shushu yazdı:
Bence Rousseu'nun durumu bu kadar basit olamaz, insan kafayıda yese bunu hatırlar.... Var bu işin içinde bir iş. Hem sonradan neden öldürmedler acaba Rousseu'u
Charles'in birtek ada dışında birisinden çocuğu olması mı atılmasına sebep odu acaba??? Yani Ben'den daha büyük ne hatası yaptı? Ya da Ben Charels'den daha akıllı da geri dönebildi.
Birde yine mısırlılara ait bir sürü Hiyeroglif Yazı ve resimler gördük, hatta monster ın görüntüsü vardı. yargılarken.
Ha birde Ben Sun'a Locke için dedi ya "Dead Is Dead", tamamda bu adada "Dead Is Dead" olmuyor ki insanlar
handevrem yazdı:
gülhan.e yazdı:
shushu yazdı:
İzlerken de şunları düşündüm, madem Charles others'lardan, nasıl Richard gibi genç kalamıyor????
Birde Ben Roussoue'nun bebeğini çaldı, ama bizimkiler Ben'i ilk bulduklarında Rousoue'da ordaydı, fakat Ben'in kim olduğunu söylemedi bizimkilere, kendide mi hatırlamıyordu acaba??? Nasıl olur
şulecim aynı şeyi bende düşündüm,fakat Charles adadan sürülürken Ben'in ona söylediği şeyler vardı;sık sık adadan çıktın diye, acaba bundan dolayı yaşlanmış olabilir mi?
ben de şöyle düşündüm; ada hani biçok özelliğe sahip ya, istediğini iyileştiriyor istediğini geri çağırıyor, yargılıyor ya da ada dışına gönderiyor ..işte mesela john u iyileştirdi, benjamini yargıladı, richard a yaşlanmama özelliği verdi vs...
Rousseu kafayı yemişti zaten bide yıllar geçmiş üzerinden belki tam hatırlamamış ya da emin olamamıştı benjamini ilk gördüğünde...