valla ben de olsam kalırım orada hiç olmassa tuvalet var yemek var ..sahende yazdı:
3 yılda amaçlarını unutmuşlar ciddi ciddi dharmacı olmuşlar hande.handevrem yazdı:
Şahende aslında ben onun psikolojisini anlıyorum hatta katılıyorum..düşünsene..bırakıp gitmişler aradan yıllar geçmiş senin o arada bin türlü iş gelmiş başına, ve böyle bir zamanda donup kalmışsın...yapılabilecek en akıllıca şeyi yaptığına inanıyorum ..ve elbette güven sorunu yaşayacak ve en azından şu an elinde olanı da kaybetmek istemeyecektir-ki zaten henüz hepsi adamakıllı biraraya gelip konuşabilmiş de değil..yani ne oluyor ne bitiyor ne yapmalıyız vs...sahende yazdı:
Aslında fazla aksiyon olmamasına rağmen kilit bir bölümdü bence.
Sawyer jack'e ne dedi 3 yıldır yanan arabalar yoktu siz geldiniz şimdi bu.
Ya sawyer rahatı kaçtı diye çok bozuldu.
Resmen geldiler diye rahatsız oldu.
Niye geldiniz ddiyor şimdi de.
Zaten çok da niyetleri yok gibi sawyer ve julietin oturup hep beraber konuşmaya.
Baksana jin bile sayidi ihbar etti sawyer'a .
Bunlar birbirleri ile dharma's ve others oldular baksaa daha şimdiden.
Hadi bakalım hayırlısı.
Jin iyi yaptı aksi halde başkalarının eline geçecekti ..
ben o derece ayrıldıklarını düşünmüyorum henüz..hatta dün gece aklıma geldi bu 5. sezonun ilk bölümünü hatırla hani dr.marvin bir kazıda faraday i gördü..işte bence faraday bir yolunu buldu o sırada aslında izlediğimiz şu 1977 deki zamandı bence (faraday ortadan yok oldu diyorlar ya işte o sahne aslında ilk bölümün ilk sahnesi ama bu sorunun cevabı bence..) ve faraday bu şekilde tüm bu bizim tayfaya yardım edebilir..