Merhabalar !!! Biz 01.01.2001 tarihinde, Izmir`de, Kilizman Balik restorantinda evlendik.
Merhabalar !!! Biz 01.01.2001 tarihinde, Izmir`de, Kilizman Balik restorantinda evlendik.
YASEMİN cim ÖNCE O MÜTHİŞ GÜNÜ HATIRLATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
BİZ 08.07.2000de KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİNDE NİKAHIMIZI YAPTIK AKŞAM ÇAMLICA-EGENAZ RESTAURANTta YEMEK VERDİK.TAM 200 KİŞİ VARDI VE O AKŞAM HİÇ EĞLENMEYEN OLMADI.HALA BİZİM DÜĞÜN KONUŞULUYOR...........
23.11.2000 sarıyer evlendirme dairesi.
06.06.1996 tarihdeki uyuma dikkatinizi çekerim. Pendik Pen Hotelde. Biz evleneceğimiz günlerde Habitat toplantısı vardı. Eşimde ancak 6 gün önce tarihi kesinleştirebilecekti. Çünkü seferdeydi gemideydi yani. Bu yüzden bulabildiğimiz tek mekan orası oldu. Ama güzel oldu.
17.10.1997 SWİSS HOTEL
valla arkadaşım çok iyi bir soru sormuşsun o güzel an aklıma geldi birden 26.MART 2001 ÖZKAYMAK OTEL DE SAAT:8 DE KONYA
11 03 1991 etap düğün salonu bursa
2001 yılında lapsekide görev yapıyordum nüfüs müdürü ablamızla aram çok iyiyiydi ve ondan rica ettim zaten tayin yaptırmak için önceden nikah yapmamız gerekiyordu haziran 11 de lapseki/çanakkale kaymakamlık toplantı salonunda az kişiyle (benim annem babam onun annesi ve binada çalışanların yarısı) sade bir nikah yaptık o gün evlenmiştim akşamına kordanda bir çay bahçesin de okey oynayarak evliliğimizi kutladık tüm aile fertleriyle düğünümüz 8 eylül 2001 de izmirde oldu
02/08/2001 tarihinde eskişehir dorlion restorantta hem nikahım hem düğünüm oldu.harika bir gündü.......
8.nisan.2000 de vedat dalokay nikah dairesinde evlendik.ardından arkdaşlarla yemeğe gittik.çok güzeldi..