Sağol Demetcim bende çok korkuyorumPEARL yazdı:
Esercim çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.Motor beni eskiden beri çok korkutur,çünki istanbul trafiğinde motor kullanmak cesaret işi.Allah daha beterinden saklasın arkadaşım,öpüyorum.
sevgiler.
Sağol Demetcim bende çok korkuyorumPEARL yazdı:
Esercim çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.Motor beni eskiden beri çok korkutur,çünki istanbul trafiğinde motor kullanmak cesaret işi.Allah daha beterinden saklasın arkadaşım,öpüyorum.
sevgiler.
Bizde şu anda motor yok Eser.....
Ama motorcu arkadaşlarımız hala var ve Armağan hala motor üstünde Daha dün akşam çaylak arkadaşına yeni motoru teslim almaya gitti ve biraz çalıştırdı
Bende çok severim motoru....
Hele otobanda daha zevkli, daha özgür!
Fakat benim omuriliğim kırıldıktan sonra bu tür tehlikelerden uzak kalmaya çalışıyorum.....
eserecem yazdı:
offffffffffff Gaye deme ya çok geçmiş olsun sizde ciddi atlatmışsınız biz ne yapıcaz böyle ya hep kalbimiz pırpır işin kötü tarafı bende çok severrim motoru ama kzm doğduktan sonra ara verdim , çok tehlikeli çok Koruma falan işe yaramıyo işteMucizebebek yazdı:
Çok geçmiş olsun Eser
bizim 2 kazamız var motorda Sonuncu geçen yaz oldu ve ciddi ölümden döndü! Motorun direksiyorunu kitlendi, fren sıkıştı ve metrelerce sürüklendi........ Korumalı mont, pantalon paramparçaydı...... Neyse ki sadece bacağında bağlar kopmuş ve vücudunda eziklerle atlattı
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.
Teşekkür ederim herzaman yardıma muhtaç birilerine yardımda bulunuyorum , tekrar bakınacağım sağol arkadaşımderensima yazdı:
Allah esini bagislamis sana hemen fakire bir sadaka ver
cok cok gecmis olsun
[quote]
Mucizebebek yazdı:
Bizde şu anda motor yok Eser.....
Ama motorcu arkadaşlarımız hala var ve Armağan hala motor üstünde Daha dün akşam çaylak arkadaşına yeni motoru teslim almaya gitti ve biraz çalıştırdı
Bende çok severim motoru....
Hele otobanda daha zevkli, daha özgür!
Fakat benim omuriliğim kırıldıktan sonra bu tür tehlikelerden uzak kalmaya çalışıyorum.....
[quote]
Aman aman olmamasına çok sevindim cnm , eşleri tutmak ne mümkün 2 seneden beri daha güçlüsünü almak için çalıştı diyebilirim ve dün aldı Allah bir daha göstermesin çok güzel çok heyecan verici ama bir o kadar da tehlikeli bir araç maalesef .
Çok geçmiş olsun.Allah Korusun.Verilmiş Sadakanız Varmış
Sağolun.akeres yazdı:
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.
Teşekkür ederim.alpdilara yazdı:
Çok geçmiş olsun.Allah Korusun.Verilmiş Sadakanız Varmış
Cidden verilmiş sadakan varmış canım
Allah tekrarını yaşatmasın
En korktuğum şeydir morora binmek
Şahsi fikrim ufakta olsa birini sevindir
çok geçmiş olsun .Çok üzüldüm .Neyseki eşinin sağlığı yerinde .Allah beterinden saklasın