53. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 343515253545563103 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 521 ile 530 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Seven Pounds / Yedi Yaşam

canom yazdı:

Will Smith in filmleri severim,(aradaki hancock ve I am Legend filmleri elimin altında dursada izleyemedim)önceliği buna verdim...

ben beğendim,arada duygulandım,hoşuma gitti yani izleyin derim
    Bugün nihayet bu filmi izleyebildim. Üstelik film bitene kadar aslında hangi filmi izlediğimi farketmeden

Daha önce filmle ilgili sanki pek de iş açıcı eleştiriler okumadım gibi anımsıyordum ancak beklentimin çok üstünde çıktı.

Sevdiği kadına mecazi anlamda kullandığımız "kalbini vermeği" hayata geöirmiş olması filmin bence en can alıcı noktasıydı, aldığı hayatların yerine hayatlar sürdürülmesine yaptığı katkıdan sonra.

Will Smith'i de artık değişen tarzı ile izlemek çok daha zevkli.

Zeynep, I am legend filmini şiddetle tavsiye ediyorum sana, hala izleme önceliğine almadıysan bir an önce al. Ayrıca belki de izlemiş de olabilirsin ama hatırlatmakta fayda var; yine Will Smith'in The Pursuit of Happyness / Umudunu kaybetme'de de yine aynı yönetmenle bir ara geldikleri filmdir.

Bahçemdeki Ateş Böcekleri - Fireflies in the Garden

Çok ağır geldi bana bu filim, yani yağmurlu havalarda bataniye altında izlemelik olanlardan.
    Klasik kafka sendromlu baba-oğul ilişkisi üzerine...

Tür : Dram
    Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008
    Yönetmen : Dennis Lee
    Senaryo : Dennis Lee , Robert Frost (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Daniel Moder
    Müzik : Javier Navarrete
    Yapım : 2008, ABD , 99 dk.

Oyuncular

Julia Roberts (Lisa Waechter) , Ryan Reynolds (Michael Waechter) , Willem Dafoe (Charles Waechter) , Emily Watson (Jane Lawrence) , Carrie-Anne Moss (Kelly Hanson)

Weachter ailenin dramatik hikayesini anlatan film, aynı zamanda yönetmeninin de yarı otobiyografik öyküsünün altını çiziyor.

Weachter ailesinin aşk, fedakarlık ve entrika dolu hayatları karşılaştıkları trajik bir olayla iyice içinden çıkılamayacak bir hal alır.

İlk olarak Berlin Film Festivali'nde gösterilen Fireflies in the Garden, özellikle de Julia Roberts ve Ryan Reynolds'ın üstün performanslarıyla izleyicisinden olumlu tepkiler almıştır.

Rocknrolla

Filmi sonuna kadar seyredemedim bile, sonunuda merak etmiyorum, beğenmedim.

Tür : Komedi / Aksiyon / Suç
    Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009
    Yönetmen : Guy Ritchie
    Senaryo : Guy Ritchie
    Görüntü Yönetmeni : David Higgs
    Yapım : 2009, İngiltere , 114 dk.

Oyuncular

Gerard Butler (One Two) , Tom Wilkinson (Lenny Cole) , Thandie Newton (Stella) , Mark Strong (Archie) , Idris Elba (Mumbles) , Tom Hardy (Handsome Bob) , Toby Kebbell (Johnny Quid) , Jeremy Piven (Roman) , Chris Bridges

Londra'da emlak pazarı artık uyuşturucu pazarının yerine geçmiştir. Sektör girişimcileri de bir o kadar büyük oynama peşindedir. Ama bürokrat, simsar ya da gangster; küçük ya da önemli bir konumda olsun hepsinin hesap vereceği bir adam vardır o da eski ekolden bir gangster olan Lenny Cole'dür.

Ama aslında Londra'nın tüm yeraltı suç dünyası komplo kurma peşinde ve çatışma halindedir, zaman değişiyordur, kurallar da. Ama bu karmaşanın içinde milyonlarca dolar değeri olan bir anlaşma Lenny'nin öldü sanılan, keş rock yıldızı oğlu Toby Kebell'in işine yarar.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch gibi başarılı filmlerin yazar ve yönetmenliğini üstlenen Guy Ritchie ; seks, suçlular ve rock‘n roll hikayesi olan RocknRolla'yla beyazperdede.

Terminatör: Kurtuluş - Terminator Salvation

Terminatör severlere tavsiyemdir

Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
    Gösterim Tarihi : 5 Haziran 2009
    Yönetmen : McG
    Senaryo : John D. Brancato , Michael Ferris , Jonathan Nolan , Gale Anne Hurd , Anthony E. Zuiker , James Cameron
    Görüntü Yönetmeni : Shane Hurlbut
    Müzik : Danny Elfman
    Yapım : 2009, ABD / Almanya / İngiltere

Oyuncular

Christian Bale (John Connor) , Anton Yelchin (Kyle Reese) , Bryce Dallas Howard (Kate Connor) , Moon Bloodgood (Blair Williams) , Sam Worthington (Marcus Wright) , Helena Bonham Carter (Dr. Serena Kogan)

Kıyamet Günü yaşandıktan sonra, 2018 yılındayız. Beklenildiği gibi makineler kontrolü ele geçirmiş ve geriye kalan bir grup insan Skynet'e ve ordularına karşı bir direniş başlatmıştır.

Direnişi örgütleyen John Connor'ın bu savaşı kazanabileceğine olan inancı Marcus Wright isminde bir yabancının ortaya çıkmasıyla sarsılıyor. En son bir hapishane hücresinde olduğunu hatırlayan Marcus'un gelecekten mi yoksa geçmişten mi geldiği sorusuyla karşı karşıya kalıyor.

İkili, Skynet'in insanoğlunu tamamen ortadan kaldırabilecek son saldırısını engellemek amacıyla, Skynet'in operasyonlarının yapıldığı üsse doğru yola çıkıyorlar.

Re: Terminatör: Kurtuluş - Terminator Salvation

shushu yazdı:
    Terminatör severlere tavsiyemdir
    Termiantör de severim Cristian Bale de severim

Nasip kısmet diyorum şimdilik

Yalnız dikkatimi çekti, sadece afişine bakarak tabi, Cristian bale ne çok Arnold'un gençlik haline benzemiş sanki, di mi?
    Kaz ayakları bile aynı neredeyse

Duplicity / Sahtekarlar

Clive ve Julia'nın filmini izledim dün.

Fena değildi, hoşça vakit geçirtiyor ama konu pek de şaşırtmıyor.
    Sonunda beklentiler karşılıksız kalsa bile, hatta buna bayıldım ...herkes layığını buldu.

Bay ve bayan Smith'i her ne kadar izlememiş olsam da nedense bana onu anımsattı.

Milyoner

Forumun gerisine bakmadim ama eminim milyoneri daha evvel seyredip yazanlar olmustur.

Bana bugun kismet oldu. Beyaz kaplan kitabindan sonra hindistan kulturel haftasi yapayim dedim bari kendi capimda.

Filmin ilk yarisi aglamamak icin kendimi o kadar tuttum ki karin kaslarim hala agriyor. Ikinci yarida tum Bollywood onumde dansedip şarkı soyleseydi bile mutlu olamazdim. Oyle neşem kacti

Mutlu son bile kocasindan dayak yiyen bir kadina kocasinin dayak sonrasi sarilip "ama biliyorsun seni cok seviyorum karicimmm" demesi gibi geldi. kurtarmadi yani.

Uzdu beni bu hindistan gercegi.

Re: Milyoner

pazar günü hayalet sevgililerime gittim .
    konusu sıradan gibi görünüyor ama ben eğlendim filmde. Hem komedi hem de romantik.

BEŞİRLE VALS

Dün izledik bu filmi...Kara film mi denir böylesine bilmiyorum...Lübnan/İsrail savaşını anlatan,daha doğrusu Lübnan'daki kıyımı anlatan bir film...

Re: Deception / Şantaj

Çok sevmedim ben bu filmi, beklediğim gibide bitti
    medip yazdı:
    Gündemdeki konulara tam uygun bir film geldi aklıma

Hugk Kackman ve Ewan McGregor'lu Deception

İlginç bir hikayesi var; birbirlerini tanımayan ve kalburüstü tabir edilen kimselerin üye olduğu bir grup listeye tabi olarak birbirlerini arar ve sadece "bu gece müsait misin" diyerek karşısına kim çıkarsa birlikte oluyorlar.
    Birbirlerine özel telefonlarını vermeleri yasak ve dolaysıı ile kimse kimseye bağlanamdan "aha buna kaş göz ettin" demeden ihtiyacını giderip çıkıyor ilişkiden.

Velhasıl işler biraz değişiyor...izleyin ve görün.