532. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 32432482522530531532533534542 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 5.311 ile 5.320 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

S!BEL yazdı:

Al benden de o kadar. son sozüm hep onunla bitiyor.
    Dimitri icin özel görüsme ayarlayalim. en iyisi ikinci kitabi oku, artik Dimitri'den baskasini gözün görmesin, sonra bulusalim.

Merak eden arkadaslar icin Vampir Akademisi / Richelle Mead serisini okuyoruz.

Mesajini bitirme sen yaz, ne cok kahramanimiz olustu. Edward, Stephan, Damon , BIll, Eric vs...
    Sen True Blood pirisin bilirsin, kitaplarda BIlle ne oluyor söylesene bana ))
    2.kitabı bir okuyayım hemen görüşmelere başlayalım,çok merak ediyorum kitabı bir de Adrian'ı merak ediyorum. Sanırım kendisini okumadan bu kadar sevdiğime göre okuyunca ne olurum bilmem.

Eeee sanırım biz bir tek Bill konusunda uyuşamayacaz seninle çünkü ben Bill'i çok uyuz bir tip olarak görüyorum. Ama sen kitaplardaki Bill'i sormuşsun hemen cevap vereyim;kitaplardaki Bill dizidekinden çok daha çekilebilir ve sevimli biri. Bir kere dizideki gibi kendi türünden nefret etmiyor,onlarla birlikte olmaya zaman zaman ihtiyaç duyuyor. Garip bir Sookie deyişide yok.

İlk iki kitaptaki Bill'in bir yamuğunu görmedim ama sıkıcı bir karakter sadece 2.kitabın sonunda kendi insan zamanlarından bir hatırasını anlatmıştı işte o zaman ağlamıştım.

Bu iconuda koymazsam çatlarım.

birak Adrian'i merak etme o kadar yahu, sen beni dinle Dimitri den vazgecme.
    Dimitri Adrian'i ikiye katlar söyle bi cakti mi moroi haliyle yere yapisir yalandan vampir

3. kitapta Dimitri ve Roza nin ormanda yaptiklari romantik konusmayi, Roza nin icseslerini okusan asla Dimitri'den baskasini düsünemezsin. Yazar o kisimlari o kadar güzel anlatmis ki hic bitmesin istedim. fakat yazar hanim richelle sitemim var. cok cimri bence romantik konusmalara gelince kisacik yaziyor.
    elim bögrümde kaldim, aynir Edward-bella daki gibi sürekli bidi bidi kiz tarafi konusuyor ama esas oglanlar susuyor

Dimitri de bulustuk iste ne güzel, yoksa senin jakop ve eric sevdan bizi ayiriyordu ne zamandir

gif te pek sirinmis, ben severim Bill en azindan karekterli vampir, romantik düsünceli. Eric anti-kahraman rolüyle cok iyi ama bir erkekvampir de aradiklarim onda yok

Ama bizde 3.kitap kimbilir ne zaman çıkar şimdi sen böyle yazınca ben çatttt diye çatlama moduna giriyorum. O ormanda yaptıkları konuşma Dimitri şey olduktan sonra mı yoksa önce mi? Bu yazarı ne etmeli bilmem ne istedi bilmiyorum Dimitri'den valla....

Ahh haremimin güzide varlıkları Jake ve Eric. Ama Jake'in hayatı bu kadar vampirin içinde tehlikede canım benim.

4.kitap sizde ne zaman çıkacak,belkim 4'te size yetişiriz.

ben coktan karalar bagladim cünkü 4. kitap mayis/2010 cikiyor.
    koskoca 6 ay var, inanilir gibi degil.

hayir,
    Dimitri strigoi olmadan önce ikisi karsilikli birliktelik sözü veriyorlar, ask degis-tokusu . istersen daha sonra detayini anlatirim, hatta o kismi ceviririm. ama sartim var Dimitri'den baskasini gözün görmeyecek

ikinci kitabi nasil bulacagini merak ediyorum.

Biz o bekleme sürelerini çokkkk iyi biliriz,uzman olduk artık O zaman bizde 3.kitap çıkmış olduğunda sizde de 4.kitap çıkacak. Kıskandım şimdi işte

Tamam isterim,hemde çokkk isterim. Bende şimdilik ilk kitaptaki Dimitri&Rose sahneleriyle yetineyim bari,özelliklede Dimitri'nin odasında olanlar çok güzeldi,keşke kolyeyi hiç çıkarmasalarmış.....

Adrian için şeyy kem küm...

The Vampire Diares

8. bölümü izledim. bakalim sizler begenecek misiniz ...

Caroline nin kendini felsefik sorgulamasi haricinde cok basit anlatimla bölüm epey klise islenmis. Elena geldiginde lexie nin havluyla onu karsilamasi, Stefan'in dusta olmasi vs...geciniz efendim geciniz diyorum.

Lexi gelisiyle iki sorunu cözdü. Damon'un planin iyi isleyecegini düsünsemde getirisinin kime faydasi olacak merak ediyorum ...
    Damon barda " Neler oluyor ? " derken gercekten sasirmis gibiydi, acaba inandiricilik acisindan mi öyle dedi yoksa onun icin de mine ciceginin kullanilmasi bir süprizdi.

Damon Lexi'yi öldürünce " bula bula öldürülecek vampir olarak onu mu buldun " , dedim , gitti koskoca yilanmis 350 yillik vampir

Tam kasabamiza yeni bir vampir daha geldi diye seviniyorum, bir bölüm sonra öldürülüyorlar.

Çok iyi..Bir de Vampir Akademisi'ne merak sardırdınız,sağolun yani
    Yarın alıyım bari kitapları

kobipaşa yazdı:
    Çok iyi..Bir de Vampir Akademisi'ne merak sardırdınız,sağolun yani
    Yarın alıyım bari kitapları
    okudugum seri kitaplarin icinde türünün en iyilerinden diyebilirim. umarim cevirisi iyidir. hadi yine iyisin cünkü iki yeni kitaplar yeni basimdan cikmis seni bekliyor olacak. ))

fakat arkadaslar yine bir genclik serisine tutulduk... ne olacak bizim halimiz.
    gerci yas siniri olamaz beni/bizi kimse tutumaz ya neyse yavastan alinmaya basliyorum

S!BEL yazdı:
    The Vampire Diares

8. bölümü izledim. bakalim sizler begenecek misiniz ...

Caroline nin kendini felsefik sorgulamasi haricinde cok basit anlatimla bölüm epey klise islenmis. Elena geldiginde lexie nin havluyla onu karsilamasi, Stefan'in dusta olmasi vs...geciniz efendim geciniz diyorum.

Lexi gelisiyle iki sorunu cözdü. Damon'un planin iyi isleyecegini düsünsemde getirisinin kime faydasi olacak merak ediyorum ...
    Damon barda " Neler oluyor ? " derken gercekten sasirmis gibiydi, acaba inandiricilik acisindan mi öyle dedi yoksa onun icin de mine ciceginin kullanilmasi bir süprizdi.

Damon Lexi'yi öldürünce " bula bula öldürülecek vampir olarak onu mu buldun " , dedim , gitti koskoca yilanmis 350 yillik vampir

Tam kasabamiza yeni bir vampir daha geldi diye seviniyorum, bir bölüm sonra öldürülüyorlar.
    Ben de şimdi izlemeye başlıyorum..
    Yarın yorumlarını okuyacağım

1x8.....

Klişe klişe klişe,bence bölümün adı bu olmalıydı.

Son 2 bölüm bize bu senaristler ne izlettiler; Elena'nın "seninle olamam Stefan,doğru değil Stefan" replikleriyle dolu bir sürü sahne. 2 bölüm sonra neredeyse hiçbir şey olmamış gibi bu çifti yeniden bir araya getirip birleştiriyorlar. Elena'nın yanar döner hallerinden sıkıldım açıkçası. Lexi denen kızın varlığı bence sadece Damon'ın işine yaradı tabii Elena Stefan arabuluculuğunu saymazsak ki o da klişeydi. Elena Stefan'a güvenmiyorken Allah'ın tanımadığı vampiryle tekila içmeye kalkıyor,bu yaptığına ne demek lazım bilmem.

Bonnie'nin cadılık mevzusu güzel ama bu konuyu sanki harcıyorlar gibi hissettim ben,konu cadılık olunca biraz daha farklı şeyler bekliyorum. Vampir konusunda kitaba göre gitmiyorlar ama en azından bu cadılık konusunda kitaba uygun davranmalarını beklerdim. Druid'ler salem cadılarından çok daha ilginç şeylere gebe olabilirdi.

Damon:"Stefan gülümsüyor.Medyaya haber verin."

Damon'ın planı (artık ne planı yaptıysa tam olarak) harikaydı hem dikkatleri kendi üzerinden çekti,hem polis şefinin güvenini kazandı hem de bölümün başında Lexi'nin boğazına sarılmasını ödetti. Bir sonraki hamlesini çok merak ediyorum ve umarım Damon iyi biri olmaz. Bir diziye bir tane acılı vampir yeter 2.si sıkar. Damon sen hep böyle kal.