aaa hakikaten yaaa...kız ayben 21 gün evvelmi evlendin...iyide 21 günde nasıl hamile kaldın,doğurdun,anlayamadım hepimizden daha hızlı çıktın....
aaa hakikaten yaaa...kız ayben 21 gün evvelmi evlendin...iyide 21 günde nasıl hamile kaldın,doğurdun,anlayamadım hepimizden daha hızlı çıktın....
Esim ve ben 6 Eylul 2002'de evlendik. Esim bastan beri bebek istiyordu ama ben kendimi hazir hisetmiyordum. Sonra ben de yavas yavas isindim anne olma fikrine. 2003 Mayis ayinda karar verdik, ben kontrole gittim doktora. Doktorum en az 1 ay vitamin kullanmam gerektigini soyledi hamile kalmadan once. Ekim ayinda da hamile oldugumu ogrendim.
sevgiler
24.11.2000de evlendim,cocuk yapmaya hemen karar verdik,ve ben hemen hamile kaldim,14.09.2001de oglusum geldi dünyaya
1 Ekim 2000 tarihinde evlendik. Haziran 2001 gibi bebeğimiz olsa mı acaba dedik. Temmuzda karar verdik, Eylülde hamileydim...Mert doğdu sonrada İpek..Zaman ne çabuk geçiverdi.....
selam
ben 01.07.1997 yılında evlendim.. 2ooo yılında çocuk yapmaya karar verdim 2 ay içinde hamile kaldım...
biz 22.8.1998 tarihinde evlendik.2003 yılının başında bebek için hazırdık,ama O hazır değildi O, 2004 yılının başında bize katılmaya karar verdi..şimdi kavuşacağımız anı bekliyoruz...
13 kasım 1990 evlendim eylül 2000 emoş dogdu haziran 2003 batuhan şekerimmm
1 aralik 2000 de evlendik,kizimiz 20 ocak 2003 de dunyaya geldi,
demek eskilere dönücez yani hayatimizin en güzel anlarindan birine
05.08.2001 de evlendik ben evlenmeden önce hep düsünüyodum evlenince birkac sene cocuk istemiyodum
ama evlenince bütün düsüncelerim degisti evlendikten bir kac ay sonra hamile kaldim ama 12. haftada düsük yaptim okadar üzüldümki anlatamam cok aglamistim doktorum dedi ; 3 ay hamile kalman yasak tabiii belki 5 yada 6 aydan sonra hamile kalmistim ama allah birini aldi bir digerini verdi kizimi
kizim 13 ocak ta 2. yasina giricek ve allah böylesine güzel böylesine mükemmel bir duyguyu yani anneligi her kadina yasatsin
amin...
selam
18 /8/2002 de evlendik bundan 7 ay önce çocuk istadiğimize karar verdik ve şu anda 24 haftalık hamileyim aslında zaten hep istiyorduk bir çocuğumuz olmasını ama en doğru zamanı bekliyorduk baktık ki öyle birşey yok daha beklememeye karar verdik ve hemen hamile kaldım