57. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 747555657585967 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 561 ile 570 arasındakiler gösteriliyor.

Re: RUN FATBOY RUN!

ladybug yazdı:

O "diger" adami canlandiran oyuncunun cokiyi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.

Ama ben Dennis'i tutuyordum hep basindan beri ve ona olan guvenimi bosa cikartmadi.

gülhan.e yazdı:
    medip yazdı:
    ladybug yazdı:
    Bu da zevkle izlenebilecek bazen romantik, bazen üzücü bir komedi.

Herşeyden kaçan Dennis, evlenmekten son anda döndüğü oğlunun annesine başladığı bir işi bitirebileceğini kanıtlamak için maraton koşmaya karar verir.

izledim, ben yine de "diğer" adamın kızı kapmasını isterdim, tutamadı kendini çocuğa sabır göstermekte
    onu yapmayacaktı işte..
    Valla iyi oldu erinde de ,gecinde de adamın art niyeti ortaya çıkacaktı zaten
    yok yok ben illa ki gerçekçi olacam, ayaklarından irinler patlatan, günlerce yıkanmamaktan saçları yağlı yağlı görünen, iş tutturamayıp yan gelip yatan bir adamı nasıl istersiniz yaa?
    oğlunu da kendine benzetir o hatta, sevgilisi ise ağır tahrik altındaydı...bu şartlar altında olmasaydı yapmazdı asla çocuğa o davranışı. Sanki babası daha az incitti çocuğu, el olunca tai ağır geliyor lafı

Re: Confessions of a Shopaholic

blueblue yazdı:
    ladybug yazdı:

Ama unutma ki filmin cikacagina sana ben soylemistim.
    ya bu yesil eşarplı kız filmi degil mi. ben feci sıkılmıstım. boyle hersey turk filmi tadinda ilerleyip bitince vahh benim 2 saatime olmustum alışveriş oncesi tavsiye edilir ama
    ben de kendimle alay ediliyormuş gibi bir hisse kapıldım, sınıflandırıp, kadınlara yakıştırılan bir yafta gibi geldi bana...

eğlence adına izlenen filmler tabi bunlar ama ben illa gülmek için yapılış bu tür filmlerde gülemiyorum nedense, yine de izlemekten de alamıyorum bazen kendimi.

3. OKUYUCU

canom yazdı:
    THE READER

Bazı sahneler gereksiz uzatılmış gibi geldi ara ara...Ama Hoş film.. ben en çok mahkemede,kadına ömür boyu hapis verildiğinde çocuğun gözlerinden boncuk boncuk akan yaşlardan etkilendim..
    Kadının kusurundan utanması acayipti,sonra hapiste bunu telafi etmesi,ama ÇOCUK sayesinde..gerçi ben anladım başlarda öyle olduğunu,ama fazla konuşmayayım izleyin görün

Filmi izledim ve beğendim.

İzlemeyen arkadaşlarıma öneririm.

4. Not : Seni Seviyorum

Daha duygusal,daha güzel bir film bekliyordum aldığımda.

Arkadaşım deli gibi ağladım demişti,ben hiç ağlamadım bu filmde.

İzlense de olur izlenmese de.

5. AŞK TUTULMASI

Eşkiya'dan sonra izlediğim ilk Türk filmi.

Film sinema filmi değil de dizi film tadındaydı.

Film izliyor gibi hissetmedim hiç.

Uzun süre Türk filmi izlemem sanırım yine.

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Son gunlerde izledigim en heyecanli filmlerdendi.
    Sonu entersan bitti.
    Cok begendim mutlaka izlenmeli

http://www.takil.net/sinema/kusursuzyabanciperfectstranger_351.htm

Gösterim Tarihi:20 Nisan 2007
    Tür : Dram - Drama
    İzlenme:592
    Yönetmen: James Foley
    Oyuncular Karakterler / Cast Characters: Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Halle Berry, Gary Dourdan,
    Süre : 109 Dk.
    Yapım: 2007 Abd
    Resmi Sitesi : Tıklaynız
    Araştırmacı gazeteci Rowena Price (Halle Berry) arkadaşının öldürülmesinin güçlü reklam müdürü Harrison Hill’le (Bruce Willis) bağlantılı olabileceğini öğrenince, iş arkadaşı Miles Haley’nin (Giovanni Ribisi) yardımıyla, kimlik değiştirir. Bir yandan Hill’in şirketinde geçici sekreter Katherine olarak çalışırken, bir yandan da Hill’in internet üzerinden flört ettiği Veronica olur. Rowena, böylece avının etrafını dört bir yandan sarar, ama keşfettiği tek şey kimlik değiştirenin sadece kendi olmadığıdır.

Re: Kesinlikle, Belki - Definitely, Maybe

shushu yazdı:
    çok şeker bir film, konu ve oyuncular, tavsiye ediyorum, özellikle hanımlara

Tür : Romantik / Dram / Komedi
    Gösterim Tarihi : 18 Nisan 2008
    Yönetmen : Adam Brooks
    Senaryo : Adam Brooks
    Görüntü Yönetmeni : Florian Ballhaus
    Müzik : Clint Mansell
    Yapım : 2008, ABD / Fransa / İngiltere , 112 dk.

Oyuncular

Ryan Reynolds (Will Hayes) , Huu Tuan Nguyen (Ad Exec) , Rick Derby (Ordon Gezegeninden Gelen) , Sakina Jaffrey (Okul Annesi) , Bob Wiltfong (Okul Babası) , Abigail Breslin (Maya Hayes) , Huu Tuan Nguyen (Ad Exec) , Isla Fisher (April Hoffman) , Elizabeth Banks (Emily) , Rachel Weisz (Summer Hartley)

Will Hayes karısından boşanma belgelerini yeni almıştır. 11 yaşındaki kızını okuldan almaya gittiğinde Maya cinsel eğitim dersi almaktadır. Maya'nın ona cinsellikle ilgili sorduğu soruları kaldıramaz ve konuyu değiştirerek annesine nasıl aşık olduğunu farklı hikayeler ve bir bulmaca şeklinde anlatmaya başlar.
    Bu ara çok duygusalım galiba,filmin sonlarına doğru epey zırladım Güzeldi ben beğendim bu filmi...

8. ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI

Biraz önce bitti film ve yazayım dedim taze taze.

Sinemada izlenecek kadar güzel bir film değilmiş ancak evde keyifle izledim.

Fantastik film seven arkadaşlarıma öneririm.

Evde güzel vakit geçirilebilir bu film ile,fena değil yani.

9. Re: I HATE VALNETINES DAY

Romatik komedi severlere tavsiye edilir.

Cok iyi degil ama guzel vakit gecirmek icin izlenebilr. Ozellikle My Big Fat Greek Wedding'i izleyip sevdiyseniz. Bunu da izlemek isteyebilirsiniz cunku basrollede yine Nia Vardalos ve John Corbett var.

Nia Vardalos cok zayif burada yalniz.

10. Re: I HATE VALNETINES DAY

MBFGW benim favori filmlerinden biridir Mevcan. Bu filmi de sirf oyunculari icin izlemek istiyorum zaten . Reklamlarinda Nia nin cok cirkinlestigi dikkatimi cekmisti, cirkinlesmek demeyim de yaslanmis gibiydi sanki. Du bakalim izleirm bu hafta sonu.

ladybug yazdı:
    Romatik komedi severlere tavsiye edilir.

Cok iyi degil ama guzel vakit gecirmek icin izlenebilr. Ozellikle My Big Fat Greek Wedding'i izleyip sevdiyseniz. Bunu da izlemek isteyebilirsiniz cunku basrollede yine Nia Vardalos ve John Corbett var.

Nia Vardalos cok zayif burada yalniz.