Kızım için en sık ettiğim dua ,hayat boyu iyi insanlarla karşılaşmasıdır.
Allah kimsenin yavrusunu böyleleriyle karşılaştırmasın.
Kızım için en sık ettiğim dua ,hayat boyu iyi insanlarla karşılaşmasıdır.
Allah kimsenin yavrusunu böyleleriyle karşılaştırmasın.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11750080.asp?yazarid=12&gid=61&hid=11751029
Ayşe Arman'ın bu yazısınıda okuyunca sinirlerim iyice harap oldu. gazeteler artık bu tip cinayet olayları ile dolup taşıyor çok korkunç
Dün bazı gazetelerde çok fazla detay verilmişti,bu kadar iç çamaşırının rengine kadar detaya gerek yok bence,yayın yasağı gelmeli, aile için çok üzücü...
Bu sabah okudum Ayşe Arman'ın yazısını.
İyice fena oldum ve o katilin yakalanacağını hiç sanmıyorum.
Bir kere yurtdışına kaçtı ve para da var.Gününü gün ederek yaşayacak.Sahte kimlik vs.herbirşey ayarlamışlardır ona.
Dün bir gazetede Moskovada bir kafede gördüklerini anlatıyoırdu iki kişi.Bu beyanlar şaşırtma amaçlı da yapılmış olabilir ama ne bileyim işte.
Çıkan haberleri okudukça içim daralıyor ve bu katilin bulunması ümidim giderek kayboluyor.
Münevver'in annesine Allah yardım etsin.Kadıncağız hangibirine dayansın.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.canom yazdı:
Dün bazı gazetelerde çok fazla detay verilmişti,bu kadar iç çamaşırının rengine kadar detaya gerek yok bence,yayın yasağı gelmeli, aile için çok üzücü...
Ben de aynı düşüncedeyim. İnsanlar dizi film izler gibi izliyorlar, çok üzücü. :-xcanom yazdı:
o kadar saçma şeylere yayın yasağı geliyor ki şaşıyorum,bilmemiz gereken şeyler yasak,bilmememiz gereken detaylar serbest...MEHTAP-EMİR yazdı:
Kesinlikle aynı fikirdeyim.canom yazdı:
Dün okuduklarımdan sonra kesinlikle haklısın diyorum.canom yazdı:
O aileyi hiç düşünmüyorlar yazık o anneye ya.Kadın aklını kaçırmasa iyi.
Basının olayı sunumu şekil olarak çirkin ama basının bu konu üzerine inatla gitmesi de olmasa kapanıp gidecek :-x
Allah ailesine bol sabır versin
Allah yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın..
ane ve babasının katıldığı sabah programlarını izlemiştim, dün de adli tıp raporunun ayrıntılarını okudum, anne ve babasının hissettikleri acıdan üzüntüden çok çok öte duygular eminim, Allah sabır versin su serpsin yüreklerine.
bir insanın, böyle vahşice ölümüne sebep olanlar dilerim aynı şeyleri yaşamadan ölmesinler.