Aysuncum hoşgeldin
Hayırlı olsun bebeğiniz tamamına ersin inşallah sağlıkla canım
Ben 9 ayda toplam 13 kg almıştım.Doktorum bu kilonun çok normal olduğunu söylemişti.
Hayırlısı ile bebişi kollarına alman dileği ile
Zekiye
Aysuncum hoşgeldin
Hayırlı olsun bebeğiniz tamamına ersin inşallah sağlıkla canım
Ben 9 ayda toplam 13 kg almıştım.Doktorum bu kilonun çok normal olduğunu söylemişti.
Hayırlısı ile bebişi kollarına alman dileği ile
Zekiye
tüm mesajları okumadım ama ben 26 kilo alarak lider durumda olabilirim )))) 50 kiloydum başta ve 76 kilo ile doğuma girdim.. fazla birşey de yemedim ama herhalde vitamin ve demir hapları kilo aldırdı.. şu an 54 kiloyum.
ilk hamileligimde 59 kilo ile hamile kaldim yedim yiyebildigimi en sonunda 78 e ulastim..
Ikinci hamileligime 60 la basladim 75 le bitirdim..
Ikincisinde yanimda annem yoktu beni fazla besleyen olmamisti..
Simdi 57 kiloyum hedef 55.
NE ŞANSLISIN....
BEN İLK HAMİLELİĞİMDE TOPLAM 22 KİLO ALDIM AMA DOĞUMDAN 3 AY SONRA ESKİ KİLOMA DÖNMÜŞTÜM.
İKİNCİ HAMİLELİĞİMDE İSE 15 KİLO ALDIM AMA SONRA EMZİRİRKEN 10 KİLO DAHA ALDIM. VE 75 KİLO OLDUM.
YAKLAŞIK 5 AYDIR DİET YAPIYORUM UZMAN KONRTOLUNDE VE ŞU AN 60 KİLOYUM.
YANİ BENCE ÇOK İYİ KİLO ALMIŞSIN GİBİ GELDİ BİLMİYORUM AMA.
47 ile hamile kaldım 57 doğrdum ama 32 haftalık doğdu son 2 ayda kaç kilo alırdım bilemedim.
Hayırlısı olsun.
Öptüm
Öncelikle merhaba,
ben hamileliğim boyunca 16 kilo aldım oğluşum 3.000 kilo doğdu..dilerim sağlıcakla bebişini kucağına alırsın..
sevgilerimle,
meltem
selam,
sanrim sen cok iyi gidiyorsun ben birincisinde 24 kilo ve ikincisindede 22 kilo almistim, 6 ve 7 ci aylarima kadar cok iyi gittim ama son aylarda dogum icin Turkiyeye geldigimde malum Turk yemekleri beni mahvetti!
saglikli bir bebege kavusman dileklerimle
Derya
Bende 53 kiloyla hamile kalip hemen hemen 25 kilo almistim...Suan 55-56 kilo arasi degisiyorum.. Ama dikkat et vermesi zor oluyo...Kizim 3.5 kg dogmustu...
Saglikli bir hamilelik dilegiyle..Hoscakal...
Ben 43 kilodayken hamile kaldim, 59,5 kilodayken dogum yaptim. Yani 16.5 kg aldim. Oglumun dogum kilosu 3080 idi.
1.5-2 ayda eski kiloma geri dondum.
Sevgiler,
valla ne sen sorrrrrrrrr nede ben söyleyeyim ... 82 kilo ile hamile kaldım 100 kilo ile doğum yaptım . doğumdan çıkyığımda 95 kilo idim ama şimdi 99 kiloyum....
duy sesimi aylin ileri ... sitenin en ağır topuyum....
en büyük bennnnnnnn