Katilan arkadaslarin ellerine saglik.
Gule gule kullan Serapcığım...
Katilan arkadaslarin ellerine saglik.
Gule gule kullan Serapcığım...
Emek veren arkadaşların ellerine ,gönlüne,yüreğine sağlık inşallah herşey bundan sonra dahada güzel olur senin için.
Battaniyeyi ören,birleştiren ve gönderenin en başta böyle bir düşünce kimin aklına geldiyse sizi çok tebrik ederim
Ellerinize yüreklerinize sağlık
Güle güle kullanın bir ömür, çok güzel birşey
güle güle sağlıkla kullanın
bir sonraki sevgi battaniyesinde yerim elimdeki karelerle hazır
Çok güzelmiş Serap,sağlıkla,iyi günlerde kullan
Emeği geçen tüm arkadaşlarında ellerine ve yüreklerine sağlık(keşke elimden gelseydi de benimde katkım olabilseydi)
Bayıldım, bayıldım, tek kelime ile muhteşem...
Katılan herkesin eline emeğine sağlık, ..
Tabiki fikir annesi Kübra cım sana da ..
(bende istiyom yaaa...)
Güle güle kullan Serapcım, iyi günlerde
Serap,cim gule gule kullan battaniyeni, harika gorunuyor.. BAsta Kubra'cigim olmak uzere emek veren tum arkadaslarin ellerine saglik.. Seni ben de cok seviyorum
Güle güle kullanın Serabcım.Emegi geçen herkesinde ellerine,yüregine saglık.
Sevgili Kubra ve emegi gecen butun arkadaslar, ve katilamayan ama iyi dileklerini gonderen herkes,
Oncelikle Alev'in boncuk ve suslemelerine bayildik, iyi ki de oyle yapmani istemis Kubra'cim. Inaniyorum ki o boncuklar, o saf kalpten gelen iyi dileklerle birlesti ve bana saglik verecek.
Dun aksam kizim battaniyeye el koydu, onunla uyudu. Elinize, emeginize saglik. Iyi ki varsiniz, iyi ki dusunmussunuz, iyi ki bana gondermissiniz. Battaniyemi kemoma giderken yanimda goturecegim, onlarin battaniyeleri yerine kendikimi kullanacagim ve mucizevi bir sekilde iyilesecegim.
Bu arada bundan sonraki sevgi battaniyesinde ben de varim... Ne zaman gondermem gerekiyorsa parcalari gonderirim, elim hizlidir benim...
kucakliyorum hepinizi.
sevgili serap
bizim dualarımız iyi dileklerimizle örülüp seni saran sevgi battaniyesi ile bu zorlu süreçi aşıp biran önce saglıgına kavuşacaksın bunu yürekten diliyorum
sevgilerimi yolluyorum