kızımın beni çilden tek çıkardığı an yemek yememisi yada uyku saati geçtiği halde uyumaması öyle zamanlarda kızımı üzmemek ve sonra vicdan azabı çekmemek için eşime kızımı veriyorum ve ordan uzaklaşıyorum baba kız ne yaparsa yapsın
kızımın beni çilden tek çıkardığı an yemek yememisi yada uyku saati geçtiği halde uyumaması öyle zamanlarda kızımı üzmemek ve sonra vicdan azabı çekmemek için eşime kızımı veriyorum ve ordan uzaklaşıyorum baba kız ne yaparsa yapsın
Ruhan hayatta en çok koktuğun şey nedir?
Ruhan hn. dün akşam sizi aklımdan geçirdim bugün Kırmızı koltuğa oturdunuz. Bu koltukta olmak nasıl bir duygu acaba?
hayatta en korktuğum şey sevdiklerime kötü birşey olması birde hırsız((( oyy oyy söylerken bile ürperiyorum sibelcim kırmızı koltukda oturmak güzel bakalım kim beni tanımak istiyormuş deyip koltuğumdan izliyorum
Ruhancım sitede en gıcık olduğun kişi kim
Not: Diğer arkadaşlara,
Ruhan chatte sormuştu ben kırmızı koltukta olmadığım için cevap alamadı Fakaaaaaaaaaaaaaaaattttt kendisi ne yapar bilmem
RUHAN SARMA YAPABILIRMISIN . KIYMALI OLACAK AMA KALEM GIBI OLACAKK....
YAKINIZIZDA KARGO ŞİRKETİ VARMI . ADRESIMI VERSEM KAÇ GUNDE GELIRR.....
EN GUZEL HANGI YEMEGI YAPARSINNNN....
sitede en gıcık olduğum demeyelimde elektrik alamadığım kişi o kendini biliyor canım
barış sana gelince çok güzel sarma yaparım ama kargoyla yollarsam akıbetini düşünemiyorum al karını yakışıklı oğlunu gel bak ben size ne sarmalar börekler çörekler yaparım
TEŞEKÜRLER ARKADAŞIMM... GECENIN 3 DE GELIRIZ BIR GÜNNN AİLECEKKKK )))
Sevgili Ruhummm
Hatırlıyormusun seninle bir tartışma sonucunda tanıştık.
Ne günlerdi o günler
Şimdi gelelim soruma;
2. bir çocuğa nasıl bakıyorsun? Bir çocuğun daha olsa kızmı olsun yoksa erkekmi olsun isterdin?
Sevgiler
2.bir bebek mutlaka istiyorum ve inşallah erkek olur diyorum elbette önce sağlık ama bir kız bir erkek güzel olmazmı yani