Gunaydin cadilar,
bakin size Voldemort'un 11 yasinda ki hali, arkada Dumbledore.
Dumbledore filmden bu da.
Ay iyice sabirsizlanmaya basladim.
Gunaydin cadilar,
İlk resim yetimhane. Sinir olmuştum orada da Voldemort'a. orada bile gıcıklık yapıyordu.ladybug yazdı:
Gunaydin cadilar,
İkinci resim nereden anlamadım.
Ayın 30'una az kaldı. Sabırsızlıktan uyuyamam diye korkuyorum
Yetimhaneyi gözümde böyle canlandırmamıştım. Kapıdan girişte solda yatak olacaktı ama oda kapıya dikey uzunlukta değil yatay canlandırmıştım.
Sekli benim hayal ettigim gibi. Ama daha genis hayal etmistim nedense.harry_potter yazdı:
Yetimhaneyi gözümde böyle canlandırmamıştım. Kapıdan girişte solda yatak olacaktı ama oda kapıya dikey uzunlukta değil yatay canlandırmıştım.
Kapinin karsisind da elbise dolabi olmali.
Duvarlari boyle hayal etmemistim.
Ikinci fotografin ne olabilecegini ben de dusunuyorum Fleurcan, kitabi unutmusum ama simdi Zumruduanka'yi okuyorum.
Hemen okuyamam. Ama filmden once kesin okuyacagim.
Ben bulamıyorum kitaplarım nerede? 15 nolu poşetin içinde mi acabaladybug yazdı:
Ikinci fotografin ne olabilecegini ben de dusunuyorum Fleurcan, kitabi unutmusum ama simdi Zumruduanka'yi okuyorum.
Hemen okuyamam. Ama filmden once kesin okuyacagim.
Accio Half-Blood Prince diyeyim diye düşündüm ama kitap gelse ne olur? Okuyacak vakit yok ki.
Ben ilk fotoyu cok begendim. Kucuk Tom'in bakislari herseyi anlatiyor, ofkeli, zeki, hesapli...
Cuk diye oturmus bu aktor cocuk role, yetimhane, renkler, Dumbledore hersey cok uygun...
Gel Kasim gel...
ladybug yazdı:
Gunaydin cadilar,
İmza denemesi yapıyorum dikkate almayın
[img align=right]http://imgcash4.imageshack.us/Himg511/scaled.php?server=511&filename=574109010cabf76cc70 bb4.jpg&xsize=640&ysize=480[/img]
Bakislar super gercekten.Serendipity yazdı:
Ben ilk fotoyu cok begendim. Kucuk Tom'in bakislari herseyi anlatiyor, ofkeli, zeki, hesapli...
Cuk diye oturmus bu aktor cocuk role, yetimhane, renkler, Dumbledore hersey cok uygun...
Gel Kasim gel...
Ralph Fiennes'in yegeniymis bu cocuk Bellacan.
Beceremedin Fleurcan'im Fransiz guzelim.
harry_potter yazdı:
İmza denemesi yapıyorum dikkate almayın
[img align=right]http://imgcash4.imageshack.us/Himg511/scaled.php?server=511&filename=574109010cabf76cc70 bb4.jpg&xsize=640&ysize=480[/img]