Evek evek,aslını bulmuş Sawshushu yazdı:
Vampirlik heç yakışmamışsahende yazdı:
Puhahaha çok gençmiş sanki gülhan di mi.
Kaşlar saçlar
Kaşlar saçlar
Şuleciğim pek fazla bakamıyorum ekrana filan migren belası yine başımda.shushu yazdı:
Şahnede, sende benim yazdıklarımı kaçırmışsınshushu yazdı:
ya 15 nisan'dan sonra gene 1 hafta ara var yauuuu, hofffffffff(
imdb de bölüm adları şu şekilde yazıyor ama finali yine 2 bölümü birden yayınlamaları muhtemel
Season 5, Episode 13: Some Like It Hoth
Original Air Date—15 April 2009
Season 5, Episode 14: The Variable
Original Air Date—29 April 2009
Season 5, Episode 15: Follow the Leader
Original Air Date—6 May 2009
Season 5, Episode 16: The Incident: Part 1
Original Air Date—13 May 2009
Season 5, Episode 17: The Incident: Part 2
Original Air Date—20 May 2009sahende yazdı:
Ara mı veriyorlar yoksa.shushu yazdı:
http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost+5x13/video/x8y6e2_lost-5x13-some-like-it-hoth-abc-pro_creation
sneak peek'ler yok henüz meydanda
Kaçırmadım da aslında şöyle bir gözattım diyelim. Fazla teferruatlı bakamadım.
izleyemedim ya youtube linkimi gülhan siteye erişim engellenmiştir diyogülhan.e yazdı:
Kaşlar saçlar
Şahende şafak vaktinde 300 küsuruncu sayfadayım ...bide yeliz aldı tavsiye ederim ben de başladım aynı kadının göçebe diye bir kitabı çıkmış , konu uçuk bayağı..
Handeciğim,handevrem yazdı:
Şahende şafak vaktinde 300 küsuruncu sayfadayım ...bide yeliz aldı tavsiye ederim ben de başladım aynı kadının göçebe diye bir kitabı çıkmış , konu uçuk bayağı..
Göçebe elimde ilk çıktığında almıştım 40-50 sayfa kadar okudum bir kenara kaldırdım çünki başka bir kitap daha vardı elimde onu bitirdim.
Şimdi şafak vaktinin elime geçmesi birkaç günü bulacak sipariş vermiştim anca gelecek ben de çok sabırsızlanmıyorum ki uzun uzun okuyayım diye.
yarın elime alacağım yani şafak vaktini, önce şafak vaktini bitireyim sonra göçebeye kaldığım yerden devam edeceğim.
Sağol canım haber verdiğin için.
http://vtunnel.com/
Hande o linki açtığın sayfanın link adresini copy yap yukarıdaki siteyi aç oradaki link yerine olduğu gibi paste yap o zaman açılıyor.
handevrem yazdı:
izleyemedim ya youtube linkimi gülhan siteye erişim engellenmiştir diyogülhan.e yazdı:
Kaşlar saçlar
ANGEL
Handecim bide burdan deneBiz kısa erişim yaptık o yüzden youtube'u sorunsuz izleyebiliyoruz...
tamam dadluumsahende yazdı:
Handeciğim,handevrem yazdı:
Göçebe elimde ilk çıktığında almıştım 40-50 sayfa kadar okudum bir kenara kaldırdım çünki başka bir kitap daha vardı elimde onu bitirdim.
Şimdi şafak vaktinin elime geçmesi birkaç günü bulacak sipariş vermiştim anca gelecek ben de çok sabırsızlanmıyorum ki uzun uzun okuyayım diye.
yarın elime alacağım yani şafak vaktini, önce şafak vaktini bitireyim sonra göçebeye kaldığım yerden devam edeceğim.
Sağol canım haber verdiğin için.
evetevet sonradan geldi aklıma ama ben de vtunnel da olmuyoda ktunnel oluyo..sahende yazdı:
http://vtunnel.com/
Hande o linki açtığın sayfanın link adresini copy yap yukarıdaki siteyi aç oradaki link yerine olduğu gibi paste yap o zaman açılıyor.
handevrem yazdı:
Kaşlar saçlar
kısa erişim ne ola?gülhan.e yazdı:
ANGEL
Handecim bide burdan deneBiz kısa erişim yaptık o yüzden youtube'u sorunsuz izleyebiliyoruz...