penne bolonez
cola
penne bolonez
cola
bugünkü menümüz de:
göbek salata, taze soğan, sivri biber, salatalık, domates, taze nane, mısır, haşlanmış yumurtalı, limon, zeytinya ve kekikli salata.
Ohh valla ne guzel hafif hafif mismedip yazdı:
bugünkü menümüz de:
göbek salata, taze soğan, sivri biber, salatalık, domates, taze nane, mısır, haşlanmış yumurtalı, limon, zeytinya ve kekikli salata.
Bizde de;
Zeytinyagli pirasa
Kiyma soslu sipagetti
Yogurt
vardi..
Bu akşam;
Zeytinyağlı Baklalı Enginar
Domatesli Yaz Pilavı (Dünden kalan)
Çoban Salata
Yoğurt
Meyve
Döküm tavada ızgara yapacağım bu akşam.
Kuzu beyti yanında domates ve biber ızgara
Domatesli pilav
Zeytinyağlı taze fasulye
bugün de aynı menüyü yapsam evden kovulur muyum acababittercikolata yazdı:
Ohh valla ne guzel hafif hafif mismedip yazdı:
bugünkü menümüz de:
Bizde de;
Zeytinyagli pirasa
Kiyma soslu sipagetti
Yogurt
vardi..
yemek yapasım yok, sabah da tartıda 64 gördüm gözlerim oldu.
Ben yemeğimi yaktım
Dün akşam ben de kocama sezar salata yaptım, hafif olsun dedim ama bu sezar salatanın kandırmacadan ibaret olduğunu da bilmiyo değilim hani (içinde mayonez hardal, zeytinyağ bol miktarda tavuk ve parmesan, en baba yemeklerle yarışır yani kalori babında)
Ben tabi 1 haftalık diyet mönümün son günü olarak yine müslimi yuttum içine 1 elma doğrayarak.
BU akşam, kendime semizotu yaptım.
Kocama,
Bol sarımsaklı bolll domates soslu patlıcan-biber-kabak kızartma,
yanına ızgara antrikot
ve sebzeli kuskus
var.
medip yazdı:
Yemekci yazdı:
medip yazdı:
sağol
ballı hardal için McDonalds'a gidicen, bir menü alıcan yanında da bir dolu ballı hardal istiycen
ızgara harika olacaktır bence, kızartmayı arayacağımız sanmıyorum.
Yani bence de o haliyle de çok lezzetli oluyo, bu kadar malzemeyi benim üstüme sürsen ben de lezzetli olurum yani
bu arada fesleğeni ben iri yapraklı olandana severim, saksıda yetişenle değil de demet olarak satılanlar daha kokulu oluyor
Ha bu arada iyi oldu böyle dediğin, benim aldığım da zaten o balkonlardakinden değil bilmeyen varsa yanlış anlaşılmasın diye sölim dedim. Onlar yenmiyo
Meriç benim de saklı da aldıklaırm baya iri yapraklı aslında nasıl desem taze nane gibi yani dur bi foto bulursma koyayım
Ahan da taze fesleğen