Vala ben baya rahatımdır bu konuda. Gelen çocuklar istediği gibi yayılabilir ,serbest Benimkiler de sonuçta dağıtıyor ,gelen çocuklar değil
Vala ben baya rahatımdır bu konuda. Gelen çocuklar istediği gibi yayılabilir ,serbest Benimkiler de sonuçta dağıtıyor ,gelen çocuklar değil
Bende gittiğim ev neresi olursa olsun benim yanımda çocuğuna bağıran ev sahibinden bile rahatsız olurum.Sanki benden yada çocuğumdan rahatsız olmuş izlenimi verir bana.bir dahada kolay kolay gitmem evine
Birak daginik kalsin, onlar gidince toplarsin. Antreman olur sana, insallah ileride evlenirsin de gorursun damat adayi nasil dagitiyo ortaligi
bence ya biraz anlayışlı ol,yada kardeşinin sitemini yadırgama.bende çocuklarımla biryere gideceksem.rahat davranacağım yere gitmeyi tercih ediyorum.iki çocukla zaten geriliyordur birde kardeşi böyle yaparsa.
ben sırf böyle sebeplerden dolayı teyzeme gitmiyorum.geçenlerde sitem etti.gelmiyorsun vb.
-teyzeciğim,seni severim ama çocuklarla rahat edemiyorum.çünkü............davranıyorsun dedim.alındımı bilmem ama bunu söylemeseydim.hiç olmayacaktı.en azından sebebini öğrendi.
Hani resimlerrapunzel_tuğba yazdı:
Zaten bu yazılanlardan sonra vicdan azabı duydum
akşam arıyacam gel diçemm
ama gözüm üstünde olmıçakk
bende çalışıyorum aylin abla yaa
sadece koca ve çoçuk yok bendede
ama biliyosun büyük sözü dinlerimm
yarın kahvaltı resimlerini koyarım siteye
ben çoçuklarla gayet mutluaylin_ yazdı:
yanlışsın
kardeşinde çalışıyor sanırım
eve geliyor çoluk çocuk koca anladığım kadarı ile bide kayınvalide
hadi yarın bir fedekarlık yap(ki çok fedekarsın bunu biliyorum) kardeşin yarın ayaklarını uzatıp otursun
sen bağrınıp çağrınmadan çocuklarla ilgilen
Yoksa aramadinmi
Bizim çocuklar da gelen misafir çocukları da gayet rahattır hatta o kadar rahattırlar ki misafir gürültüye dağınıklığa dayanamaz
Tanidik geldi.MİRBE yazdı:
Bizim çocuklar da gelen misafir çocukları da gayet rahattır hatta o kadar rahattırlar ki misafir gürültüye dağınıklığa dayanamaz
Dun ki misafirlerimin ducuncelerini merak ediyorum bu konuda.
Evim cok sukur bir muze degil dokulup sacilabilir, cocuklar kendilerine zarar vermedikce bir sorun olmaz. Misafir de ayrim yapilmaz.
bende sen gibiyim...kendimde küçükken titiz olduğum için tüm çocukların öyle olmasını bekliyorum sanki...ama eşim çok yaramazmış...bebeiş ona çekecek diye ödüm kopuyor...
hey allam iki kez okudum da anladım. yani umarım anladım
sen titiz ve düzenlisin diye ablan rahat etmiyo öyle mi
yanlış yoldasın , hemen ayarlarınla oyna ve relaks ol