527. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.261 ile 5.270 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 5×06 Havari Thomas

evet, aynı christian shepard gibi
    Nartaneleri yazdı:
    Simdi locke gerimii dirilecek

5×06 Yeni Karaketerler

Sezon başında Lost‘ta yeni karakterler olacağını yazmıştık, bunlardan ikisiyle de bu bölümde karşılaştık. Uçakta bizimkilerin dışındaki 2 yolcudan biriydiler. Biri Sayid’i uçağa bindiren polis memuruydu, diğeri ise Jack’e ‘başın sağolsun’ diyerek aslında olayın hiç de dışında olmadığını, o uçağa bilinçli bindiğini gösterdi bize. Uçaktaki Sayid’i gören Benjamin şaşırmış görünüyordu, belli ki Sayid’in uçağa bindirilmesinde onun parmağı yok gibiydi. Siz Nedersiniz?

ILANNA:
    20’li yaşlarının sonunda 30’lu yaşlarının başında olan Avrupalı bir kadın. Büyük bir zekaya sahip, fakat bir o kadar da tehlikeli. Cazibeli

CEASEAR:
    Tehlikeli, son derece zeki olan 35-45 yaşlarında bir erkek. Amacı belirsiz olmasına rağmen kesin olan bir şey var: İnsanları öldürmekte olduğu kadar büyülemekte de çok yetenekli. Karanlık bir geçmişi var.

(Fesleğen)

Re: LOST 5x07 "The Life and Death of Jeremy Bentham" ABC Promo 1

SES: Ölümden…

(Tabutunda yatan Locke’ın görüntüsü)

SES: Yaşama…

Locke (Siyah bir başlığı indirir): Benim adım John Locke.

Illana (Locke’a): Ne hatırlıyorsun?

Locke (Ilanna’ya): Öldüğümü hatırlıyorum.

SES: Gelecek Çarşamba…

(Locke bir araba ona yaklaşırken kollarını sallayarak yerde yatar)

SES: Ölümünün …

Widmore (Locke’ a): Adanın sana ihtiyacı var.

Locke (Widmore’a): Sana benim bu kadar özel olduğumu düşündüren nedir?

SES: … Sırrı…

(Locke içindeyken arabasına, başka bir araba çarpar.)

Locke: Bana yardım etmelisiniz, bana yardım etmeniz gerekiyor!

(Locke’a bakan Kate’in perişan haldeki görüntüsü)

Hafif sakallı Jack (Locke’a): Bitti artık!

Ses: …Ortaya çıkacak!

(Locke halata ilmek atar)

Ben: Ne kadar önemli olduğunu bilemezsin.

Locke halat boynunda ve kolları açık, kendini asmaya hazır halde, bir masanın kenarında ayakta durmaktadır, Ben olması muhtemel bir adam önünde diz çökmüştür.

(Ginsberg)
    http://www.dailymotion.com/video/x8f7fh_losts05e07promo_shortfilms

Locke ada dışında kendini öldürerek adada ölümsüzleşti.Locke artık adada ölmeyecek, Richard gibi falan olacak herhalde ve Christian Shepard işte. Zaten ada zamanda cok geriye gitti muhtemelen, Jin'in kullandığı Dharma minibüs yepyeni çünkü. Locke kendini sağlama almış oldu, di mi

5×06 Hurley’in Çizgi Romanı ve Ben’in Kitabı1

Lost‘la ilgili edebi içerikli göndermeler dizide sık sık gözümüze çarpıyor. ‘316′ bölümünde, Hurley‘i bir an için, ‘Y: The Last Man (Y: Son Adam)”ın İspanyolca’sını okurken görüyoruz. Bu çizgi roman, Dünya üzerindeki bütün erkek memelilerin, aynı anda esrarengiz bir şekilde ölmeleri sonrasında hayatta kalan son adamın hikayesini anlatıyor.

Ayrıca, Ben‘i de uçakta James Joyce‘un Ulysses kitabını okurken görüyoruz. ‘İnsan tecrübesinin hemen her çeşidi, tek bir günün akordiyonsu kıvrımlarına sıkıştırılır. Ulysses’i yalnızca deneysel bir çalışma değil, aynı zamanda gerçekçilikteki son söz yapan da budur.’

(ninni)

Penny

Bu arada Ben'in Penny'i öldürmüş olduğuna dair şüphelenenler var, hani üzeri kanlı falan dayak yemişti ve limandaydı. Desmond'u belki adaya götürmenin yolu (Ben'in peşinden gitmek için) ve Widmmore'dan öc almanının yolu olabilir deniyor.
    Olabilir mi acaba ya, bu teoride çok mantıkız gelmedi açıkçası!?
    ayyy, Handecim sende bu varsayımdan bahsetmişsin zati pardon..

handevrem yazdı:
    Benjamin hatırlarsan Jacki marina gibi bi yerden aradı Şahende..Penny için oraya gitmiş ve Desmond dan dayak yemiş de olabilir..

Re: Başlık yok

Hadi Jin Dharma'nın arabasını kullanıyor, kıyafetlerini giymişde, nasıl hemen minibusle oraya geldi birilerinin geldiğini bilir gibi ve silahı hemen onlara doğrulttu????

Promoyu tekrar seyrettim de, John kendini asarken önünde diz çökmüş olan kişi Ben değil gibi geldi bana, yani onun sesi konuşuyor o anda, ama arkadan pek benzetemedim, sizde bi bakarmısınız, yanılıyormuyum acaba???

[quote]
    handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    http://www.dailymotion.com/search/The%252BLife%252BAnd%252BDeath%252BOf%252BJeremy%2 52BBentham/video/x8f7bq_lost-5x07-the-life-and-death-of-jer_creation

gidişim suskun olmuştu, dönüşüm muhteşem olacak der John Locke
    locke' a çok üzüldüm ama.
    yalancı benjamin efendiye baksen adam ipe hazırlanırken karşısında..bilmiyorum demişti ....acaba ne oldu kolu falan kırıktı

shushu yazdı:

Locke ada dışında kendini öldürerek adada ölümsüzleşti.Locke artık adada ölmeyecek, Richard gibi falan olacak herhalde ve Christian Shepard işte. Zaten ada zamanda cok geriye gitti muhtemelen, Jin'in kullandığı Dharma minibüs yepyeni çünkü. Locke kendini sağlama almış oldu, di mi
    ben de aynı şeyi düşünmüştüm Şulecim evet kesinlikle çok geriye gitti hatta ben KAte i ikna edenin de locke olduğunu düşündüğümü yazmıştım...

Re: Başlık yok

shushu yazdı:
    Bu arada Ben'in Penny'i öldürmüş olduğuna dair şüphelenenler var, hani üzeri kanlı falan dayak yemişti ve limandaydı. Desmond'u belki adaya götürmenin yolu (Ben'in peşinden gitmek için) ve Widmmore'dan öc almanının yolu olabilir deniyor.
    Olabilir mi acaba ya, bu teoride çok mantıkız gelmedi açıkçası!?
    ayyy, Handecim sende bu varsayımdan bahsetmişsin zati pardon..

handevrem yazdı:
    Benjamin hatırlarsan Jacki marina gibi bi yerden aradı Şahende..Penny için oraya gitmiş ve Desmond dan dayak yemiş de olabilir..
    yatları görünce dedim herhalde penny e gitti bu desmond da patakladı ama ben öç alma - penny i öldürme amaçlı gittiğini düşünmüyorum, bence Penny ile konuşup Desmond un adaya dönmesi için ikna etmeyi düşünmüş olabilir..

shushu yazdı:
    Hadi Jin Dharma'nın arabasını kullanıyor, kıyafetlerini giymişde, nasıl hemen minibusle oraya geldi birilerinin geldiğini bilir gibi ve silahı hemen onlara doğrulttu????
    tesadüf

kim olabilir ki başka sence Şule?

10. Re: Başlık yok

ben bu sezondan pek zevk almadim .. bir ileri bir geri sersem ettiler iyice