otur sıfırMirArda yazdı:
iyi insanı bilmem de nankör insan, herşeyin fiyatını bilen ama hiçbirşeyin kıymetini bilmeyen kişidir ben buna çalışmıştım
otur sıfırMirArda yazdı:
iyi insanı bilmem de nankör insan, herşeyin fiyatını bilen ama hiçbirşeyin kıymetini bilmeyen kişidir ben buna çalışmıştım
Tarif edemem.
İçim hisseder iyiyi.
Sen iyi insansın örneğin.
Kızar,sinirlenir,küfreder,hata yapar vs. vs. vs.
Ama özü var ya,orada bir yerde bir şey yatar.
Anlatamadığım ama hissettiğim bir şey.
iyi insan dediğin bööle yapmaz hıhAtaBaTu yazdı:
otur sıfırMirArda yazdı:
örneklemede yaptım
İyi insan kim tabi bilemezsin,daha benimle tanışmadın kiMirArda yazdı:
otur sıfırMirArda yazdı:
örneklemede yaptım
Bak inanmıyorsan Handeye soralım...HAndeeeee
handenin bu saaate ........ pireler uçuyodurAtaBaTu yazdı:
otur sıfırMirArda yazdı:
örneklemede yaptım
boşluklar itina ile doldurulur
katılıyorum ... iyi olma veya kötü olma durumunuda kişi zaman ve mekan belirliyorharry_potter yazdı:
İyi insan anlayışlı olandır, anlayabilendir. Durumu, kişiyi, zamanı, mekanı doğru değerlendirebilen ve duruşunu ona göre ayarlayabilendir.
hande taze bitti...ben tülin söylüyorum tanıdığım en iyi insan o bir vicdan sahibi o bir sonsuz dostluğu olan o bir uzakta bile olsan yakınlığını omuzlarında hissetdiren YELİZİMMMMMAtaBaTu yazdı:
otur sıfırMirArda yazdı:
örneklemede yaptım
ee özlem anlamışsındır sanırım gari iyi insan tarifini
Şekermişatacenksen yazdı:
"İyi insan"
"iyi" kelimesi bir insanı tanımlamamalı, çünkü geniş kapsamlı.
İlle de "iyi" kullanılacaksa, şöyle denebilir:iyi niyetli, iyi halli, iyi laf yapar, iyi dedikoducudur, iyi annedir-babadır(ki bu da geniş kavram oldu, olmadı, saymayalım), iyi yazardır(ben ben ben)...
Yüzlerce, binlerce "iyi" örnek yaratabilirim. Ama hepsini bünyesinde toplamış bir adet "iyi" insan var mıdır?
Bence yoktur.