Youtube kısayolu veremiyorum biliyorsunuz. Bu yüzden adını vereceğim.
Rowling Richard ve Judy Programında (1.Kısım)
Türkçe altyazılı Hermonie, bu yüzden sen de izleyebilirsin.
Hep yazacagim unutuyorum. Zumruduanka Yoldasligi filminde Dolores ( oyuncuyu cok basarili buluyorum ayrica onu da belirtmeden gecemeyecegim ) bunlari yakaliyor ya odasindalar hani.
Snape cikiyor odadan Crucio kullanacakm Hermione bagiriyor " soyle Harry, sen soylemezsen ben soyleyecegim" diye.
Umbridge ne diye soruyor. "Dumbledore'un gizli silahi" diyor. Buralarda Ron'un suratina dikkat ettiniz mi? Super! Gulmekten oluyorum.
Ozellikle Hermione "Dumbledore'un gizli silahi" derken. Inek Saban'a benzetiyorum biraz orada mimiklerini. HA HA HA
Sonracima, su bakanlikta ki savas sahnesini daha uzun tutmus olmalarini isterdim.
Ucuyorlar ya beyaz parlak bir isik seklinde bayiliyrum oraya.
Dumbledore ve Voldemort'un sahnesi en sevdigim sahne zaten. Dumbledore'um sol eli ile Harry;i itip sonra sag elini kafasinin uzerinde cevirerek buyuyu yollamasi var ya bitiryorum oraya.
Fleurcan ben izliyorum simdi.
Sagolsin.
harry_potter yazdı:
Siyah-beyaz isiklarin karisarak ucmalarini cok begenmistim.ladybug yazdı:
Sonracima, su bakanlikta ki savas sahnesini daha uzun tutmus olmalarini isterdim.
Ucuyorlar ya beyaz parlak bir isik seklinde bayiliyrum oraya.
Dumbledore ve Voldemort'un sahnesi en sevdigim sahne zaten. Dumbledore'um sol eli ile Harry;i itip sonra sag elini kafasinin uzerinde cevirerek buyuyu yollamasi var ya bitiryorum oraya.
Yeni filmde en cok Dumbledore'un cenaze merasimini merak ediyorum ben bu sirada.
Ben,kadinin el yazisinin bazi yerlerini okuyamadim bunda,gozum agridi cozmekten kapadim,50 bin dolara alinca bir de tercuman vereceklerdir umarim ya da ne bileyim Rowling sesli okuyacaktirharry_potter yazdı:
Kaybetmemek için öne aldım. Bunu merak etmeyen cadı yoktur sanırsamladybug yazdı:
Gunaydin yoldaslarim,
Hani size bahsetmistim ya Rowling, Harry dogmadan 3 sene oncesini anlatan bir on yazi yazacakmis, acik arttirmada satilacakmis diye. Online okunabiliyor.
Burada.
Bununla ilgili bir haber.
Kartin uzerine yazilmis bu kisa hikaye ve 48885 Amerikan Dolarina satilmis.
Turkceye cevirebilirim ama hemen degil.
Opuldunuz
Gunaydin Chocaaaaaan,
Bu video cok guzel. Ingilizce ama yine de koyuyorum.
http://youtube.com/watch?v=JOxJ3j_58EI
Aynen Cho'cum, internetten el yazisini okumak cok yorucu. Ben de ara ara donup okuyorum.
Sinavlardan sonra cevirebilirim. Bahsettigin cevirmen ben oluyorum sanirim.
SeL@y yazdı:
Ben,kadinin el yazisinin bazi yerlerini okuyamadim bunda,gozum agridi cozmekten kapadim,50 bin dolara alinca bir de tercuman vereceklerdir umarim ya da ne bileyim Rowling sesli okuyacaktir
Gunaydin Lilycimmm,ladybug yazdı:
Aynen Selaycim, internetten el yazisini okumak cok yorucu. Ben de ara ara donup okuyorum.
SeL@y yazdı:
Ben,kadinin el yazisinin bazi yerlerini okuyamadim bunda,gozum agridi cozmekten kapadim,50 bin dolara alinca bir de tercuman vereceklerdir umarim ya da ne bileyim Rowling sesli okuyacaktir
Merlin askina,50 bin dolarlik el yazisini bedavaya mi cevireceksin,fedakar yoldas
Buraya koymayacagim ama
Death Eaterligim tuttu.
Size ulastiracagim tabii ki ceviriyi.
Yok yaaaa benden death eater olmas.
SeL@y yazdı:
Gunaydin Lilycimmm,ladybug yazdı:
Aynen Selaycim, internetten el yazisini okumak cok yorucu. Ben de ara ara donup okuyorum.
SeL@y yazdı:
Merlin askina,50 bin dolarlik el yazisini bedavaya mi cevireceksin,fedakar yoldas