Haberi bize de ilettiğin için teşekkürler.
En azından bir genç insan daha üzülmeyeceğiz.
Haberi bize de ilettiğin için teşekkürler.
En azından bir genç insan daha üzülmeyeceğiz.
sevindim iyileştiğine
EE BİRİ POPÇU BİRİ TİYATOROCU ! ((
maalesef hiçbirşeyde eşit değiliz.
serdar orçin i şehir tiyatrolarında izledim yıllaaar önce. çok yetenekli parlak bir genç. gümüş dizisinde de arada gözüme çarpardı. çok üzücü yaşananlar. çok şükür atlatmış tehlikeyi, değil mi?
millet olarak tiyatroya ilgimiz yok maalesef. burada bile az çırpınmamışımdır, buluşalım tiyatoya gidelim beraber diye ama 2-3 kişinin dışında kimseye cazip gelmedi. ne diim şimdi ben.. yorumsuz..
Gerçekten burda haberim oldu.Arada bir bakardım gümüş dizisine ve oyunculuğunu beğendiğim bi oyuncuydu. Allah yardımcısı olsun. Çooook üzücüüü yaa. İnşallah kurtulur.
Bu forma hiç dikkat etmemişim.
Şimdi bakınca hatırladım Serdar Orçin'i.
Yahu Serdar Orçin'de kim tanımıyorum ki , duymadım ki adını.
Off offf. Formu okuyunca kendime kızdım önce, sonra düşündüm de sistemin bir parçası haline gelmemin nedenleri , niçinleri var.
Eğer bu forma bile kayıtsız kaldıysam, duyarızlığımdan veya isteksizliğimden değil.
Popüler kültürün oldukça bayağılaştırılarak, duygusuzlaştırılarak bizlere sunulmasının sonucudur tüm bunlar.
Geçmiş olsun bu genç adama..
Umarım en kısa zamanda eski sağlığına ve onu sevenlere kavuşur.
Demek istediklerimi demişsin Nurdan...nurk yazdı:
Serdar OrçiN'in kaza geçirdiği haberini senden öğrendim ve çok üzüldüm, sevdiğim bir oyuncudur.zeynep04 yazdı:
Peki gazeteler, Tv'ler niye Serdar Orçin'den hiç bahsetmedi.? Niye Gazetelerin 3-4 sayfasının en altında küçücük bir küpürle bildirildi.
İşte ben bunu merak ettim. Birisinin kazasına, ölümüne üzülmek için, illa popçu mu olması gerekiyor, illa 2 Haftalık bir yarışma sonrası mı ünlü olmak gerekiyor?
yada ne bileyim işte.
Size değil sitemim. Yanlış yönlendirilmeye izin veren insanlara.
Ben de bu Barış için toplanan insanların vatanı için ölen şehitlerimiz için toplanmasını ve miting yapmasını isterdim, dün akşam eşime de söyledim evet çok genç, ekranda da olsa tanıdığımız bir yüz tabii ki çok üzüldüm ama gencecik askerlerimiz ölüyor da 5 kişiden azsa şehit sayısı haber yapmayalım diyorlar
Ben bir de otomobili kızın kullandığı haberinde takıldım...
Başka bir forumda da dedim,kızın ailesinin yerinde olmak istemezdim...
Kız mı kullanıyordu gerçekten.
Serdar'a şifa dilerim...
aaaaaaaaa Serdar Orcin tanidim Gumusdeki Onur rolunda olan.Gumusu izliyordum ben ve de severek izledigim diziydi.Insallah oda Baris kimi genc yasda hayata veda etmez.Acil sifalar dilerim.
Hiç habeim yoktu çok üzüldüm inşallah onuda kaybetmeyiz Allah acil şifalar versin
Baris Akarsu'nun ailesine sabir diliyorum mekani cennet olsun.
Serdar Orcin'e acil sifalar diliyorum allah ailesine acisini gostermesin.
Serdar Orcin in durumunun iyiye gitmesine sevindim allah böyle kötü günler yasatmasin bir daha ailesine..
Bari icin dileklerimi yazmistim, cok üzüldüm onun icin allah büyük sabir versin ailesine