Miray 7.sınıfta..
Geçen seneyi 435 puanla kapattık tabiiki beklemediğimiz kötü bir sonuçtu amma kendisi de ayıldı yeterli çalışmadığının farkına vardı..
1.soru için diyeceğim Konyada ki okullardan hedeflediklerimiz yani benim hedefim Sosyal Bilimler ya da Anadolu Öğretmen Lisesi ancak Mirayın hedefi Güzel Sanatlar Lisesi oda puanla değil yetenekle alıyor hala bı konuda uzlaşma sağlayamadık..
2.Geçen sene Uğur dershanesindeydi bu sene Bire bir Eğitim adı altında 4'er kişilik sınıflardan oluşan farklı bir oluşum bize + avantajı istediğimiz zaman özel ders aldırabiliyoruz daha çok 2.dönem Mat+Fen düşünüyoruz..
3. Güvender-Anafen-Zeka Küpü-Coşku (Bu sene ilk defa aldık nasıl olduğunu bilmiyorum)..İngilizceden UMF nin Level4 hikaye kitaplarını aldık..
4.Geçen sene Uğur dershanesindeydi hoş programa uymadı sürekli gitmedi ama sınavlarını kaçırmadı bu senede Uğur ve Yapıcı (Konyada) sınavları +Özdebir'e girecek okulda sanırım Okulistikle devam edecek..
5. Ödevleri saymıyorum onun dışında şu an itibariyle 80 sorudayız 50 ile başladık 80 e çıktık sonrasında 200-300 aralığı görürüz ümid ediyorum
6. Okuldan gelince günün kritiğini yaparız sonra ödev defterine bakarız ki ödeveler genelde o gün görülen konuların tekrarı niteliğindedir..+Performans ödevleri eğer çok vakit alıp oyalayacaksa o bana anlatır ben yaparım ama görür nasıl yapıldığını yazmalar hariç tabiiki en son Fenden Boşaltım Sistemini yaptık pamuklarla falan..
Bunun dışında test takibimiz için ajandamız var günlük her dersten kaç soru çözecek onu belirleriz bitişinde doğru yanlışları yazarız ajandaya dershanede yada okulda yanlışlarını öğretmenleriyle çözer bende evde bakarım.
7. Bizim seçimimiz sanattan yana 3 senedir keman eğitimi alıyor her gün yarım saat tekrar yapmak zorunda haftada 1 saatde keman dersimiz var..Çalışma takvimini dershanedeki rehber öğretmeni ve okuldaki rehber öğretmeni oluşturdu..
8. Psikolog desteği geçen sene aldık faydasını gördük bu senede 2. dönem düşünüyoruz..
Görüldüğü gibi dizi takibimiz eş-dost-akraba ziyaretimiz neredeyse yok yani bide onlara girersek ne program kalır ne bi şey ve çevremizdeki herkeste bilir hafta içi misafir kabul etmeyip gitmediğimizi..Hafta içi Mirayın yatış saati 22:30-23:00 arasıdır yatarken kitap okur uykuya dalar..
Hafta içi bir gün genelde cuma oluyor ana-kız öğlen yemeğine çıkarız oradan dershaneye gider..Haftada 1 dizi izleme hakkı var oda Melekler Korusun'u seçti izliyor..Pazarları ailecek gezme tozutma dağıtma günümüz en geç saat 5-6 gibi evdeyizdir ama akşamına banyo faslından sonra illaki kitap okunacak..
Bu foruma bunca ilgi hayrete düşürdü beni
Benden bu kadar Esra'cım ve Elif'cim çok teşekkürler..
Çocuklarımıza sonsuz başarılar