533. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 33433483523531532533534535543 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 5.321 ile 5.330 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

8.bölüm tam Yeşilçam tadındaydı..Damon'un heran "iyi" ye doğru kayabilecek sevimli "kötü" karakterine bayılıyorum..
    Lexi daha kalıcı bir karakter olmalıydı sanki..Belki Salvatore ailesinin geçmişi hakkında da ipuçları veren kişi rolünü üstlenebilirdi.Ben bu hikayede daha trajik bir geçmiş olmasını isterdim..Ama bana soran yok tabi
    Daha heyecanlı bir 9. bölüm bekliyorum

2. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Dun gectigimiz haftaninkile berbaer ikibolumu izledim.
    Bella bozmasi Elenanin yapamayiz Stefan, olmaz stefan deyip deyip de cocugun kuyrugundan ayrilmamasi deli etti beni..Yapamiyorsan cek git tutan mi var.

Ay ben su son iki bolum Damoni cok sevmeye basladim. Stefanin Edwardvari bakislari, hareketleri olmasa direk Damonciyim. Yani gonlum bir ona kayiyor bir ona .Ikisinin de albenisi ayri ayri yahu.

Eyleeeeem,,

Kizim tabi bu stefan edward cakmasi..Profilden bir bak..Hele elenaya bakarken..Elena zaten direk Bella.

3. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Yahu elimdeki kitaplar bitmeden basak kitaba gecmesenize.Sizin isiniz is tabii..Bir kitap aokuyorsunuz uc sene ceviri bekliorsunuz. Ama ben basladimmi butun seriyi btirimek zorundayim..Sonrada bir ton kitap birikiyor..Ben kitaplari bitrieyim sonra digerlerinden bahsedin.

Daha Bones bitmedi..

Serpil dün gece diziyi izlerken direkt Stefan'ın saçları dikkatimi çekti,tıpa tıp Rob çakması mı desem Edward çakması mı desem öyle bir şey vardı karşımda. Sanırım o yüzden onu gördüm mü Ed'i görüyormuşum gibi oluyorum artık.

Bella çakması Elena'ya gelirsem bu kızdan bir nanecik olmaz,bir öyle bir böyle. Bizim Bella'mız Ed'in peşine bir takılmıştı takılış o takılış. Ama Edward'da sınırlarını biliyordu canım benim.

Bu arada bugün Tüyap'a gittim veeee Vampir Akademisi 2'yi aldım,elimdeki kitap bitsin hemen başlayacam kendimi okumamak için zor tutuyorum. Epsilon'un standıda boy boy Alacakaranlık serileriyle doluydu,sanırım en büyük karı onlar ve Artemis yapmıştır.

Serpil'cim Diana Gabaldon desem Yabancı desem anlarsın sanırım,lütfen kitaba devam et,sıkıldım bırakacam deme. Ben neredeyse bitirmek üzereyim ve ağlamaktan gözlerim şişti. Bitirdiğimde kitabın devamını birinin bize özetlemesi gerek sanırım o kişide sen oluyorsun....

Edit Edit: Çeviri deme ne olur,o bizim kanayan yaramız,şu iki yayın evi bir Pegasus yayın evi olamadı ya yanarım yanarım ona yanarım. Keşke en azından Vampir Akademisini onlar alsaydı

5. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Heh kabul ediyorsun yani Steafnin da bir adet edward cakmasi oldugunu.. Iyi iyi..

Bell aazimliydi demi. Haha. bu kizda turkluk var sanirim. Olmaz stefan yapamam stefan , belki olur stefan e hadi olsa bari stefan..

Ama ben kizdan supheleniyorum gecen hafdtaki bolumde Damon kardesini iyi etti diye biraz sempati duydu sanirsam..Egimi olabilir oleriki bolumlerde. DAmonin amaci da oydu sanirm.Biraz olsun Elena nin sempatisini kazanmak.

Vampir akademsii bekleyecek daha.

Senoyla sen basimin etini yediniz..Tamambir daha baslayacam JAmienizi okumaya. Ama cok SIKIldim yahu..Ne ol oyle kadin durnmadan kocasini anlatti durdu.. Hani Jamie dedim durdum.HAyir bir de cok kalin bir kitap. Oku oku bitemi..En kalin JM kitaplarindan daha kalindi yani. Nreyse sozum soz elimdeki seri bitsin bir kirtap kaldi..Ilk is jamie yi okuyacagim.
    michelle yazdı:
    Serpil dün gece diziyi izlerken direkt Stefan'ın saçları dikkatimi çekti,tıpa tıp Rob çakması mı desem Edward çakması mı desem öyle bir şey vardı karşımda. Sanırım o yüzden onu gördüm mü Ed'i görüyormuşum gibi oluyorum artık.

Bella çakması Elena'ya gelirsem bu kızdan bir nanecik olmaz,bir öyle bir böyle. Bizim Bella'mız Ed'in peşine bir takılmıştı takılış o takılış. Ama Edward'da sınırlarını biliyordu canım benim.

Bu arada bugün Tüyap'a gittim veeee Vampir Akademisi 2'yi aldım,elimdeki kitap bitsin hemen başlayacam kendimi okumamak için zor tutuyorum. Epsilon'un standıda boy boy Alacakaranlık serileriyle doluydu,sanırım en büyük karı onlar ve Artemis yapmıştır.

Serpil'cim Diana Gabaldon desem Yabancı desem anlarsın sanırım,lütfen kitaba devam et,sıkıldım bırakacam deme. Ben neredeyse bitirmek üzereyim ve ağlamaktan gözlerim şişti. Bitirdiğimde kitabın devamını birinin bize özetlemesi gerek sanırım o kişide sen oluyorsun....

Edit Edit: Çeviri deme ne olur,o bizim kanayan yaramız,şu iki yayın evi bir Pegasus yayın evi olamadı ya yanarım yanarım ona yanarım. Keşke en azından Vampir Akademisini onlar alsaydı

6. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Salvator alileisnin tum gecmsinini su cadi kiz va buyukannesi biliyor .. Sanirim onlar bu konuda etkili olacak kobicigim. Trajik gecmis konusunda katiliyorum. cozulmesi gerekn bir olay olsa idi mesela. Ama su kolye vbelki bu islevi gorebilir. Neidr bu kolyenin gucu ve hiayesi bak bunu kapali ttuuyorlar simdilik. Bekleyelim bakalim.
    kobipaşa yazdı:
    8.bölüm tam Yeşilçam tadındaydı..Damon'un heran "iyi" ye doğru kayabilecek sevimli "kötü" karakterine bayılıyorum..
    Lexi daha kalıcı bir karakter olmalıydı sanki..Belki Salvatore ailesinin geçmişi hakkında da ipuçları veren kişi rolünü üstlenebilirdi.Ben bu hikayede daha trajik bir geçmiş olmasını isterdim..Ama bana soran yok tabi
    Daha heyecanlı bir 9. bölüm bekliyorum

7. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

He bi de sen oku tam olsun. Yavas gidin yahu.. SU an okuyamma diyorum. Merakta briakmayin beni..

Ne oldu kobicigim aldin mi kitaplari..
    kobipaşa yazdı:
    Çok iyi..Bir de Vampir Akademisi'ne merak sardırdınız,sağolun yani
    Yarın alıyım bari kitapları

serpil-hale-hande yazdı:
    He bi de sen oku tam olsun. Yavas gidin yahu.. SU an okuyamma diyorum. Merakta briakmayin beni..

Ne oldu kobicigim aldin mi kitaplari..
    kobipaşa yazdı:
    Çok iyi..Bir de Vampir Akademisi'ne merak sardırdınız,sağolun yani
    Yarın alıyım bari kitapları
    Aldım aldımmm Bu akşam başlıyorum..
    Ya sen de oku,lütfennnn

kobipaşa yazdı:

Aldım aldımmm Bu akşam başlıyorum..
    Ya sen de oku,lütfennnn
    Niye Serpil bak bizde variz. hem Serpil serilerden serilere kosamaz simdi, yorulmustur
    Yazismak istersin bi türlü yorum yapmaya gelmez, tabii elinde okunacak hep seri sericikleri vardir onun. tavsiyeleri alir ve kösesine cekilir.
    biz kitaplarin cevrilmesini bekleriz böyle

nihayet ))

bir önceki cekimlerdeki halleri artik biz bir olduk mesajini veriyordu. umarim filmden sonra ikisini rahat birakirlar.

sabah magazin programinda , 4. film tehlikede oyuncular yorgun cekim filan görmek istemmiyorlar dendi. bakalim BD cekilecek mi ?!