michelle yazdı:
Serpil dün gece diziyi izlerken direkt Stefan'ın saçları dikkatimi çekti,tıpa tıp Rob çakması mı desem Edward çakması mı desem öyle bir şey vardı karşımda. Sanırım o yüzden onu gördüm mü Ed'i görüyormuşum gibi oluyorum artık.
Bella çakması Elena'ya gelirsem bu kızdan bir nanecik olmaz,bir öyle bir böyle. Bizim Bella'mız Ed'in peşine bir takılmıştı takılış o takılış. Ama Edward'da sınırlarını biliyordu canım benim.
Bu arada bugün Tüyap'a gittim veeee Vampir Akademisi 2'yi aldım,elimdeki kitap bitsin hemen başlayacam kendimi okumamak için zor tutuyorum. Epsilon'un standıda boy boy Alacakaranlık serileriyle doluydu,sanırım en büyük karı onlar ve Artemis yapmıştır.
Serpil'cim Diana Gabaldon desem Yabancı desem anlarsın sanırım,lütfen kitaba devam et,sıkıldım bırakacam deme. Ben neredeyse bitirmek üzereyim ve ağlamaktan gözlerim şişti. Bitirdiğimde kitabın devamını birinin bize özetlemesi gerek sanırım o kişide sen oluyorsun....
Edit Edit: Çeviri deme ne olur,o bizim kanayan yaramız,şu iki yayın evi bir Pegasus yayın evi olamadı ya yanarım yanarım ona yanarım. Keşke en azından Vampir Akademisini onlar alsaydı