Serpil, Twilight Moms grubunda duello yapalim.
Pelerinini kap gel, bekliyorum.
ben ordayim zati..goruselim.Serendipity yazdı:
vay serpil
sezgilerin gelismis, formundasin, agina iyi bir parca düsürmüssün. günün fotosu senden gelmis, tebrikler.
Robert in röp. söylediklerini özelden yaziverde tam olsun. simdi ceviri programiyla ugrastirma Fun>pir kardesini.
bunun karsiliginda sana amatör BD nin devamini anlatacagim tüm detaylariyla. kana kan yani.
pelerin mi ???
Cullenizm lugatinda pelerin kelimesi gecmez. nasil yani
orucum ya basima vurdu sanirsam..Radarlar acildi.amator bd mi?yummy...tamam birazdan yazarim,kizlarin cikis saati simdi..kacar brn.S!BEL yazdı:
vay serpil
sezgilerin gelismis, formundasin, agina iyi bir parca düsürmüssün. günün fotosu senden gelmis, tebrikler.
Robert in röp. söylediklerini özelden yaziverde tam olsun. simdi ceviri programiyla ugrastirma Fun>pir kardesini.
bunun karsiliginda sana amatör BD nin devamini anlatacagim tüm detaylariyla. kana kan yani.
Sure, sure. Kizlarin cikis saati imis...
Duellodan korktun di mi?
Edwardcim da "Evet, korktu." diyor.
serpil-hale-hande yazdı:
orucum ya basima vurdu sanirsam..Radarlar acildi.amator bd mi?yummy...tamam birazdan yazarim,kizlarin cikis saati simdi..kacar brn.S!BEL yazdı:
vay serpil
söyel bir kisaca girip cikiyorum foruma, yazdiklariniz okumuyorum, zaten yeterince istemedigim kadar duydum yeni kitap hakkinda
sadece P.S I LOVE YOU yu izledim diycektim
gerci forumla pek alakasi kalmadi ama
film cok güzel, hosuma gitti, gerard butler harikaaaa..... :roll:
Hilary Swank pek yakistiramadim, helehele sesi cok iticiydi.
kitapla pek alakasi kalmamis ama filmin, sadece ana konu ve isimler aynidi fakat yinede basarili buldum.
Robert'i ablalari kiz gibi giydirip, Claudia diye cagirilarmis kucukkene