Fransızlar san'attan anlar Lillycim. Tüm sanatsal resimleri anlayabildiği gibi kitapları da anlar. Bu kitap olmamışladybug yazdı:
Uzgunum Fleur senin Fransiz zevkini kaale alamayacagim ama kitabi alacagim
Fransızlar san'attan anlar Lillycim. Tüm sanatsal resimleri anlayabildiği gibi kitapları da anlar. Bu kitap olmamışladybug yazdı:
Uzgunum Fleur senin Fransiz zevkini kaale alamayacagim ama kitabi alacagim
Dağıtıcı sorunum var. Baykuş sapıttı, benim süpürgenin şarjı bitti, yıldız tozunun son kullanma tarihi geçmiş..harry_potter yazdı:
(Minerva cevaplıyor)nerdogan yazdı:
Günaydın, saçlarımı yola yola çalışıyorum.
Hayırdır Pomona? Saçlarını yolduran nedir sana?
Ammaaann, ne sen sor, ne ben söyleyeyim..
Yok mu yamacında yanında anahtar yapabileceğin birşey. Kalem olur, soğan olur artık ne bulursan. Çevir anahtara da gel bu taraflara. Belki yüz yüze daha rahat anlatırsın Pomonanerdogan yazdı:
Dağıtıcı sorunum var. Baykuş sapıttı, benim süpürgenin şarjı bitti, yıldız tozunun son kullanma tarihi geçmiş..
Ammaaann, ne sen sor, ne ben söyleyeyim..
Tom Felton (Draco Malfoy)'un yeni filmi Disappeared'dan yeni resimler yayımlandı
Hortkuluk Avcısı
b cocukta pek karizmatik oldu canim, tü tü tü masallahharry_potter yazdı:
Tom Felton (Draco Malfoy)'un yeni filmi Disappeared'dan yeni resimler yayımlandı
Hortkuluk Avcısı
merlin bella teyzsine bagsilasin
.
bunuda malfoyun hatırına seyrederiz artık ne yapalımharry_potter yazdı:
Hortkuluk Avcısı
Ya ben o çocuğu sevemedim. Bakmasam??ayben yazdı:
bunuda malfoyun hatırına seyrederiz artık ne yapalımharry_potter yazdı:
Hortkuluk Avcısı
ron ve benim için yapılmış bir cizim nasılııız
Hermione hayirdir?
O nasil resim oyle?