Çok geçmiş olsun.
Umarım bir daha böyle olaylarla karşılaşmazsın.
Çok geçmiş olsun.
Umarım bir daha böyle olaylarla karşılaşmazsın.
Gamze'ciğim, onu bulduğum an sadece "tamam yavrum, yanındayım, ne oldu" dedim ama o sadece ağladı. Kucağıma aldım, öpe koklaya yatağına yatırdım. Sabah sordum "oğlum gece balkona çıkmıştın hatırlıyor musun" dedim anlamamış gibi baktı. "Ağladın noldu" dedim yine aynı "rüya mı gördün" deyince "evet" dedi. Yani muhtemelen hatırlamıyor ben rüyadan bahsedince evet dedi yani.ELA yazdı:
Bahar cim gercekten cok ilginc peki konustunuz mu gece niye balkona cikmis neden agliyormus??korkunc bisey ya ben o sekilde gorsem korkudan esimi uyandirirdim ben gidemezdim dedigin gibi bundan sonra geceleri balkonu olan odalari kilitleyin .
Bence de yatak odanızı alt kata alırsanız hem sizin için, hem Leo için çok iyi olur. Allah korusun, dediğin gibi hızla merdivenleri ineyim derken...Deniz.. yazdı:
Leo ikinci katta, biz ücüncü katta uyuyoruz, o aglayinca kostururken, bir gün uyku semesi merdivenlerden yuvarlanicam diye korkuyorum.. hatta esime asagiki odalardan birine yatak odasini almayi ve yukariyi wellness odasi yapmayi önerdim...
hakikaten iyiki yaptırmışsınız o demirleri zamanındaa. uyur gezerliği benim eniştemin de vardı.evlenince yok denecek kadar azaldı.eniştemin annesi anlatırdı hep sokaktan babası toplardı diye.ama o evlenene kadar yaşamış bu problemi.daha ziyade de ev halkından biriyle tartıştığı veya kızdığı zaman yaşarmış.neyse ki 14 senelik evliliklerinde iki defa ya olmuuuş ya olmamış.zamanla geçiyor demekki...
inşallah bir daha başınıza gelmez...
Beren'i öpüyorum çok...
Canım bizimde başımıza gelmişti sokak kapısından döndürmüştük bence gündüz yaşadığı olaylardan etkileniyorlar üzme kendini.
Tekrar geçmiş olsun.
Sevgiler
Geçmiş olsun o kara gözlü olanı Allah esirgemiş...
Saçları rüzgar kokan anası sırıtık oğluşunu öp benim için...
Ben de sabahın 5 de ben akappa (ayakkabı) istitom nağrasıyla kafama yediğim terliğe uyandım
Oy oy anacım şiir gibin yazmışınMİRBE yazdı:
Geçmiş olsun o kara gözlü olanı Allah esirgemiş...
Saçları rüzgar kokan anası sırıtık oğluşunu öp benim için...
Ben de sabahın 5 de ben akappa (ayakkabı) istitom nağrasıyla kafama yediğim terliğe uyandım
kafana terlik mi yidin bu veletler öldürür adamı, kalkan malkan kullan bari yatarken öp keratayı
Aman Tanrim. Pencerelere de kilit falan koymak lazim mi acaba Bahar. Acabilir mi?
Cok gecmis olsun cok.
Bahar'cım geçmiş olsun, yazdığın gibi çok dikkat etmek gerekiyor.
geçmiş olsun canım,Allah korumuş