567. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 67467517557565566567568569577617 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.661 ile 5.670 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 5x10 "He's Our You"

handevrem yazdı:
    Tülin-Hazar yazdı:
    bende en sonunda diken oldum sayidin yanına giden çocun adım ben dedi ya

ee şimdi adada 2 ben mi var biri büyük biri küçük şeklinde

bakalım daha neler görücez namaste herkese
    elodea yazdı:
    handevrem yazdı:
    vaaowww ..dizi çok acaip bi hal aldı ya! ben bi garip oldum özellikle o sun ve frankin harap olmuş barakalarda christianın 1977 ye ait resmi gösterdiği sahnede...

tek anlamadığım neden sun diğerleri ile birlikte diğer adada uyanmadı...

bebek ethan mış
    Sun günümüzde mi sizce?Uçak bugüne düştü bence çünkü uçaktan Dharma'cıların haberi yok.Ama bende takıldım Sun'da Oceanic altılısından biri,onun bugünde olmasını açıklayacak mantıklı bişi bulamıyorum
    Sun locke pilot frank benjamin bunlar hep adanın normal zamanında şu an tabi yani o yıkık barakalar vs ..ve bu normal zamanda 1977 dekilerle karşılaşma imkanları yok gibi ya da nasıl olacak bunu çok merak ediyorum - tabi bu nedenden dolayı 2 benjamin göreceğiz evet ama bu iki benjamin hiç karşılaşmayacak...
    Sun eski zaman gşidecek bence.
    Jack in babası ona da yardımcı olacaktır.

Namaste

Benim dikkatimi çekmemişti...

Sun'ın arkasında bir kadın fark edilmiş, Claire olablieceğine dair söylentiler var.

Kara duman kapıda.

Bu arada Radzsinsky'nin oluşturduğu istasyon, Desmond'un bulunduğu ve havaya uçurulan Swan istasyonuymuş (kuğu).

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    sahende yazdı:
    elodea yazdı:
    shushu yazdı:
    Said'i adaya gelme sebebini anlamış, nedir ki acaba???
    Ben'i çocukken yok etmek olmasın?
    Yalnız dikkat ettiniz mi küçük benjamin çok bilinçli bir şekilde geldi yemek getirdi sayide ayrıca hardal sevmediğini de biliyor yani benjamin geleceği hatırlıyor ve sayid'i tanıyor .
    hani zamanında küçük ben dharma'nın dışında richard'la karşılaşıyordu. acaba gelecekten gelip o mu bahsetti?
    Şahendeee Sayid in hardal sevmediğini Şeyda bile bilmiyo küçük benjo nereden bilsin yahu o bence tesadüfendi
    Sanmıyorum hande
    unutma ki ben ile said 3 yıla yakın beraber çalıştılar adadan ayrıldıktan sonra.
    Birlikte çalıştığı insanın hardal sevip sevmediğini bilir benjamin))
    ama bak şahende aralarında geçen orjinal diyalog şu;

Sayid sits up.

"I brought you a sandwich," Ben says and hands him a bag through the bars. "I didn't put mustard on it, but if you'd like some I can get it."

"This will be fine, thank you."

yani eğer istersen getirebilirim diyor ..

"He's Our You" promo photos

Re: Namaste

shushu yazdı:

Sun'ın arkasında bir kadın fark edilmiş, Claire olablieceğine dair söylentiler var.

Kara duman kapıda.

Bu arada Radzsinsky'nin oluşturduğu istasyon, Desmond'un bulunduğu ve havaya uçurulan Swan istasyonuymuş (kuğu).
    hiç görmedim?? belki çekim hatasıdır Şule

evet söyledi radzsi zaten dizide..

Ekşisözlükte bir yorum okudum sandalyeden düşüyordum.
    Bizim meşhur sayılar var ya hani anlam yüklemeye çalışıp durduğumuz, belki de hurley piyangodan kazanmasını sağlayan sayılar olduğu için onları tavsiye etti kullanılsın diye.
    Hatta eğer bu sayidi öldürelim diyen amca hurley'in hastanesinde sayıları tekrar edip duran amcayla aynı kişiyse hurley de sonradan ondan duydu.
    Zaman çizgisi değil zaman çemberi yani. Hani Locke'la Richard arasında el değiştiren ama nereden geldiği belli olmayan pusula gibi sayıların da kaynağı yok.

elif74 yazdı:

Ekşisözlükte bir yorum okudum sandalyeden düşüyordum.
    Bizim meşhur sayılar var ya hani anlam yüklemeye çalışıp durduğumuz, belki de hurley piyangodan kazanmasını sağlayan sayılar olduğu için onları tavsiye etti kullanılsın diye.
    Hatta eğer bu sayidi öldürelim diyen amca hurley'in hastanesinde sayıları tekrar edip duran amcayla aynı kişiyse hurley de sonradan ondan duydu.
    Zaman çizgisi değil zaman çemberi yani. Hani Locke'la Richard arasında el değiştiren ama nereden geldiği belli olmayan pusula gibi sayıların da kaynağı yok.

evet gerçekten güzel bir yaklaşım olmuş. sun konusundada şöyle düşünüyorum ada istediğini kabul ediyor. c.s de zaten önünde yapman gerekenler var gibisinden birşeyler söyledi. belkide widmor la bir anlaşması var bu yüzdendir. iyice uçtum bende

Acaba adadaki büyük Ben ile küçük Ben karşılaşacaklar mı?
    Ama tabi onlar şimdi ki zamanda iseler karşılaşmazlar tabi,peki Sun neden şimdi ki zamanda ?
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    Tülin-Hazar yazdı:
    bende en sonunda diken oldum sayidin yanına giden çocun adım ben dedi ya

ee şimdi adada 2 ben mi var biri büyük biri küçük şeklinde

bakalım daha neler görücez namaste herkese
    elodea yazdı:
    handevrem yazdı:
    vaaowww ..dizi çok acaip bi hal aldı ya! ben bi garip oldum özellikle o sun ve frankin harap olmuş barakalarda christianın 1977 ye ait resmi gösterdiği sahnede...

tek anlamadığım neden sun diğerleri ile birlikte diğer adada uyanmadı...

bebek ethan mış
    Sun günümüzde mi sizce?Uçak bugüne düştü bence çünkü uçaktan Dharma'cıların haberi yok.Ama bende takıldım Sun'da Oceanic altılısından biri,onun bugünde olmasını açıklayacak mantıklı bişi bulamıyorum
    Sun locke pilot frank benjamin bunlar hep adanın normal zamanında şu an tabi yani o yıkık barakalar vs ..ve bu normal zamanda 1977 dekilerle karşılaşma imkanları yok gibi ya da nasıl olacak bunu çok merak ediyorum - tabi bu nedenden dolayı 2 benjamin göreceğiz evet ama bu iki benjamin hiç karşılaşmayacak...
    Sun eski zaman gşidecek bence.
    Jack in babası ona da yardımcı olacaktır.

handevrem yazdı:
    shushu yazdı:

Kara duman kapıda.

Claire i en son bıraktığımızda babasıylaydı olabilir ama bu dönem claire olmayacaktı bildiğim kadarıyla di mi,.

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:

Kara duman kapıda.

Claire i en son bıraktığımızda babasıylaydı olabilir ama bu dönem claire olmayacaktı bildiğim kadarıyla di mi,.
    eneee bak aklıma ne geldi..bi film vardı 3 adam 1 bebek diye hatta gazetelerde falan yazmöıştı filmin bi sahnesinde o 3 adamdan biri annesinin evinde camlı bir odada annesiyle konuşuyor camlardan birinin arkasında küçük bir çocuk görülüyormuş ben ilk dikkat etmedim haberi duyduktan sonra tekrar kiraladım filmi (ehehehhh o zamanlar vhs ) ve baktım gerçektende gördüm ve haberler diyordu ki o çocuk anne rolündeki kadının yıllar önce ölen oğluymuş diyürleer brrrr anam ben bi kork

ay inanmıyorum tam o sahneyi gösteren video buldum hadi siz de korkun

http://www.metacafe.com/watch/812698/three_men_and_a_baby_ghost/