Sağolun arkadaşlar.Yarın gideyim bakalım.Öyle gerginim ki bir şişe ata...x mı içsem giderken diyorum
Sağolun arkadaşlar.Yarın gideyim bakalım.Öyle gerginim ki bir şişe ata...x mı içsem giderken diyorum
Elifcim yasimiz buyudukce neler neler yasiycaz,hayat bu.sen guzeli iyiyi um hic bir zarari olmaz senin icin,belki hic korkugun gibi bisey olmicak sen simdik bu kadar gerilerek vucduna ciddi zarar veriyorsun.yapma yapmayalim bunuelifgencer yazdı:
İçme hiç bir şey. İlla içeceksen senin mucize karışımların vardır, onlardan birini yap iç.elifgencer yazdı:
Sonra bizi düşün, iyi geliriz sana belki.
Bu kadar endişelenme adaşım. Huyuyla ilgili bir endişe yok anladığım kadarıyla, e o zaman en kötü ihtimalle tek operasyonla bitirirler bütün sıkıntını.elifgencer yazdı:
Belki gerek bile kalmaz
Dolaplarimi düzenledim, yagan havaya bakip yazliklari öne dogru alirken bunlari bavula da yerlestirecegim zamana cok az kaldigini düsünerek Izmir üzerine hayal kurdum..
Mutfagimizda tadilat yapiyorduk, bitirdik bugün.. Yorgunum.. Yatip yarina hazirlanmam ve enerji toplamam lazim, kresteki cocuklarim beni bekler..
Gecmis olsun, insallah iyi sonuclar alirsiniz..elif74 yazdı:
Bu kadar endişelenme adaşım. Huyuyla ilgili bir endişe yok anladığım kadarıyla, e o zaman en kötü ihtimalle tek operasyonla bitirirler bütün sıkıntını.elifgencer yazdı:
Belki gerek bile kalmaz
pazarları bizim balık günümüz evde.ama nihayet yaz geliyor ve bu balık günlerimizi evde değilde dışarıda gezmeler alıyor.
sabah kahvaltıdan sonra biz kızımla evi topladık.abileri küçük kuzuyla oynadı.saat iki gibi evden dışarı çıktık.büyük oğlum uçak biletini almaya,onun küçüğü sinemaya bizde kızım ve emir imle önce market sonra pazar alışverişimizi yaptık.eşim aldıklarımızı eve bıraktı.sonra ailece dışarda yemeğimizi yedik içtik gezdik eve gece onda kuzu uykulu bir şekilde geldik.bende kahvemi içip dağ gibi ütülerimi bitirdim.az önce yarın için yemeklerimide pişirip bulaşıkları yerleştirdim.buraya bir bakınıyım dedim.
bu arada günümü anlattım ama forum konusu bu değil şimdi kafama dank etti.
kendim için bu gün arkama yaslanıp sakince deniz manzarası eşliğinde yemek yemişim.
camomile yazdı:
simdik bebegi olanlar basta sen kiskanirsin ama ben bugun saat 2 ye kadar uyudum
arada yapiyorum bunu,kendime izin veriyorum.
sabah klasik emre icin kalktim tabii ama onu okula yolladiktan sonra(bugun babasi birakti)bi vurdum kafayi saat 2 de uyanmisim
yemekleri aksamdan yaptiim icin bu kadar rahat yattim,temizligide kadin yapiyodu
aksamda yemege davetliydik,suslendim puslendim,sacimi yaptim gittim kisacasi bugun hakkaten saqdece canimin istedgi keyfi isler yaptim
simdikte oglani uyuttum,keyfediyom
Simdilik kiskanmis olabilirim ama
2. bebegi yaptiginizda benimki buyumus olacak
ozaman siz de beni kiskanacaksiniz
3 bardak su içtim , akşama kadar bu sayıyı 10'a tamamlamaya çalışacağım.
Muhtemelen yatana kadar da kendim için bundan başka bir şey yapamam.
Şikayetçi miyim?Değilim , sağlıklar olsun.
Bugün kendim için değil de, evim için epey bir şeyler yapıcam.
Bugün temizlik günü, akşamada belim tutulur, yattığım yerden kalkamam artık.