6. bolumu biraz once izledim. Oh $et dedim yani!
Ayrilmalari fena koydu bana yaw! Salak Bella gibi atmadi kendini kollarina vampirellan olayim yavrim diye sasirdim!
Vicki ne olacak bakalim ileri ki bolumlerde? Salak TVci dede buldu belasini!
Ayrilmalari fena koydu bana yaw! Salak Bella gibi atmadi kendini kollarina vampirellan olayim yavrim diye sasirdim!
Vaaayy,ben bu foruma girmeyeli bayaaaaggiiii olmus!
Ben de Vampire Diaries'i izliyorum,acikcasi cakma olsa da cekimini Twilight'in filminden daha cok begendigimi soylemek istedim.
Hoscakalin
Ne zamana kadar?SeL@y yazdı:
Hoscakalin
Kimbilirharry_potter yazdı:
Ne zamana kadar?SeL@y yazdı:
Hoscakalin
5. bölümü izledim akşam ama 6. bölümü izleyecekken eşim " eğer biraz daha vampir görürsem dişlerim uzamaya başlayacak" dedi..Sanırım sıkıldı Acıdım ben de,bu akşama bıraktım..ladybug yazdı:
Erkekleri pek sarmıyor nedense
İzledin mi 6. bölümü?
kobipaşa yazdı:
5. bölümü izledim akşam ama 6. bölümü izleyecekken eşim " eğer biraz daha vampir görürsem dişlerim uzamaya başlayacak" dedi..Sanırım sıkıldı Acıdım ben de,bu akşama bıraktım..ladybug yazdı:
Facebook'da Vampire Diaries hayran sayfası var.
Orada Elena ve Stefan'ı oynayan oyuncularla röportajşar var. İlginizi çekerse eğer.
Stefab'ı oynayan çocuğun ses tonu bile Robert Pattinson'ı andırıyor yahu! Dizideki halleri acayip Edward vari zaten. Olsun yine de beğeniyorum.
Ayrıca 7. bölümün fragmanını da koymuşlar.
fan oldum bende hemen o gruba, röportajida izledim ama bisi anladim sesi cok benziyor cocugun evek, filmde de cok benzetmistim zaten ama ed kopyasi iyi olsun diye benzetmislerdir dedim, fakat cocugun dogal halide öyleymis, negüzel begeniyorum bendeladybug yazdı:
Facebook'da Vampire Diaries hayran sayfası var.
Orada Elena ve Stefan'ı oynayan oyuncularla röportajşar var. İlginizi çekerse eğer.
Stefab'ı oynayan çocuğun ses tonu bile Robert Pattinson'ı andırıyor yahu! Dizideki halleri acayip Edward vari zaten. Olsun yine de beğeniyorum.
Ayrıca 7. bölümün fragmanını da koymuşlar.
7. fragmanda görüldügü gibi vicki tam bi bas belasi olacak anlasilan... vickiler zaten hep bas belasi bu aksam usa da yayimlaniyor, cumartesi sabahi izlerim ben artik 7. bölümü.
ayrica kizin bundan sonra seninle olamam diyisi banada koydu yaw...... salak sey, bulmus lokum gibi vampiri bunuyo
İzleyemedim gitti şu Vampir Günlüğü'nü
En kısa sürede izlemeye çalışacağım vampirellalar.
Bu aralar büyü dünyasının başlangıç noktasına el attım, gözüm vampir görmüyor.
İzledim izledim..Ya bu kız Bella'dan daha karakterli..Ama dönüp kollarına atılmasını isterdim,karakterde biyere kadarladybug yazdı:
Erkekleri pek sarmıyor nedense
İzledin mi 6. bölümü?
kobipaşa yazdı:
Vicki kesin belanın teki olacak..Ay 7. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum