bunlarin hic birini ozellikle esim icin yapmiyorumki zaten esimin yuzunu zor goruyorum
ama esim benim icin nemi yapiyor, para kazaniyor tabiiki keh keh
bunlarin hic birini ozellikle esim icin yapmiyorumki zaten esimin yuzunu zor goruyorum
ama esim benim icin nemi yapiyor, para kazaniyor tabiiki keh keh
Valla bizimkinin bir lafı vardır:
"İşini seven sabahtan, karısını seven akşamdan traş olur" diye.....
Ama bizimki hep sabahları oluyor...
Bilmem anlatabildin mi
Benim eşimde aynen böyle,ama bende biliyorum sadece ve sadece kendisi için yapıyor,benim için bişey yapmazbeyhan_cesme yazdı:
Eşim benden çok kendisine bakar..
Her sabah banyoda yarım saat geçirir valla
Her gün en az 1 kere duş alır.
Her sabah traş olur..
Saçını her daim taramadan asla sokağa çıkmaz.
El ve ayak tırnaklarına manikür falan yaptırmaz ama temizdir..
Bide ayakkabılarına çok önem verir..Boyasız asla çıkmaz..
He şimdi bunları benim için mi yapıyor derseniz orası tartışılır.. Bence kendi için yapıyor..
Tırnaklarına manikürü kendi yapar,bazen banada yap diyorum beceremem ben diyor.Saçlarına jöle sürmeden,yüzüne krem sürmeden,parfüm sıkmadan kesinlikle çıkmaz evden,bunları evde benimleyken yapmadığına göre kendi için yapıyo demi
canım benim açıksözlü arkadaşımselma&sude yazdı:
benimki hiçbir şeyi ben istiyorum diye yada bana yaransın diye yapmaz çünkü hiçbirşey yapmaz..
_
sakallarını canı isterse keser oda hep üstüste belirttikten sonra,
tırnaklarını herzaman ben ikaz ederim kes diye
saçlarını senede bir düzelttirri hele bu sene uzatmaya karar verdi arkadan bağlayıp işe gidiyor....kendi işyerleri olduğu için öyle giyiminede özen göstermez fazla abarttım galiba ama vallahi abartı değil..
öyle benlede fazla ilgilenmez ne doğum günü nede evlilik yıldönümü hak getire hiçbirini ben belirtmeden hatırlamaz ne yapalım bizede böylesi düştü
ama ben onu hala seviyorum galiba
sana yıldızlı 10 verdim
Habire onun için bişeyler yapmaktan onun benim için ne yaptığını görmemişim
Akşam sorayım bugün karın için ne yaptın
Esim bizim icin,
sagligina dikkat ediyor, uyanik oldugu zamanlarda her zaman aktif oluyor(evde ya da bahcede yapilmasi gereken isleri yapiyor), hep gulumsuyor ve de gulduruyor, isten eve devamli pis geliyor ama herseyini kirli sepetine atiyor,elleri cok bakimsizdir ama ben o ellere bayiliyorum... Daha surer gider...
Sevgiler
Firdevs
Nazar deger, anlatamam