sahende yazdı:
shushu yazdı:
çünkü şehirde mutsuzlar, kalmak isteyebilrler... Gerçi kate Aaron'dan kopmak zorunda kalır muhtemelen Claire dönecek
Sun'ın bebişi memlekette, kocayı alıp dönmek ister.
jack'in, Lock'un, Sawyer'ın, KAte'in...v.s. dönmek için sebepleri yok ama
sahende yazdı:
shushu yazdı:
diyosun
ya asıl Hurley'i nasıl ikna edecekelr bakalım...
Ya önümüzdeki sezon adaya döndüklerinde neler olacak göreceğiz diye biliyorum, şimdi bu sezon sadece ve sürekli adaya dönme çabalarını mı görcez acaba ya, daha 11 bölüm var önümüzde
sahende yazdı:
shushu yazdı:
günaydın Şahende'cim
Heyecanlı gerçektende, Kate'i nasıl ikna edecek Jack sonrada öpüşcekler falan, taktım ben
Aynen bu şekilde ikna edeceğini düşünüyorum hehe
Hurley'i öpücükle çıkartamazlar oradan. Ben'in mutlaka hazırda planı vardır eminim ben.
Plan makinesi gibi adam.
Bence bu sezon adaya dönmekle uğraşmayacaklar dönecekler benim anladığım kadarıyla , adaya dönüp hep beraber nasıl geriye döneceklerini düşünmeleri gerekir yani mantıken böyle olmalı. Niye insanlar kalsın ki adada di mi.
Locke zaten lider oldu dönmez hem niye dönsün tekrar sakat kalmak için mi.
Sawyer'ın bir kızı var ve adada geçirdiği zamandan sonra kızını görmek isteyebilir hatasını anlayabilir .
Ama bu jack,kate ve sawyer üçgeninin nasıl sonuca bağlanacağını da merak ediyorum. Birinden biri mutsuz olacak .
Çocukların geleceği açısından sun ve jin dönmek isteyebilirler.
Aslında kate de dönmek isteyecektir eğer aron yanlarında olmayacaksa. Sonuç olarak kate aron'a çok bağlı , kendi çocuğu gibi bağlı.
Karman karışık işler şule hayal edemiyorum inan.