569. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 69469519559567568569570571579619 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.681 ile 5.690 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 5x10 "He's Our You"

Şimdi, bazı teoriler var, ama bana mantıklı gelen şu oldu:
    Sun, 5. sezonun ilk bölümünde gördüğümüz Dr. Chang'ın bebeği olabilir ve bu yüzden Ben ve Sun 1977, yani çocukluklarının olduğu döneme düşmediler, diye. Yani Sun evlatlık olabilir. Belkide Charlotte bu yüzden öldü.
    elem yazdı:
    Acaba adadaki büyük Ben ile küçük Ben karşılaşacaklar mı?
    Ama tabi onlar şimdi ki zamanda iseler karşılaşmazlar tabi,peki Sun neden şimdi ki zamanda ?
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    Tülin-Hazar yazdı:
    bende en sonunda diken oldum sayidin yanına giden çocun adım ben dedi ya

ee şimdi adada 2 ben mi var biri büyük biri küçük şeklinde

bakalım daha neler görücez namaste herkese
    elodea yazdı:
    handevrem yazdı:
    vaaowww ..dizi çok acaip bi hal aldı ya! ben bi garip oldum özellikle o sun ve frankin harap olmuş barakalarda christianın 1977 ye ait resmi gösterdiği sahnede...

tek anlamadığım neden sun diğerleri ile birlikte diğer adada uyanmadı...

bebek ethan mış
    Sun günümüzde mi sizce?Uçak bugüne düştü bence çünkü uçaktan Dharma'cıların haberi yok.Ama bende takıldım Sun'da Oceanic altılısından biri,onun bugünde olmasını açıklayacak mantıklı bişi bulamıyorum
    Sun locke pilot frank benjamin bunlar hep adanın normal zamanında şu an tabi yani o yıkık barakalar vs ..ve bu normal zamanda 1977 dekilerle karşılaşma imkanları yok gibi ya da nasıl olacak bunu çok merak ediyorum - tabi bu nedenden dolayı 2 benjamin göreceğiz evet ama bu iki benjamin hiç karşılaşmayacak...
    Sun eski zaman gşidecek bence.
    Jack in babası ona da yardımcı olacaktır.

5. Sezon Bölüm İsimleri

Kategori | 5. Sezon
    Etiketler | bölüm, episode
    5. Sezon Bölüm İsimleri
    lostwebtr @ 19 Mart 2009

5. sezon sonuna kadar olan tüm bölümlerin isimleri belli oldu. Final bölümü hariç diğer bölümlerin isimleri uzun süredir biliniyordu. Bir kaç gün önce o da belli olunca liste tamamlanmış oldu. Ayrıca final bölümünün iki saat olacağı da açıklandı. Listede gerçekten ilginç bölüm isimler var. Benim ilgimi en çok çekenleri 14. bölüm The Variable ve final bölümü The Incident. Lost’un en iyi bölümlerinden The Constant (Sabit) dan sonra The Variable (Değişken) bakalım nasıl bir bölüm olacak… The Incident (Kaza) ise Swan’da meydana gelen gizemli kazayı anlatacağa benziyor. Lost’un ilk büyük gizemlerinden Swan’ın sırları böylece açığa çıkacak. Bölümlerin tüm listesini aşağıda bulabilirsiniz.

5×10 - He’s Our You
    5×11 - Whatever Happened Happened
    5×12 - Dead is Dead
    5×13 - Some Like it Hoth
    5×14 - The Variable
    5×15 - Follow the Leader
    5×16/17 - The Incident

Offf ya, az kaldı

LOST 5x10 "He's Our You" ABC Promo #2

http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost++5x10/video/x8q91q_lost-5x10-hes-our-you-abc-promo-2_creation

Re: Namaste

elodea yazdı:
    Tüm bunları okumama ramen tırstım,açamadım
    Bir daha komedi filmide izleyemem artık

Re: LOST 5x10 "He's Our You" ABC Promo #2

shushu yazdı:
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost++5x10/video/x8q91q_lost-5x10-hes-our-you-abc-promo-2_creation
    sayid bunların başına bayağı bi çorap örecek gibi...

shushu yazdı:
    Sun, 5. sezonun ilk bölümünde gördüğümüz Dr. Chang'ın bebeği olabilir ve bu yüzden Ben ve Sun 1977, yani çocukluklarının olduğu döneme düşmediler, diye. Yani Sun evlatlık olabilir. Belkide Charlotte bu yüzden öldü.
    evet ...geçmişte yaşamış olanların tekrar kendi yaşadıkları zaman içine girmeleri mümkün olmayabilir ama şu hep geliyor aklıma; sawyer claire in doğumunu nasıl gördü o zaman?? kendisi ile aynı geçmişte ???

ama ben o bebeğin sun olduğunu sanmıyorum ya...

handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    evet ...geçmişte yaşamış olanların tekrar kendi yaşadıkları zaman içine girmeleri mümkün olmayabilir ama şu hep geliyor aklıma; sawyer claire in doğumunu nasıl gördü o zaman?? kendisi ile aynı geçmişte ???

evet ben de hep böyle düşünüyordum.
    ama ekşisözlükte der ki (ben de ekşisözlüğün sözcüsü oldum çıktım ) sawyer'ın claire'i gördüğü zamanlar adanın kafayı yediği zamanlardı. o yüzden bunu bir tür error olarak görebiliriz.

Re: Namaste

shushu yazdı:
    Benim dikkatimi çekmemişti...

Sun'ın arkasında bir kadın fark edilmiş, Claire olablieceğine dair söylentiler var.
    şule baksana charlotte diyenler bile var yahu ama cidden çok enteresan...

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:

evet ben de hep böyle düşünüyordum.
    ama ekşisözlükte der ki (ben de ekşisözlüğün sözcüsü oldum çıktım ) sawyer'ın claire'i gördüğü zamanlar adanın kafayı yediği zamanlardı. o yüzden bunu bir tür error olarak görebiliriz.
    ama error kabul edersem benim kurduğum mantığa ters düşüyo aklım karışır

Bekleyip görmek en mantıklısı galiba artık
    İpin ucu kaçtı sanki