bahar konya yakın bizde möisafir sanatçı olarak katılsak mı neBEB yazdı:
Ben de maydonoz olayımNİLGÜN-MELİS yazdı:
öne çekeyim
bahar konya yakın bizde möisafir sanatçı olarak katılsak mı neBEB yazdı:
Ben de maydonoz olayımNİLGÜN-MELİS yazdı:
öne çekeyim
Benim öyle bi planım var Şemsicim. Evren'i ikna edersem Mevlana törenlerinde istiyorum gitmeyi. Bakalım kısmetsudeda yazdı:
bahar konya yakın bizde möisafir sanatçı olarak katılsak mı
blue nun mesajı çol iyi
İnşallah fırsat olurda buluşuruz Bizde çoğalmışız ciddi ciddi
Ha birde konyadan edoşumuz var hem ankara hem konya yapıyo
arkadaşlar sizde şu buluşmayı pazar yapsanızda aksilik olmaz ise bizde size katılsak.bak şimdilik bahar ve ben varız.diğer ankara ekibide eminim katılır ve sınırları zorlamaya devamm ederiz.düşünün bakalım.zaten arapkirli kirli fundaylada sizlerlede tanışamk isterimmmm
Şimdi bu Bahar gacısıynan Gülben gacısı var ya tam assolist hem de en ağır toplardan 2 senedir gelecekler bekliyorum
Sen onları beklersen ooooooo çok beklersin
Kem kümMİRBE yazdı:
Şimdi bu Bahar gacısıynan Gülben gacısı var ya tam assolist hem de en ğır toplardan 2 senedir gelecekler bekliyorum
haklısın funda bu baharla gülben aramzıda kalsın hep böyle yapıyorlar şaka bir yana şimdilik görmedim bi yamukluğunu arkadaşlarımın.gülben 2 çocuklu çalışan bir anne ve çok yoğun.her zaman katılamayabiliyor.bahar ise şimdilik iyi gidiyor he bizi yalnız bırakmamaya çalışıyor.ayyy kısların adına konuştum ama kızmazlar inş bana yani dedim ya akslik olmaz ise işimiz çıkmazsa şartla uyduğu sürece neden gelmeyelim.hemde o günlerde bahar ve benim evlilik yıldönümümüz.orda kutlamış oluruz.eşlerlede görüşelimde.siz yapın planınızı bize bakmayın.sevgiler....MİRBE yazdı:
Şimdi bu Bahar gacısıynan Gülben gacısı var ya tam assolist hem de en ağır toplardan 2 senedir gelecekler bekliyorum
[quote]
sudeda yazdı:
haklısın funda bu baharla gülben aramzıda kalsın hep böyle yapıyorlar şaka bir yana şimdilik görmedim bi yamukluğunu arkadaşlarımın.gülben 2 çocuklu çalışan bir anne ve çok yoğun.her zaman sözünde duramayabiliyor.bahar ise şimdilik iyi gidiyor he bizi yalnız bırakmamaya çalışıyor.ayyy kısların adına konuştum ama kızmazlar inş bana yani dedim ya akslik olmaz ise işimiz çıkmazsa şartla uyduğu sürece neden gelmeyelim.hemde o günlerde bahar ve benim evlilik yıldönümümüz.orda kutlamış oluruz.eşlerlede görüşelimde.siz yapın planınızı bize bakmayın.sevgiler....[quote]
Aaaaaa cidden yaaa bizim de evlilik yıldönümü di mi unuttum bak Allah razı ossun senden Şemsi
Yaaaa ben girmeyeli Konyalılara ne olmuş böyle çıkartma mı yapıyorlar ne...şimdiye kadar ben,funda ve bir-iki kişi varken maşallah ne çoğalmışız öyle,tahtaya vurayım tahtaya..Arkadaşlar öyle restorandan ziyade bizde Ankaralıların yaptığı gibi piknik yapsak hiç fena olmaz hem mis gibi ağaç kokusu alırız hem de çocuklar rahat rahat dolaşırlar nasıl olur,KOZAĞAÇ piknik alanı güzel gerçekten, bir düşünün derim bence...
Sudecim..sudeda yazdı:
arkadaşlar sizde şu buluşmayı pazar yapsanızda aksilik olmaz ise bizde size katılsak.bak şimdilik bahar ve ben varız.diğer ankara ekibide eminim katılır ve sınırları zorlamaya devamm ederiz.düşünün bakalım.zaten arapkirli kirli fundaylada sizlerlede tanışamk isterimmmm
Elbette cok memnun oluruz aramıza katılmanıza,sartlar elverır katılabılırsenız pazar olarakta degıstırebılırız elbette dıger arkadaslarımızında fıkırlerını alarak...
Beklerız efendım..