Cho= Nerdeyse kafasiz Nick diyicem olmayacak,neden muggle degil cunku
Benimkini de bos birakalim bari,uyduramadim simdi bisey
o zaman 8, kitabı biz yazalım ünlüde oluruz
bende malfoylara gelin gitsin dicem ama kaldımı erkek onlarda kuzenleri falanSeL@y yazdı:
nasılsa onlarda artık hak yoluna döndüler münafıklığı bıraktılar
8. kitabı yazalım diyorsun tazminat davası ile uğraşalım uluslararasıayben yazdı:
Hem mahkemede birbirimizi de görmüş oluruz fena mı
Hakim sorduğunda da şöyle deriz "biz yıllardır yazışırız, birbirimizi çok sevdik, baktık biraraya gelemiyoruz, böyle birşey yapalım dedik"
Neden ille de muggle istiyorsun kocanı Chocum, çok istiyorsan sana petunya teyzenin kocası Vernon olsun.SeL@y yazdı:
Bu forumu rüyamda gördüm yazmam gerektigini düsündüm hehe valla bravo kizlar kutlarim sizi ne güzel bir forum olmus böyle gerci pek bisey anlamadim cünkü Harry potteri hic okumadim bakmadimda ama imrenmedim degil yani bende seyirci olarak katilabülürüm mesela
iyi fikir böylelikle tanışma ortamı doğarharry_potter yazdı:
8. kitabı yazalım diyorsun tazminat davası ile uğraşalım uluslararasıayben yazdı:
Hem mahkemede birbirimizi de görmüş oluruz fena mı
Hakim sorduğunda da şöyle deriz "biz yıllardır yazışırız, birbirimizi çok sevdik, baktık biraraya gelemiyoruz, böyle birşey yapalım dedik"
ya rowling ben tazminat davasıyla uğrasamam allahından bulsunlar yada bir büyü yollansın adreslerine derse tanışamayızda (hani kadın paraya doymuşturya)
Film mi oynatıyoruz burda Günseli ne seyirci olarak katılması allam allamNartaneleri yazdı:
Bu forumu rüyamda gördüm yazmam gerektigini düsündüm hehe valla bravo kizlar kutlarim sizi ne güzel bir forum olmus böyle gerci pek bisey anlamadim cünkü Harry potteri hic okumadim bakmadimda ama imrenmedim degil yani bende seyirci olarak katilabülürüm mesela
Direk dalman gerek, e hadi okumadın en azından bir zahmet filmlerini izleyiver
Yok bacım zengin paraya hiç doymuyor biz garibanlar azla mutlu oluyoruz, o yüzden hiç korkma tanışırız bizayben yazdı:
iyi fikir böylelikle tanışma ortamı doğar
ya rowling ben tazminat davasıyla uğrasamam allahından bulsunlar yada bir büyü yollansın adreslerine derse tanışamayızda (hani kadın paraya doymuşturya)
Herkeste bi ucta yahu,ne guzel harry potter geceleri duzenlerdik azicik yakin olsaydik
Olduuuu sekerim,onu son model quidditch sopamla kovalarimharry_potter yazdı:
Neden ille de muggle istiyorsun kocanı Chocum, çok istiyorsan sana petunya teyzenin kocası Vernon olsun.SeL@y yazdı: