alaric ti adi galiba kurtadam degil de vampir cikiyor sanirim,
oysaki ben vampiri yürüyüsüden tanirdim ne oldu bana ... adami vampir avcisi yaptim
neyse gelsinler vampirler köyümüze, buyursunlar
alaric ti adi galiba kurtadam degil de vampir cikiyor sanirim,
oysaki ben vampiri yürüyüsüden tanirdim ne oldu bana ... adami vampir avcisi yaptim
neyse gelsinler vampirler köyümüze, buyursunlar
Yok yok oku Serpil'cim,benim kuzen arka arkaya bitirdi 5 kitabı da bitirmiş,çok beğenmiş. Ama ondan önce Vampir Akademisi'ni oku,onun hikayesi çok güzel....
Adrian'nım var orada...
dikkatlice baktım saçında bit yok
ee Fatma devami nerde ))
Premier oldu ve artik New Moon cilginligi baslayabilir. gecen yildan simdiye neler degisti bakalim...
People dergisi yaşayan en seksi erkek seçmiş kuzumu Katecim
[quote]
michelle yazdı:
Yok yok oku Serpil'cim,benim kuzen arka arkaya bitirdi 5 kitabı da bitirmiş,çok beğenmiş. Ama ondan önce Vampir Akademisi'ni oku,onun hikayesi çok güzel....
Adrian'nım var orada...
Ben de VA 1. kitabın son 20 sayfasındayım..Çok beğendiğimi söyleyebilirim,aslında o son 20 sayfayı da bırakmazdım da,baktım saat 02.00 olmuş ve eşim "o ışık 30 saniyede sönmezse ben vampire dönüşücem" dediği için bıraktım Bu akşam "Buz Öpücük" e başlarım..Ama kitaplar ince ya,keşke daha kalın olsaydı
her iki babayı da beğenmedim karıları duymasın
biliyorum ama aldigi etiketlerin o kadar önemi yok artik be fatma, o zaten kendini ispatladi.
bundan sonra sirti yere gelmez. yolu acik olsun.
yeni ay'a ne zaman gidiyorsun ? burda 26. kasimda basliyor. cuma veya cumartesi aksami gitmek istiyoruz arkadasimla. bakalim.)
20 kasım değil mi yahu gelirse bu pazar gideyim diyorum. O gün işim yok gibi görünüyor bakalımS!BEL yazdı:
biliyorum ama aldigi etiketlerin o kadar önemi yok artik be fatma, o zaten kendini artik ispatladi.
bundan sonra sirti yere gelmez. yolu acik olsun.
yeni ay'a ne zaman gidiyorsun ? burda 26. kasimda basliyor. cuma veya cumartesi aksami gitmek istiyoruz arkadasimla. bakalim.)