yıldızcım,
evlenene kadar elimden bir su içmişliği vardır
evlenince sergilemeye başladım maharetlerimi,
ilk ıspanak yemeği ( onun deyimiyle ıspanak çorbasında ) fire verdim, şimdiyes yemeklerime bayılıyor,biraz zaman aldı ama bu süreç
yıldızcım,
evlenene kadar elimden bir su içmişliği vardır
evlenince sergilemeye başladım maharetlerimi,
ilk ıspanak yemeği ( onun deyimiyle ıspanak çorbasında ) fire verdim, şimdiyes yemeklerime bayılıyor,biraz zaman aldı ama bu süreç
Aynı işyerinde çalışıyorduk. Beni ilk gördüğünde benden çok hoşlanmış, "Tam evlenilecek kız" demiş. Günlerce (İki hafta boyunca) benim hareketlerimi gözlemlemiş. Makyaj yapmamam ve saçlarımın hep derli toplu olması, dikkatini çekmiş. Onun kriterlerine uyuyormuşum yani Çok hanım hanımcık ve masumdun demişti bana daha sonraları. Şimdi canavar oldum deeermişiim
İki hafta boyunca dedim çünkü eşim beni gördükten iki hafta sonra o şirketten ayrıldım ve daha büyük bir yerde işe başladım. İtiraf etmeliyim, eşimin benden hoşlandığını bilseydim kesinlikle işten ayrılmazdım
Neyse o beni bir şekilde buldu ve iki kere buluştuk, ama yanlız değildik arkadaşlar kuzenler falan filan. Üçüncü buluşmamızda yanlızdık ve tek taş bir yüzük eşliğinde bana evlenme teklifi etmişti. Çok şaşırmıştım, bu kadar çabuk beklemiyordum ama yinede cevabım "Evet" oldu tabiki
İyiki de evlenmişim, hayatımda verdiğim en doğru karar!
Yani sorunun tam cevabı olmadı ama
.
Konu IREM_KIZ tarafından (02 Nisan 2014 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.
hurka yazdı:
akşam akşam kopardın ben yaKURTHAN yazdı:
ben gözlerinden direk kalbine ulaştım önce.sonra midesine doğru ok işareteriyle yönlendirildim.ama evlenmiştik yani artık birimizin mutfağa geçmesi gerekiyordu.o bu konuda benden beceriksiz olduğu için aynı oklar beni gösteriyordu....
O bayağı bir yoldan geçti ben ona rehberlik ettim