514. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.131 ile 5.140 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Başlık yok

Nartaneleri yazdı:
    DİĞER DETAYLAR & SORULAR

* Robert(Danielle’ın eşi), kara dumanın bir canavar olmadığı fakat tapınağı koruyan bir güvenlik sistemi olduğunu açıklamıştır.
    * Danielle’ın ekibinden olan Montand, kara duman tarafından bir çukura çekilmiştir. Bu olay daha evvelden Locke’un başına da gelmişti.
    * Jack ve Desmond, yine beklenmedik bir anda Los Angeles’ta karşılamıştır.
    * Bütün sezonlar boyunca Ben ve Desmond ilk kez konuşmuşlardır.
    * Eloise Hawking’in Daniel Faraday’ın annesi olduğu kesinleşmiştir.
    * Charlotte garip bir şekilde sanki bir gizler gibi sadece Jin’e bakarak Korece konuşmuştur.
    * Cabin fever bölümünden sonra ilk kez Christian Shepard gözükmüştür.
    * Locke’un, kuyudan düşüp ayağını kırması doğal bir olay değildir. Çünkü, ada’ya ilk geldiğinde bildiğiniz üzere Locke’un ayakları felçlidir. Normal hayata geri döneceği için yürüyen bir Locke dikkatleri üzerine çekebilirdi.

* Kara duman neden Danielle’ın ekibine saldırdı?
    * Adaya gelen Danielle’ın ekibi neden silahlı olarak gemişti? (Tıpkı, adaya gelen Faraday ve ekibi gibi.)
    * Kara dumanın ardından tapınağa giren Robert, Brennan, Lacombe ve Montand’a ne oldu?
    * Charlotte adada acaba kimin çocuğuydu?
    * Neden Christian Shepard, Locke’un ayağa kalkmasına yardım edemedi? Ruhu olabilir mi? Jacob, Christian Shepard’a bürünerek yine Locke’a yol mu göstermişti?
    * Locke’un gerçek zamana ışınlan, Oceanic altılısı bir araya toplamak için mi kendini öldürmüştü?
    * Yer altındaki zaman çarkını neden Locke değil de Ben çevirmişti? Jacob’un dediğine göre, bu işi Locke’un yaplası gerekliydi.
    * Telsizde 4-8-15-16-23-42 sayılarını tekrar eden kişi Hurley miydi?

charlotte şu an ismini hatırlayamadım dharma videolarında çıkan adamın kızıydı bence kore dilinide bu nedenle biliyor diye düşünüyorum.

s_i_t_a_r_e yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    DİĞER DETAYLAR & SORULAR

* Robert(Danielle’ın eşi), kara dumanın bir canavar olmadığı fakat tapınağı koruyan bir güvenlik sistemi olduğunu açıklamıştır.
    * Danielle’ın ekibinden olan Montand, kara duman tarafından bir çukura çekilmiştir. Bu olay daha evvelden Locke’un başına da gelmişti.
    * Charlotte garip bir şekilde sanki bir gizler gibi sadece Jin’e bakarak Korece konuşmuştur.
    * Locke’un, kuyudan düşüp ayağını kırması doğal bir olay değildir. Çünkü, ada’ya ilk geldiğinde bildiğiniz üzere Locke’un ayakları felçlidir. Normal hayata geri döneceği için yürüyen bir Locke dikkatleri üzerine çekebilirdi.

* Adaya gelen Danielle’ın ekibi neden silahlı olarak gemişti? (Tıpkı, adaya gelen Faraday ve ekibi gibi.)
    * Kara dumanın ardından tapınağa giren Robert, Brennan, Lacombe ve Montand’a ne oldu?
    * Neden Christian Shepard, Locke’un ayağa kalkmasına yardım edemedi? Ruhu olabilir mi? Jacob, Christian Shepard’a bürünerek yine Locke’a yol mu göstermişti?
    * Locke’un gerçek zamana ışınlan, Oceanic altılısı bir araya toplamak için mi kendini öldürmüştü?
    * Yer altındaki zaman çarkını neden Locke değil de Ben çevirmişti? Jacob’un dediğine göre, bu işi Locke’un yaplası gerekliydi.

charlotte şu an ismini hatırlayamadım dharma videolarında çıkan adamın kızıydı bence kore dilinide bu nedenle biliyor diye düşünüyorum.

Bak bu benim hic aklima gelmedi evet yaa olabilir

Nartaneleri yazdı:
    s_i_t_a_r_e yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    DİĞER DETAYLAR & SORULAR

Bak bu benim hic aklima gelmedi evet yaa olabilir
    olabilemez aslında kesindir)))))

Miles ve Charlotte kardes olabilirmi
    valla bu dizide hersey olabiler

Nartaneleri yazdı:
    Kesin söylüyorum bak günseli olabilir de olmayabilir de

sahende yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    Kesin söylüyorum bak günseli olabilir de olmayabilir de
    asıl ben kesin söylüyorum olabilemez

charlotte o dharma videosunda cikan adamin kizi olabilemez,nayir genetik olarak mumkun diil,, ama bu dizide hersey mumkun karaduman canavar olduktan sonra.

Bir soru ve birkaç teori ..teorileri okumadan sorularıma cevap veremessin Şahendeeee:D

Yine netten okudum yabancı bir site ve işte mantıksız gelen sorulara cevap arıyorlar; denmiş ki:

"helikopter gemiden havalandı ve yakıtı bittiği için adaya dönüyordu..bu esnada helikopter gemiden daha yakın bir mesafede adaya doğal olarak ve gemi patladı - ada yok oldu - jin de denizde o sırada ve tabiki helikoptere göre adaya daha uzak mesafede
    Fakat neden Jin zaman atlaması olayını yaşadı da helikopterdeki 6 lı bunu yaşamadı??"

ben kendime göre cevap veriyorum:

demek ki mesafe ile bağlantılı değil (yakınsan zaman atlaması yaşıyosun değil demek ki) ?? belkide havada oldukları için etkilenmediler..

Buna şöyle bir açıklama gelmiş yine mantığını çalıştıran birinden: Adanın etki alanın mesafe sınırı olduğu gibi derinlik sınırı da var demek ki (yani en(uzaklık) - boy(yükseklik) sınırı).....

Sizce????

bide benim daha önce sorduğum soruyu sormuşlar "acaba gelecekteki Rousseu Kamplarında Jin i gördüğünde tanımış mıydı"

Aslında biri kendine göre çok mantıklı bi açıklama bulmuş sanırım buna katılıyorum (orjinalini ekliyorum önce)

"Salman says:

How is it if the characters have met each other, they can't remember their interactions? Personally I think the island is the lost city of Atlantis. It keeps hidden secrets of an advanced alien race. Smoke monster: a security system, according to Danielle Rousseau.
    My Daniel/Desmond theory is that when Daniel knocked on the hatch door and talked to past Desmond, that didn't happen until the present. So, even though it happened to Desmond in the past, it wasn't in his memory until the present. So he had the dream of Daniel telling him to find Daniel's mother. He couldn't have had it before then because it hadn't happened yet. Then, when it did happen, it happened in the past for Desmond.
    This same theory could hold true for Danielle Rousseau. In season 1, Danielle had some, not a lot (that we know of), interaction with Jin. She didn't remember him from 1988, because the current 1988 hadn't happened yet. In other words, season 1 Danielle hadn't met Jin yet. Now, if Danielle were still alive and were to run into Jin in the present, then she would remember him from 1988. "

kısaca salman der ki;

(parantez içindekiler benim yorumum)

Adanın atlantis olduğuna ve içinde gizli sırlar sakladığına inanıyor..
    karakterlerin geçmişte karşılaşıp da daha sonradan anımsamamalarını da şöyle açıklıyor :

Faraday Desmond un ,geçmişte, kapısını çaldığında bu aslında "gelecekte" yaşanan bir olay olduğu için , Desmond bu "hatırayı" ancak yaşanan zamanda hatırlıyor..(kendi anladığımı aktarıyorum birebir değil)

Mesela rousseu yaşıyor olsaydı işte yaşanan güncel zamanda hatırlayacaktı jin ile karşılaşma "hatırası"nı..kamplarına ilk gittiğinde bu nedenle hatırlamadı

(haaa dur ya tabi çünkü henüz jin yaşamamıştı bu "hatıra"yı(kampta iken)..eşit bir "hatıra" olmazdı aynı şey Desmond ve faraday içinde geçerli olabilir -Şahende bu durumda "sabit kişi" hikayenin hangi kısmına uyuyor olabilir düşündüm sanırım bu "yardım etme-yardım alma" konusunda etkili ..)

Diğer tüm geçmiş gelecek karşılaşmaları bu şekilde...

(ancak sanırım Richard Locke karşılaşmasını biraz zor açıklayacak bu teori çünkü ilkinde Richard locke u geçmişte hatırladı ve yaralanacağını bildiği için çantasında sıhhi malzeme vardı-ancak daha sonra hatırlamadı???Bu Richard ın bir özelliği mi hani yaşlanmıyor falan ya..)

ve dikkat ediyor musunuz bu zaman atlamalarının sınırı var yani adanın "en en ilkel" zamanına gitmiyorlar hiç ? ve oceanic altılısının ada dan ayrılmasından bir adım ileriye de gitmiyorlar?? ..

Re: Bir soru ve birkaç teori ..teorileri okumadan sorularıma cevap veremessin Şahendeeee:D

BULDUUMM Hadi merak edin ne buldum

Re: Bir soru ve birkaç teori ..teorileri okumadan sorularıma cevap veremessin Şahendeeee:D

handevrem yazdı:
    BULDUUMM Hadi merak edin ne buldum
    merak etmiyorum

neyi buldun