Nartaneleri yazdı:
DİĞER DETAYLAR & SORULAR
* Robert(Danielle’ın eşi), kara dumanın bir canavar olmadığı fakat tapınağı koruyan bir güvenlik sistemi olduğunu açıklamıştır.
* Danielle’ın ekibinden olan Montand, kara duman tarafından bir çukura çekilmiştir. Bu olay daha evvelden Locke’un başına da gelmişti.
* Jack ve Desmond, yine beklenmedik bir anda Los Angeles’ta karşılamıştır.
* Bütün sezonlar boyunca Ben ve Desmond ilk kez konuşmuşlardır.
* Eloise Hawking’in Daniel Faraday’ın annesi olduğu kesinleşmiştir.
* Charlotte garip bir şekilde sanki bir gizler gibi sadece Jin’e bakarak Korece konuşmuştur.
* Cabin fever bölümünden sonra ilk kez Christian Shepard gözükmüştür.
* Locke’un, kuyudan düşüp ayağını kırması doğal bir olay değildir. Çünkü, ada’ya ilk geldiğinde bildiğiniz üzere Locke’un ayakları felçlidir. Normal hayata geri döneceği için yürüyen bir Locke dikkatleri üzerine çekebilirdi.
* Kara duman neden Danielle’ın ekibine saldırdı?
* Adaya gelen Danielle’ın ekibi neden silahlı olarak gemişti? (Tıpkı, adaya gelen Faraday ve ekibi gibi.)
* Kara dumanın ardından tapınağa giren Robert, Brennan, Lacombe ve Montand’a ne oldu?
* Charlotte adada acaba kimin çocuğuydu?
* Neden Christian Shepard, Locke’un ayağa kalkmasına yardım edemedi? Ruhu olabilir mi? Jacob, Christian Shepard’a bürünerek yine Locke’a yol mu göstermişti?
* Locke’un gerçek zamana ışınlan, Oceanic altılısı bir araya toplamak için mi kendini öldürmüştü?
* Yer altındaki zaman çarkını neden Locke değil de Ben çevirmişti? Jacob’un dediğine göre, bu işi Locke’un yaplası gerekliydi.
* Telsizde 4-8-15-16-23-42 sayılarını tekrar eden kişi Hurley miydi?