Amerika orasi zannumca. Hala orada diye biliyorum.
Oyle soyledi bana yani Rob.
Amerika orasi zannumca. Hala orada diye biliyorum.
Oyle soyledi bana yani Rob.
Neslican Robert'in kendisi de paspal arkadaslarinin da oyle olmasi normal bence.
Beyzbol konusuna da katilmadan edemiycem
Serendipity yazdı:
Sibel, araba saga cektigine gore, L.A. Yalniz bir sey farkettim, bu cocugun arkadaslari cok paspal...Azicik ceki duzen versinler kendilerine.
Mevhibe, beyzbol oyunculari boyle olsun, TV basindan kalkarsam namerdim.
USa olmali hatta L.A , orada ödül töreni mi ne varmis. Kristin ve Taylor bu gece MTV ödülerini sunacakmis..
zaten cekimler vardi orada olmasi normal.
videoyu izlerken iyi ki onun annesi degilim dedim, tanrim yasim ortaya cikacak elimde kalirdi Robert, ah anasi ne der onun o ucan hallerine
serde genclik var tabi ama biraz yavas gitse iyi olur.
o tiplerin gercek arkadas olabileceginni sanmiyorum olsa olsa gece aleme akalim arkadaslaridir.
en sonda Robert in giyimine takilma olmus
simdi moda bu hanimlar, sala$ pis duruyorsun ama degilsin. bence ona cok yakisiyor. $ugar cocuk )
bakin burda cok temiz, aklanmis paklanmis.. hatta mak-up ve saci yapili
resimler yeni cekimlerdenmis, ..
kuzenime ne kadar da cok benzyor!! hatta bana bile benziyorS!BEL yazdı:
bakin burda cok temiz, aklanmis paklanmis.. hatta mak-up ve saci yapili
resimler yeni cekimlerdenmis, ..
kim bu??
bu sahsiyet ne de olsa avrupali cemo cum sana bencemeyecekte kime benzeyecek.
o yeni kusak Hollywood oyuncularindan, ingiliz asili Robert Pattinson.
bizim burda uzun süreden beri okudugumuz Seri kitabin filminde basrolde, nasil kan cekti di mi
haklisin senin göz yapini ve burnunu andiriyor.. ben seni en son ne zaman görmüstüm
o kadar övgüden sonra kritik edesim geldi )
Stephenie meyer'in tercihlerine saygi duyuyorum. onun akici ve denedigi güzel anlatimi sayesinde hepsine göz yumdum. Bella beni onca zayifligina ragmen kizdirmadi.
sakarliklari, kendini bir erkege teslim etme egilimi, sürekli Super Hero edward korumasinda yaptigi konusmalar kitabin konusunun bir parcasi farkindayim.
yinede yazarin Bella yi anlatimini cok basarili buldugumu söyleyemicem. malesef.. Bella sayesinde Edward'i tanisamda, onun o tasvirlerine bayilsamda.. sürekli "nefes tutulmalari" ve ona karsi duydugu ezikligi kabul edemiyorum.
tabi sevgili karekterim Edward icin de söyleyeceklerim var.
1. kitap Twilight'a ki karizmatik, korkusuz, kendine güveni sonsuz Vampirin ask ugruna jake karisinda süt dökmüs kedi olmasini pek hazmedemedim dogrusu..
Jake le sIKI bir mücadele, dögüs olmasi gerekirdi. kisasa kisas.. Bella yi üzmemek, onu daha fazla kirmamak icin Jake tahamülü sanki edward in $anini caldi, ne dersiniz..
Charlie begendigim bir baba karekteri ama kizi icin yaptiklarini yetersiz buldum.. baska hosnut olmadiklarimi bir sonraki kritik kirizime sakliyorum
herseye ragmen Twilight forever
ve Bella'nin basucu kitabini okumaya basladim.. Emily Bronte " Wuthering Heights "
Baseball hocaligi yapar mi acep? Rica minnet ogrencisi olsak, gece gunduz hocamla calisip ,en usta baseball cu olmassam ne olayim.ladybug yazdı:
Beyzbol'u sevmeye basladim nedense
Su asagidaki arkadas, Twilight filminin casti aciklanmadan onceki izleyicilerin hayalindeki JAcob mis. BUnun oynamasini istemisler okuyucular. Bence simdiki JAcobdan cok daha cool ve role yakisan bir tip..NAsil kizlar?
Paspallikta yakisiyor, abuk subuk giyimide yakisiyor, hic taramadan ciktigi saclari da yakisiyor. HArbiseyler yakisyor..Saclarini taradigi gunu gorecekmiyiz acaba?
Dipnot: BU gece MTV odulleri veriliyor..Bizimkilerde sunum yapacaklarmis. Ben simdi izlemeye gdiyorum.ladybug yazdı:
Neslican Robert'in kendisi de paspal arkadaslarinin da oyle olmasi normal bence.
Beyzbol konusuna da katilmadan edemiycem
Serendipity yazdı:
Sibel, araba saga cektigine gore, L.A. Yalniz bir sey farkettim, bu cocugun arkadaslari cok paspal...Azicik ceki duzen versinler kendilerine.
Mevhibe, beyzbol oyunculari boyle olsun, TV basindan kalkarsam namerdim.