58. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 848565758596068108158558 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 571 ile 580 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

Ginny burada ne isin vaaaar?

Zey.neP yazdı:
    ben geldim

dün ilk bölümü izledim, bugün 2. ve 3. izlemeyi düsünüyorum.
    simdi alisverise gidiyorum, gelir gelmez gececegim yine pc basina, o pilotu öldüren sey neydi yaa, dinozor falanmi yada gozilla cok merak ettim devamini.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

ladybug yazdı:

Zey.neP yazdı:
    ben geldim

simdi alisverise gidiyorum, gelir gelmez gececegim yine pc basina, o pilotu öldüren sey neydi yaa, dinozor falanmi yada gozilla cok merak ettim devamini.
    o hep bizdendi de aranıza ajan olarak sokmuştuk

sen de hoşgeldin

medip yazdı:
    Mucizebebek yazdı:

Şahende Altantik 6'sı'nın içinde BEN olamaz!
    Sayid golf oynarken adama "815'den kurtulan 6 kişiden biriyim diyor" Yani BEN 815 de yolcu olmadığına göre, 815den kurtulan 6 kişinin arasında olması imkansız!

O bebecik Claire'nin bebeği
    Çok doğru bir tespit, Ben o gruba dahil değildir... dur bi düşünelim kim olabilir. Açıkçası benim hiç aklıma gelmemişti nedir bu atlantis 6'lısı diye sorgulamak.
    Aferim bana dimi Meriç
    Bak nasıl da dikkatliyim

Desmond kurtulmuş olabilir mi acaba?

Desmont olabilir ama 3. sozunun final bölümündeki cenaze kime aitti? Şahende Ben'in cenazesiydi o diyor ama olmayabilir, yani 6. kişi cenazesi olan da olabilir.

Ben Charlie'nin yaşadığına pek ihtimal vermiyorum, hugo hayaletini gördüğüne göre, yoksa yine Şahende'nin dediği gibi Charlie'nin hayaleti değil de bir zaman sapması mı o görüntü

5. Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

medip yazdı:
    ladybug yazdı:

Zey.neP yazdı:
    ben geldim

o hep bizdendi de aranıza ajan olarak sokmuştuk

sen de hoşgeldin
    yakalandim desene.

medip yazdı:
    Ben Charlie'nin yaşadığına pek ihtimal vermiyorum, hugo hayaletini gördüğüne göre, yoksa yine Şahende'nin dediği gibi Charlie'nin hayaleti değil de bir zaman sapması mı o görüntü
    Zaman sapması olsa bile, o 6 kişinin arasında olacağını sanmıyorum! Mesela diğerleri tarafından son anda kurtulup, şimdi onlar için çalışması üzerine çoktan gerçek hayata gönderilmiş olabilir vs.. ama 6 kişinin arasında değil!

Cenaze benim içinde hala büyük soru işareti ama Ben'in cenazesi olabileceğine ihtimal vermiyorum, sonuçta BEN hala çok aktif, daha önce biri Sawyer'ın cenazesi demişti ama yok olamaz

Bendim o Sawyer'ın cenazesi diyen, nolamaz di mi, öyle nimetler yok olamaz di mi

medip yazdı:
    Bendim o Sawyer'ın cenazesi diyen, nolamaz di mi, öyle nimetler yok olamaz di mi
    olamaz tabiiiiii
    olsa benim açımdan dizi biter

Gaye BEN in bir sürü pasaportu var adam herşeyi yapabiliyor.Kendisine pasaport çıkartamaz mı?
    Desmond uçakta değildi(yolcu listesinde), bence Desmond da değil.
    Ve Claire ile bebeğinin basına birsey gelmiş(ölmüş) ve Kate Sawyer den doğurduğu bebeğe aynı ismi koyamaz mı?Çünkü Jack bebeği görmeğe gitmiyor.
    Cenaze Sawyer olabilir diyorum?!
    Atlantik 6 lısı:
    Jack,Kate, Sayid, Hugo, 5.Sun olabilir diyorum.6.yı tahmin edemiyorum(belki Jin belki Sawyer)
    ne dersiniz?

Mucizebebek yazdı:
    medip yazdı:
    Mucizebebek yazdı:

Şahende Altantik 6'sı'nın içinde BEN olamaz!
    Sayid golf oynarken adama "815'den kurtulan 6 kişiden biriyim diyor" Yani BEN 815 de yolcu olmadığına göre, 815den kurtulan 6 kişinin arasında olması imkansız!

O bebecik Claire'nin bebeği
    Çok doğru bir tespit, Ben o gruba dahil değildir... dur bi düşünelim kim olabilir. Açıkçası benim hiç aklıma gelmemişti nedir bu atlantis 6'lısı diye sorgulamak.
    Aferim bana dimi Meriç
    Bak nasıl da dikkatliyim

Desmond kurtulmuş olabilir mi acaba?

Sen de haklısın Nuray, ay aklım karıştı... tabi ya Desmond da onlardan önce gelmişti...

Ama bebekte ısrarlıyım, bebeği görmeden önce ben de aynı şeyi düşünmüştüm, Sawyer'ın bebeği olduğu için görmek istemiyor diye, sonra yok bu çok basit kalı tam türk içi olur diye o fikrimden de vazgeömiştim. Ama kesinlikle Claire'in bebeği bu derim ben, yine senin değin olursa bu da Türk içi olur