[quote]
efab yazdı:
aman tanrım, aman tanrım diye bağırasım var
Bağırınılası gerçekten ama içine giydiği t shirt eşimin gardrobunda olsa,kesin tozbezi yapardım
[quote]
efab yazdı:
Bağırınılası gerçekten ama içine giydiği t shirt eşimin gardrobunda olsa,kesin tozbezi yapardım
olsun o pasaklı yakışıklıkobipaşa yazdı:
Ben zaten sıcakseverim malumladybug yazdı:
Ya daha cok yazarim aslinda Tuğba ama bozmayayim seyretmediniz diye seyettim.kobipaşa yazdı:
Mevhibecim bu kadar mı yani
Daha fazla yorum istiyorum ben..
Kurtadamlar superdi diyim bir de.
sıcaklarınız sizin olsun ıyykkobipaşa yazdı:
Ben zaten sıcakseverim malumladybug yazdı:
Ya daha cok yazarim aslinda Tuğba ama bozmayayim seyretmediniz diye seyettim.kobipaşa yazdı:
Mevhibecim bu kadar mı yani
Daha fazla yorum istiyorum ben..
Kurtadamlar superdi diyim bir de.
Bu arada 9. bölümü izledim..Ben hala beğeniyorum diziyi,çünkü daha bi cadı ağırlıklı olmaya başladı Favorim Bonnie benim..
Okula gelen yeni tarih öğretmeni bence vampir,oh be biraz hareket gelir belki
E bi de Logan ölmemiş miydi,nerden hortladı öyle,rüya mıydı yoksa
Başka başka sitelerde Yeni Ay ile ilgili yorumlara denk geldim az önce. Sinirden kuduruyorum; yok 15 yaşındaki kızların filmiymiş,yazar paragözmüş,yönetmende öyle. Rob tipsizmiş. Bir taneside bu filmin dvd'sini çay altlığı bile yapmazmış,kitabınıda sandalyenin altına bile koymazmış. Beğenmiyorsan izleme kardeşim,böyle tip tip konuşanlara sinir oluyorum...
Ohh yazdım rahatladım.... Yarın film gösterime giriyor,ama ben pazartesi sabahı izleyeceğim kısmetse...
Tugba gel seni kurt kadin yapalim..Emily ol sen.
Ben Mevhibenin yan goruslu film yorumlarini kabul etmiyorum.. O hep kurtcuklarina sevgilis Jacobina ayilip bayilip bakmis gelmis.. Benim gibi tarafsiz, objectif bir izleyici izleyecek ki yorum yazsin dimi ama.Ben zaten sıcakseverim malum
Valla seviyoruz da kobicigim, nbu Elenanin dengesiz halleri yikiyor beni.. Bir denge bir tutarlilik yok ki kizda. Damon la Bonnie nin kapismalari guzel oalcaga benziyor hakikaten..
Yeni gelen tarih ogretmeninde var bi yamukluk ama cozemedim bende .. Vampir olabilir mi ..Olabilir. Cunku davet edilmeden girmedi teyzenin evine.. Kiz da davet etmeyince kaldi orada..Acaba eve girse teyzeyi kemirecekmiydi ki?kobipaşa yazdı:
Bu arada 9. bölümü izledim..Ben hala beğeniyorum diziyi,çünkü daha bi cadı ağırlıklı olmaya başladı Favorim Bonnie benim..
Okula gelen yeni tarih öğretmeni bence vampir,oh be biraz hareket gelir belki
E bi de Logan ölmemiş miydi,nerden hortladı öyle,rüya mıydı yoksa
Yavyum sen ne bakiyon o uyuzlara. Bosver sen..Onlarin kesin vardir kuyruk acisi. FIlmi begenmiyorlarsa senin dedigin gibi otursunlar popolarinin ustune.. Yok eger oturamayip herkeslerden once para verip gittilerse gitmesinle rucuncu filme.michelle yazdı:
Başka başka sitelerde Yeni Ay ile ilgili yorumlara denk geldim az önce. Sinirden kuduruyorum; yok 15 yaşındaki kızların filmiymiş,yazar paragözmüş,yönetmende öyle. Rob tipsizmiş. Bir taneside bu filmin dvd'sini çay altlığı bile yapmazmış,kitabınıda sandalyenin altına bile koymazmış. Beğenmiyorsan izleme kardeşim,böyle tip tip konuşanlara sinir oluyorum...
Ohh yazdım rahatladım.... Yarın film gösterime giriyor,ama ben pazartesi sabahı izleyeceğim kısmetse...
Ben de kismetse cumartesi izleyecegim. Bakalim ben de bir ustteki kurt hayrani sahsiyet gibi begenecek miyim..Ismi lazim degil adinin bas harfi Nessie.
Lokum lokum.....
Ay bizim yer bezleri bu shirt den daha saglam ve yeni inanin.efab yazdı: