Bir de aklıma şu geldi, bu bey belki evli bile değil. Neden dersen evliyim deyip de önce karşısındaki kişinin dostluğunu kazanacak aklı sıra ...
Benim bir arkadaşımın başına şu geldi, şimdi hatırladım. İlk ciddi ilişki yaşadığı erkek arkadaşı evleniyor ve 10 sene sonra onu arıyor seni hala unutmadım ve seviyorum diye. Bu erkek evli ve çocuğu var. Arkadaşımda evli ve şok oluyor, hem de doğum gününde ...
Düşünsene seneler sonra ve evli olduğu halde bunları söyleyebiliyor.
Selam,
Bence bunun kiloyla falan alakası yok.Adam bal gibi bahane yaratıyor. iyi o zaman erkekler evlendikten sonra göbeklerini büyüttüklerinde kadınlar bahane yapıyorlar mı?
Sonuc olarak aldatmak isteyen koca , istersen dünyanın 1 numaralı kadını ol aldatır. Ornek cok hem de..
Evlilikler kiloyla değil,sevgi saygı ve güvenle yürür.
Amerikalı bayan en güzelini yapmış.Keske o da filinta gibi bir adam bulup onu aldatsaymis ..
O adam da yarın öbür gün o kadından da sıkılır..Belki evlenir .Kadın kilo alır yine mi sen git başkası gelsin.. Pehhh..
Yani ne alakası var kiloyla.. Elbette bakımlı ve düzgün fizikli olmak çok güzel ama bu sadece kendimizi erkeklere begendiricez diye değil..
ay aman üff
Ben de olsam aynen öyle yapardım Aynurcum.