58. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 848565758596068 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 571 ile 580 arasındakiler gösteriliyor.
  1. PROPOSAL

Sandra Bullock hayrani olarak cok merak ederek basladim izlemeye ama adindan da anlasilacagi gibi light bir ask filmi. Kiz Kanadali bir gocmen ve bir yayin organinin sert mizacli genel yayin yonetmeni. Ulkeden sinir disi edilecegini anlayinca culsuzun teki diye dusundugu ozel sekreteriyle nisanlanir ve olaylar gelisir.

Fazla beklentilerle degil de bir aksam guzel vakit gecirmek icin izlenebilri bir film.

2. Re: I HATE VALNETINES DAY

Biliyorum zaten senin MBFGW'i cok sevdigini.

Cok zayiflamis dedim ya cirkinlesmis demeyi unutmusum. Bu kadar zayif olmak hic yakismamis, hem cirkin hem de yasli gorunuyor.

Toula karakteri harikaydi.

My Life in Ruins diye yeni bir filmi daha var ama izlemedim daha. DVDsi cikmadi henuz sanirim. Hala sinemada oynuyor olabilir.

serpil-hale-hande yazdı:
    MBFGW benim favori filmlerinden biridir Mevcan. Bu filmi de sirf oyunculari icin izlemek istiyorum zaten . Reklamlarinda Nia nin cok cirkinlestigi dikkatimi cekmisti, cirkinlesmek demeyim de yaslanmis gibiydi sanki. Du bakalim izleirm bu hafta sonu.

3. Re: I HATE VALNETINES DAY

trailer

dün izledik barisla bu filmi, will smith harika bir is cikarmis.... pismanlik duygusu ile yasayan bas karakter, ölmeden önce 7 kisinin hayatini tamamen degistirmek istiyor..

4. BİTİŞ ÇİZGİSİ

Otomobilleri ve otomobil yarışlarını sevenler için eğlenceli bir film.

Re: Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

shushu yazdı:
    eh işte, başlık tüm filmi anlatıyor zaten. Bu arada Kate Hudson epey yaşlanmış gibi geldi bana, söylemeden edemeyeceğim

Tür : Romantik / Komedi
    Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
    Yönetmen : Gary Winick
    Senaryo : Greg DePaul , Casey Wilson , June Diane Raphael , Greg DePaul (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Frederick Elmes
    Yapım : 2009, ABD , 89 dk.

Oyuncular

Steve Howey ( Daniel) , Anne Hathaway (Emma) , Kate Hudson (Liv) , Bryan Greenberg (Nate) , Candice Bergen (Marion St. Claire) , Chris Pratt (Fletcher)

Liv ve Emma en yakın arkadaşlardır ve çocukluklarından beri hayalini kurdukları evlilik tarihleri yaklaşıyordur. İstedikleri yerde, birbirlerine yakın tarihlerde evleneceklerdir.

Birlikte o özel günlerine mutlu mesut hazırlanırken, evlenecekleri yerde yapılan bir hata işleri değiştirir; evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır. Bu karışıklık birbirlerini iki düşman yapar. Şimdi arkadaşları önemli bir teste talip olmuştur.

Kate Hudson ve Anne Hathaway'in başrollerini paylaştığı Gelin Savaşları , romantik komedi sevenlerin kaçırmayacağı eğlenceli bir film.

Dün gece izledim bende bu filmi,güldüm/ağladım gene

6. Re: Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

Ben gecen hafta izlemistim bunu.

Anne Hathaway cok iyiydi.

gülhan.e yazdı:

Dün gece izledim bende bu filmi,güldüm/ağladım gene

ucak yolculari - rezalet

Filmin adi ucak yolculari ama pekala osuruktan teyyare de olabilirmis.

Bruce Willis'in 6.his filminin ana temasinin o kadar kotu bir kopyasiydi ki insan bu rezalet karşısında ayak tırnaklarini dahi yemek istiyor.

ucak yolculugunda seyretmeme ragmen filmin bir dakikasini bile sevmedim. Aman haa diyim 1.5 saatte bunu seyredeceginize 3 kap yemek pisirin

8. Re: ucak yolculari - rezalet

Uzun zaman önce tv'de izlemiştim de çok gülmüştüm..Bugün netten arayıp buldum ve yine izledim..

Bana Göz Kulak Ol...

Adından belli zaten,kör bir adamla,sağır bir adamın hayatlarının kesişmesi sonucu başlarına gelen komik olaylar...

İllaki izleyelim mi derseniz,farketmez..)Bilindik Amerika komedi filmlerinden biri,pek matah birşey değil ama kafayı yormuyor en azından..Oturduğun yerden gülüp duruyon işte gülme modundaysan..)

http://www.sinematurk.com/film_fragman/16249/Bana-Goz-Kulak-Ol&no=0

Afiş yapıştıramıyorum ama en azından fragman linki vereyim de ayıp olmasın bari..)

Easy Virtue / Evlilik Sınavı

romantik komedi türünde sınıflandırılmış ama bence ötesidne olan ingiliz aristokrasisi ile amerikan kültürünü karşı karşıya getiren bir film.

bu kadar popüler oyuncularla popülariteden uzak bir film

özellikle sonunda tango sahnesinin giriş gelişme ve sonuç bölümü izlemeye değer

Re: INKHEART

ladybug yazdı:
    Kitabi okumadan yapiyorum film hakkinda ki yorumumu. Fantastik seven biri olarak begendim. Sasirdiniz di mi?

Konusu degisikti. Tavsiye ederim fantastik severlere. Iyi oyuncular vardi ayrica. Simdi 3 kitaptan olusan seriyi okuyacagim.

Iyi seyirler eger izlerseniz. Benim cok hosuma gitti.

Film boyle iyi ise kitaplar kimbilir nasil superdir. Tutmayin beni.

beğendim
    daha önce izlemeye başlayıp hatırlamadıım bir sebeple yarım bırakmak zorunda kalmıştım.
    bugüne kısmetmiş, dediğin gibi tam da fantastik film severlere göre bir film.