aynı zaman içinde olamaz bencede .....gülhan.e yazdı:
Kızlar adada doğan bebek şu anda adada olmayan-yada yaşamayan/ölü) biri olması lazım...Hem bebekliği hemde yetişkin hali aynı anda adada olamaz diye düşünüyorumm...
Kızlar adada doğan bebek şu anda adada olmayan-yada yaşamayan/ölü) biri olması lazım...Hem bebekliği hemde yetişkin hali aynı anda adada olamaz diye düşünüyorumm...
haklı olabilirsinsahende yazdı:
Şule bildikleri anne ve babaları kendi anne babaları olmayabilir (for example aoron di mi ama )shushu yazdı:
Jack olması mimkin diil, anasanını-babasını biliyoz.
Sawyer'ın anası-babsı öldüydü, Desmond, hımmm neden olmasın!? Ay pardon Sawyer da olabilir haklısın, anasının-babasının birtek Sawyer'ın yatak altından ayaklarını görmüştük, simalarını değilde, Sawyer ailesinin isimlerini tiplerini tanırdı ama herhalde, yok yok olmaz yani, düşünürken yazdım, karışık oldu
sahende yazdı:
bebek kim olabilir.
Ya hiç bilmediğimiz birisi.
Ya da jack, sawyer ,desmond filan gibi kişiler olabilirler mi acaba????
Yani adada dopan çocukların belki ada dışına gitmesi gerekiyor, aron'u neden geri getirme desin claire di mi.
Ya da charlotte neden adadan ayrıldı küçükken.
Locke hala nasıl bu adama inanabiliyor hayret doğrusu...
What heppened heppened amaaaaaaaan iştehandevrem yazdı:
Şule geçmişte yeni bir tarih yazılmıyor şu an yeni bir geçmiş yaratılıy0or diyelim yoksa what happened happened yani..shushu yazdı:
Geçmişte yeni bir tarih yazılıyor. Ben totosunu yırtıyorda, o zaman Locke'u neden öldürdü, yani adada canlanacağını bilmiyormuydu!?handevrem yazdı:
Şule bana göre geçmiş değişmedi yeni bir tarih şu an yazılıyor diyelim bu defa C.W. nin müdahalesi de var çünkü...ve ileride işte asıl şimdi yaşanacakları değiştiremeyecekler benjamin bu nedenle yırtıyor totosunu
Locke un eninde sonunda ölmesi gerekiyordu adaya dönebilmeleri için ve tabi banjamin in de (kısacası locke C.W. tarafından da misyonunu tamamladıktan sonra öldürülecekti...yani o uçak tabuttaki locke ile kalkmalıydı bunu benjamin de C.W. de biliyordu...ama Tabi C.W.nin tarafında dönüyor olması C.W. nin avantajı olacaktı..ha şimdi benjamin locke a ne diyecek??? tabiki "ikna edecek" öyle olması gerektiğine..
neden adam kendini asarken durdurdu..benjamin locke da birtakım bilgilerin olduğunu ve bunları öğrenmesi gerektiğini biliyordu (locke hemencecik anlatıverdi) ya da locke un faraday in annesine ulaşmasını istemiyordu??? bu nedenle bildiğini duyar duymaz öldürdü belkide....
bencede.handevrem yazdı:
cık richard olamaz canım,olmamalı bence...daha yaşlı değil mi o yawshushu yazdı:
bencede.handevrem yazdı:
arkadaşlar şunu unutmayın:shushu yazdı:
haklı olabilirsinsahende yazdı:
Şule bildikleri anne ve babaları kendi anne babaları olmayabilir (for example aoron di mi ama )shushu yazdı:
Jack olması mimkin diil, anasanını-babasını biliyoz.
Sawyer'ın anası-babsı öldüydü, Desmond, hımmm neden olmasın!? Ay pardon Sawyer da olabilir haklısın, anasının-babasının birtek Sawyer'ın yatak altından ayaklarını görmüştük, simalarını değilde, Sawyer ailesinin isimlerini tiplerini tanırdı ama herhalde, yok yok olmaz yani, düşünürken yazdım, karışık oldu
sahende yazdı:
bebek kim olabilir.
Ya hiç bilmediğimiz birisi.
Ya da jack, sawyer ,desmond filan gibi kişiler olabilirler mi acaba????
Yani adada dopan çocukların belki ada dışına gitmesi gerekiyor, aron'u neden geri getirme desin claire di mi.
Ya da charlotte neden adadan ayrıldı küçükken.
this place is death (burası ölüm)
ve bunu claire biliyor
kim richard dedi Gülhan?? içinden mi düşündün??gülhan.e yazdı:
shushu yazdı:
bencede.handevrem yazdı:
cık richard olamaz canım,olmamalı bence...daha yaşlı değil mi o yaw
ne güzel düsünüyor yaziyorsunuz, bense düsünemiyorum carpildim resmen dün gece gercek hero nun kim oldugunu ispatlayan james te kaldi aklim.
iste budur diyorum.
dogru kararlari, en önemlisi üstesinden gelebilecegi yeri secerek tutarligiligini ispatladi.
o kadar spoiler, resimlerden sonra bile Sawyer in Lafleur olmasina sasirdim ya , yuh bana
cok begendigim bölümlerden biriydi yine, gecen bölüm Lock un caresizligine üzülmüstüm.
bu defa locke-sawyer ( locke un yaptigi fedakarliktan sonra ararlarinin cok iyi olacagini düsünerek ) - sayid - juliet dörtlüsünden iyi bir grup calismasi bekliyorum
gecmisi yeniden sekilendirmelerini izlemek cok zevkli olacak, gel persembe gel ))
Amaaaaan ben bu bölümü hic begenmedim nedenmi
cünkü kafam iyice uctu ucunu bucunu kacirdim iyice
üc yil önce üy yil sonra yok 1974 yili james oldu jim
juliet ve james beraber bakim bi neresinde
toparliycam Charlotte kücük horace kim nerden cikti
amy bebek kim olacak of ya
Şule Rihard demişti,ama ben yanlış yeni alıntılamışım canım...handevrem yazdı:
kim richard dedi Gülhan?? içinden mi düşündün??gülhan.e yazdı:
shushu yazdı:
bencede.handevrem yazdı:
cık richard olamaz canım,olmamalı bence...daha yaşlı değil mi o yaw